בריאות  מגזין מנטה - ישן  תזונה ודיאטה
נלחמים במתוק: האמת הרעילה על הסוכר
יפה שיר-רז
פורסם: 30.03.12, 09:36
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 259 תגובות ב-110 דיונים
1. איזה עוד סקר צריך כדי שתתחילו להקשיב לנטורופתים......?
לכל הפלצנים......... ,   לכל המתנגדים........   (30.03.12)
כבר לפני עשרות שנים הנטורופתיה הוכיחה שהסוכרים,הפחממות הפשוטות מזיקים מאוד לבריאות האדם.
ואז קמו "מומחים" בעלי תארים מכובדים ובמימון של חברות יצרניות ואינטרסנטיות התחילו לקעקע את העובדות.
רוב המחלות מקורם בתזונו לקויה!
הכימיכלים,חומרי טעם וריח,צבעי מאכל, הנדסה גנטית ועוד.....
"מומחים"רבים מתלהמים בכל פעם כשאיזה נטורופת מתריע על הסכנה הנוראית שבמזון. הרכיבים שמאושרים בצורה פושעת על ידי משרד הבריאות, הגוף הכי אינטרסנטי במדינה שמופקד על בריאות הציבור ולמעשה עושה את ההפך.....
כל כך עצוב


כמה אנשים צריכים למות ממחלות,מזהומים של חידקים שונים ומשונים עד שאולי מישהו יתחיל להקשים לאמת...........
2. ישר כוח על המדע לציבור שמקבל אותו מרופאים מוסמכים
דליה   (30.03.12)

בוקר טוב לרופאים המכובדים שהאסימון יורד להם

מזה שנים רבות על פי תורת הבריאות הטבעית שהציגה את הסוכר המעובד

כרעל קטלני כמו החלב ומוצריו והמזונות המעובדים

היום לאחר דילול האוכלוסייה על כדור הארץ מבינים שהמחולל לרוב המחלות הוא הסוכר המעובד (זה רק קצה החוט)

חזרו לתזונת האדם על פי תוכנית הבריאה

פירות -ירקות - זרעים - ואגוזים -  מזונות שלמים ומושלמים ולא מעובדים ו/או מהונדסים

על תקשיבו לנטורפתים החדשים של 10 - 15 השנים האחרונות הם שלוחתם של משווקי המזונות המעובדים כתוספי מזון

בברכה והצלחה ובבריאות טובה לאכות ואריכות חיים באושר

מדליה ודוד

המרכז לבריאות וריפוי טבעי  עצמי

3. כל דבר בהגזמה הופך להיות רעיל
עמנואל   (30.03.12)
אפילו מיים
הפתרון הוא איזון ושליטה
4. יש מענה אבל את מי זה מעניין...
יהודה ,   יבנה   (30.03.12)
הרבה סמני שאלה בכתבה(תרתי משמע), ובין כל התיאוריות, אפשר למצוא את התשובה. מדובר בתרבות צריכה שגוררת תרבות של פעילות-אי פעילות. מזון מעובד פשוט לא חלק מ"דפי היצרן" שלנו, וגם אם מצאנו "תרופות", הן לא באמת פותרות את הבעיה אלא מכבות אש באש. תלוי כמה אוכלים, ומתי. לפני\אחרי פעילות גופנית, או בבוקר כשצריך אנרגיה או שמא בליילה...(רמז: גרוע מאוד מבחינת סוכר). לסוכרת יש קשר לחומצות חיוניות מסוג אומגה 3 וצריכה של סיבים תזונתיים. כל זה בתוספת של 20 דקות אימון בסיסי מול הטלויזיה יכול לחסוך הרבה סימני שאלה\קריאה...בריאות :)
5. ל1,נטורופתיה זה הבלוף הכי גדול
תום ,   סביון   (30.03.12)
6. הסוכר - מרכיב סמוי במזון!!
אורית   (30.03.12)
http://losing-weight-without-diet.blogspot.com/p/blog-page_22.html

