אוכל  טעם החיים  וידאו
לה קוצ'ינה דומיסטיקה: רביולי, קנלוני וקפלצ'ו
משה בראל
פורסם: 06.05.12, 00:53
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות ב-6 דיונים
1. אין על מאכלים איטלקיים אותנטיים!
בטוצ'לי   (06.05.12)
אופן ההכנה של מתכוני המבטח האיטלקי הם על גדר אומנות.
התאבון נפתח גם לאחר ארוחת שחיתות! זה פשוט מדהים =]
2. תודה
מישאל ,   נהריה   (06.05.12)
תודה על ההסברים והמתכונים המוצלחים ישר כח לשף

נשלח מהסלולארי שלי
3. יאמממי!!!!!! נראה קשה
טובטוב   (06.05.12)
להכנה...
4. המלצה לרביולי
ניר ,   שרון   (06.05.12)
5. את הדבר הכי חשוב הוא לא אמר..
DDay   (06.05.12)

וזה: שחובה להוציא את כל האויר מהכיס שנוצר. להדק את הפסטה סביב המילוי כדי שלא יישאר אויר בכיס. אם נשאר אויר בכיס, הכיס מתנפח ונקרע בהרתחה. רביולי קרוע הולך לפח כי כל המילוי יוצא ממנו. לכן חשוב להקפיד להדק היטב.

קנלוני בדרך כלל אופים עם רוטב עגבניות (PASSATA) בתחתית, ומעל רוטב בשמל עם גבינה מגוררת..בתאבון:)

6. מה קרה להומופוב הקנדי? אין לך מה להוסיף? לא לקחת את כמוסת...
מישהי   (06.05.12)
... המלח היומית?
חזרה לכתבה