המדריך האחרון

http://losing-weight-without-diet.blogspot.com
7. טעמתי טבליות ממתיק מלאכותי על בסיס סטיביה
אלמונית   (31.03.12)
והטעם לא היה מוצלח. האם מישהו טעם את טיפות הסטיביה? האם הטעם טבעי?
8. אני לגמרי מרגישה את זה! סוכר רעיל.
עליבות   (31.03.12)
בלי מחקרים ובלבולי שכל.
כשאני אוכלת כל דבר שמכיל סוכר - אני מיד מפתחת ליחה .
וכמות הליחה ולפעמים גם נזלת היא בהתאם לכמות הסוכר.

מה שמזעזע בכל הסיפור הזה... הוא שאני ממשיכה לאכול ולהסביר בכל פעם מחדש שמה שקורה לי זה בגלל שאכלתי משהו שמכיל סוכר.

ועדיין אם יהיו מלא מחקרים וזה יהיה "מוכח"אולי רק אז אפסיק לאכול.

אני כל כך עלובה.
9. עמוק בפנים אתם יודעים אם אכלתם משהו רע.
(31.03.12)
תקשיבו לקול הזה. זה משתלם. אוכל מהיר ומעובד, קולה, הפרזה בתוספת כמו גבינה או הפרזה עם השוקולד... רגשות האשם נועדו להגיד לנו שהתנהגנו בצורה לא אחראית. תקשיבו. וגם אם אוכלים סלט - לא להגזים עם הרוטב הוא הורס את כל האפקט.
10. אני לא קונה מזון לפני שבודק תמיד על האריזה כמה דברים
תל אביב   (31.03.12)
בסופר לוקח לי שנייה ורבע, גם אמא שלי עושה סירופ תירס
11. שתיתי שוקו מקטנות ולא רק שמעולם
אמת   (31.03.12)
לא השמנתי, אני עדיין לא יכולה להשמין. לא משנה כמה שוקולד אזלול.

אז לא הייתי בטוחה שאם ילדים שותים משקה "אחד" מתוק בכל יום, זה מעלה את הסיכוי להשמנה.
מה שמעלה זה שהם עכשיו כולם פדלאות שיושבות מול הטמבליזיה והמחשב ולא מזיזות את התחת.
פעם ילדים היו משחקים בחוץ. היום הם לא עושים כלום.

אז פעם רובינו היינו רזים, והיום הרוב שמן בגלל שלא עוסק בפעילות ספורטיבית.
13. החיים הם הדבר המסוכן ביותר עלי אדמות! אף אחד לא יצא מהם חי !
אום ,   קולתום   (31.03.12)
14. איזה שפתיים
אני   (31.03.12)
פשוט גורם לרצות להתנשק צרפתית

נשלח מהסלולארי שלי
15. ד"ר לוסטיג הזה הוא אדם חכם ואמיץ,
אני   (31.03.12)
ותוקפים אותו בין היתר כי אם אנשים יצרכו פחות סוכר, הם גם יזדקקו לפחות תרופות (קרוב לוודאי) ואז רווחי העתק של תעשיית התרופות יצטמקו. ולזה הם לא מוכנים.
16. אז אפשר לחזור ולחסן את הילדים?
גיחי ,   תל אביב   (31.03.12)
17. סטיביה
hhh   (31.03.12)

למי שלא זקוק לזה לא כדאי לקנות

זה מעגיל מאוד מאוד

ויקר מאוד מאוד

חבל על הכסף

אני נתתי את שלי למישהו מהעבודה של בעלי, חולה סוכרת

וזה ממש יקר עלה לי- 50 שקל לבקבוקון

וכדי שיהיה מתוק צריך 12 טיפות

וזה מעגיל

לא מומלץ

הכי טוב לא להמתיק.

אני בתה קצת ממתיקה עם סוכרזיט

אבל לרוב שותה נסקפה או קפה הפוך בלי סוכר, זה טעים

ועדיף מים מדיאט קולה- משתדלת, לא תמיד הולך

18. =|
Draconian   (31.03.12)
כל דבר בעולם הזה רעיל.
אז אולי בואו נפסיק לנשום ונמות כולנו כי גם האוויר מזוהם ?
נמאס מכל המחקרים השטותיים האלה שמגלים כל פעם מחדש משהו אחר רעיל ולא בריא =|
19. גאונים ממש.
פףף   (31.03.12)
כתבה על זה שסוכר זה רעל, ושמים מתכון עם חלב, שזה סופר רעל.
ynet, התעליתם מעל עצמכם ברמה הירודה.
20. הכל במידה!!!
(31.03.12)
21. 100גרם חמאה?דיאטתי??
מפינס   (31.03.12)
22. הימנעו מדגני הבוקר "הבריאים" הסוכר משתולל בהם
שושי ,   תל אביב   (31.03.12)
23. על איזה דילול אוכלוסיה את מדברת?
תמהה ,   מרכז   (31.03.12)

אוכלוסיית כדור הארץ הולכת ומתרבה בקצב מפלצתי ולא ירחק היום ויגורו כאן 9 מיליארד בני אדם. על איזה דילול את מדברת?

24. דיי עם הכפייה - צאו לנו מהצלחת
מישהו   (31.03.12)

שכל אחד יואכל מה שבא לו.

 

אחרי ריצה של 30 קילומטר אני חייב פחמימות פשוטות. אין אז כמו גלידה עתירת סוכר ושומן, או חפיסת שוקולד. זה לא רעל. זה ממלא לי את מאגרי הגליקוגן במהירות.

 

פעם בשבוע מותר לי גם לפנק את עצמי במתוקים. אתמול אכלתי כקינות 3 פחזניות ממולאות בגלידה, עם שוקולד מתוק. אל תגידו לי מה לאכול ומה לא לאכול. צאו לי מהצלחת, מהוריד ותפסיקו לכפות על אחרים את אורח החיים שלכם.

 

 

25. ושוב חוזרים לד״ר אטקינס
צביקה ,   שפלה   (31.03.12)
ושוב חוזרים לד״ר אטקינס ומלחמתו בהשמנה ובמחלות כלי הדם הכליליים ומחלות הלב ע"י המנעות מסוכר. הדיאטה שלו עובדת ולמרבה הפלא, לא רק שיורדים במשקל, גם הטריגליצרידים והכולסטרול הרע יורד פלאים. אבל מה לעשות, שאנחנו מוקפים בפירסומות וממים המשכנעים אותנו לצרוך משקאות ממותקים, דגני בוקר וג׳נק פוד...
בכל מקרה, עדיין אין מספיק עדויות על הבטיחות שבשימוש בסטיביה כתחליף לסוכר, בעוד ששימוש בסכרין במאה השנים האחרונות לא הראה כל השפעה שלילית על האדם.
26. ב50 השנים האחרונות עלה בשעור גבוה כנראה בגלל הסוכר.
חנטריש.   (31.03.12)
27. אני לא רואה פה פרסומת לסטיביה
סטיבי וונדר   (31.03.12)
28. האוייב מספר אחד הוא ..
רותי ,   צפון   (31.03.12)

האוייב מספר אחד הוא זה שלא מזהים אותו ולא מוכנים לישמוע עליו הוא..האשלגן..מעבר לשבחים שהרופאים או המחקרים עליו נותנים לו הוא מקור הבעייה אין בהיסטוריה הרפויית על הצד האפל של האשלגן ועל מעלליו הבעייה המרכזית היא שמשייכים את תגובות הגוף לנטרן ולסוכר בהעדר סוכר שהוא המפרק היחידי לאשלגן בגוף מישתלת האשלגן ומונע כניסת הנטרן מאבק זה בדם גורם ללחץ דם גבוה ומה עוד עושה.? נזקים גם ללבלב ומונע מימנו להפיק את כמות האינזולין שהגוף דורש ואז נוצרת עליה בסוכר זה לגבי הסוכר...מה עוד לגבי האשלגן מיתעתף על חלקים פנימיים זוהיא תכונתו ומשחרר נוזלים מימנו בעיקר בכבד ובכליות עד לחוסר תיפקודם...ובמעיין ביפנים זה נחשב כחיצוניות וגם שם הוא גורם לנזקים כשאוכלים מוצר שעשיר בהשלגן ורמת השלגן מגיעה לנורמה הגבוה שהיא 5.1 מעבר לכך 5.2 זאת כבר סכנה של ממש להרס המעיין ומערכת העיכול הכליות והכבד ועליה בסוכר ויתרחבות הוורידים במצב כזה במשך זמן קצר ניגרמת אי סבילות למזון ..כל זמן שהרופאים ימשיכו להיתעלם מינזקיו של אשלגן הוא יגבה קורבנות לדיאליזה והשתלות פיצוצי נימים בעניים ובעיות לב לאי ספיגה ..כמו שאשלגן הוא האוייב מספר אחד כך גם המיים הנינרלים שיש בו 2.9 רמת אשלגן..

איך להימנע מיכל המחלות הנוראיות האלה לישתות מיים רתוחים מהברז להרתיח מיים ולימזוג לכד ולקרר לישתות לפחות שש כוסות ביום מהבוקר ליפני שאוכלים שני כוסות..גם בצהריים ליפני הארוחה וכנ"ל בערב..

ואים במיקרה כבר אתם נימצאים במצה של אי סבילות למזון או שהרופאים הודיעו לכם שתיצתרכו להגיע לדיאליזה ..קבלו את המלצתי כאחת שהיתה במצב בידיוק כמוכם וביזכות מאמצים והבנה יצלחתי לגלות את הגורם וגם לטפל בו..שני אחיי היו כמוני אחד מושתל כיליה והשני היה חולה דיאליזה ומושתל קוצב לב..

איך לטפל ליבדוק את רמת האשלגן כדי לדעת שהוא הגורם והוא עומד על 5.2 ..ולאחר מיכן בבוקר ליפני האוכל שישתות שני כוסות מיים רתוחים וצננים מהברז וכעבור 15 דקות לישתות עוד כוס מיים עם חצי כדור דתיזוטייזית פעולה זאת גורמת  לאשלגן להישתחרר מהמעתפת ואז תחושת המציצה ניפסקת ולאחר מיכן לעשות דייטת אשלגן כל מוצר שעשיר באשלגן לא לאכול מה הם המוצרים ראה בספר ערכם התזונתי של המזונות..של ד"ר יעקוב אילני..לא לישתות מוגז זה גורם ללחצים החזה וכאבי גהנום..אם אני ניצלתי בכוחות עצמי גם את יכולים על פי האנחיות..

הזהרה לא לקחת יות מצי כדור יש לו השלכות של יתקבצויות בחזה וזה אינו משפר את ההתקפים של אשלגן זה גירוגים הכרכפת לחץ דם גהוה בכל פעם שאוכלים מוצר שעשיר באשלגן...יש לי עוד הרבה ידע על מעלליו ונזקים שהוא מחולל..אשמח לשתף רופאים..אני מטופלת במכבי במיגדל העמק שמי רותי אשמח לשתף פעולה ועוד הסברים..

29. 603 לורית "סהכ" בהצנעת הכתב הם 30 אחוז
מתוך 2100   (31.03.12)
למה לא לציין זאת? אלא להצניע? מגמה והטיית יחסו ברורה ומביכה. בוז
30. מנטה בשירות חברות המזון
יוסי א.   (31.03.12)

סירופ התירס עתיר הפרוקטוז הוא רעל, כי הוא משתתף בתהליכים פתוגנים בגוף, כמו הגברת ההיפראקטיביות, כדלק סרטני ועוד.

חברות המזון ותרופות עושות יד אחת ביצירת תחלואה ובטיפול בתחלואה. מנטה תפסיקו לשתף פעולה.

תגובות נוספות
חזרה לכתבה