אוכל  טעם החיים  שני צמחוני
בלי אורז בפנים: ממולאים צמחונים
שיראל אורגד
פורסם: 02.07.12, 10:46
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 81 תגובות ב-39 דיונים
1. אחת הכתבות הכי מעוררות חשק להכנס למטבח שהיו במדור!
ענת   (02.07.12)
2. אייייייככככככססססססססססססס טופו
יוסי   (02.07.12)
3. מהו התיבול של ממולאים
של הערבים הנוצרים ,   מישהו יודע ?   (02.07.12)

ערביי חיפה , איזור נצרת , וכדומה .....

הממולאים שלהם הכי הכי טעימים , בעיקר  :

 

כרוב ממולא אורז 

חוץ מ-לימון או מלח לימון  , לפעמים מרגרינה או שמן זית , לפעמים מעט שומן כבש ולפעמים לא ......מה עוד חוץ מזה  ?  האם נענע מיובשת  ?

ברור לי שהכרוב הוא כרוב גדול ושטוח , העלים שלו גדולים מאוד .

 

עלי גפן ממולאים אורז

כיצד עדיף לרכך את העלים ?

 

תנו לי רק את התיבול .....אני כבר אגלגל לבד .

אלה הממולאים הכי טעימים . נקודה .

 

4. נראה מעולה! מקורי וטעים
סחטיין   (02.07.12)
5. נו, באמת, די עם הסויה בכל מקום
שקדיה   (02.07.12)

 

לי יש בעיה לאכול סויה. לא מעכלת את זה טוב.

 

שלושת רבעי מהמתכונים הצמחוניים אני לא יכולה לאכול.

 

קצת גיוון ויצירתיות, אולי?

6. מי המציא את הכותרת?
(02.07.12)

אורז הוא צמחוני.

 

היו צריכים להגיד במקום: "ממולאים במילואים צמחוניים מפתיעים" או משהו כזה...

7. עגבניות שרי?!
דרור ,   באר שבע   (02.07.12)
טוב, אני מודה שהייתי שמח לאכול את המנה הזו- אבל להכין אותה נשמע סיוט!
למי יש כח לרוקן עגבניות שרי?!

מה דעתך? אם אני אתעצל ואכין את המנה עם עגבניות רגילות זה יהיה נורא? אפשר אפילו עגבניות תמר, שמזכירות קצת שרי בטעם? ...

ולגבי הארטישוק- נשמע נפלא!!
8. לא הבנתי- מה בדיוק הבעייה עם אורז??
(02.07.12)

גם הוא פגר של בעל-חיים,או שהוא איזה מוצר מהחי??

פולי סויה- איכס אחד גדול,וגם יתר המתכונים פה,פשוט הזויים,במקרה הטוב,ודוחים,במקרה הפחות טוב.

9. של אשתי הכי טעים
מוז ,   נווה ארנב   (02.07.12)
"מי שלא טעם ממולאים של מוזי כאילו לא טעם ממולאים מימיו"
(ארנבים ב')
10. איזה יופי, תודה!!
טבעונית   (02.07.12)


נשלח מהסלולארי שלי
11. מה זה
לא ,   יודעת   (02.07.12)
בורגול מלא ?? לא ראיתי אף פעם
12. סויה וטופו
(02.07.12)

לא כל-כך טובים - לא לגברים, לא לנשים ולא לנוער מתבגר. זה מה שיוצר אצלי בעיה ברצון שלי להפחית צריכה של בשר, התחליפים האלה לא יותר טובים מבשר - אם כי מסיבות שונות כמובן. לכן דווקא מילוי של אורז וירקות עם תבלינים טובים עדיפים בהרבה מטופו.

13. מעולה! תודה
טעים בלי רצח   (02.07.12)
14. מה לכם ולחוסר הטעם הזה...
אנינת טעם   (02.07.12)
מאחר וללא ניסיון אי אפשר לבטל תבשיל כלשהו אז טעמתי וזה פשוט
טפו.... וכל התמונות נראה כאילו צבעו אותם בזרחן או משהו כזה
בקיצור מ ג ע י ל.
יום טוב
15. אין על אוכל צמחוני :)
מוריה המורה   (02.07.12)
16. נשמע טוב!
ליאל ,   רמת גן   (02.07.12)
המתכונים ניראים קלים להכנה ועושה חשק להכין..

נשלח מהסלולארי שלי
17. סייטן :)
בחורה   (02.07.12)
סייטן זה דבר מעולה!
הוא ממש פשוט להתעסקות, יש לו מרקם נפלא... באמת באמת, כדאי לנסות... יש מגוון מתכונים באינטרנט, אבל למען האמת אפילו אם סתם תזרקי את זה לסיר עם תבלינים וירקות זה ייצא נהדר. אבל שוב, לא חסרים מתכונים (:
בהצלחה
18. לא, אתה.
הרשל'ה   (02.07.12)
19. טבעונות - ולא בריאות...
דני DANY ,   טורונטו, קנדה   (02.07.12)
אתם הטבעונים באמת פשוט טיפשים - מרמים את עצמכם בבריאות - מלח, מלח, מלח ועוד - 1 כפית ויותר של מלח, זה 2400 מ"ג נתרן ועוד במתכון - פשוט מטורף.
לקרוא את המאמר כאן 09.92.12 אשר אומר כי מיליון בני אדם בישראל סובלים מלחץ דם גבוה - מלח !
אחרת, המתכונים כאן הם נהדרים, אבל לא עם הסטיין\פתיתים של סויה - ניסינו אותם - יאק !
טבעונות - ולא בריאות...
20. מפרגנת
אורלי   (02.07.12)
המנות נראות מצוינות. יש ספר שלך על אוכל צמחוני טעים?

נשלח מהסלולארי שלי
21. שאלה לגבי הפטריות
אני   (03.07.12)
3-4 סויה - מה? כפות? כפיות?


בכל אופן, נשמע טוב ואדיר. אפשר גם לשלב גבינות בטח וזה עוד יותר אדיר.
תודה .:)
22. בורגול מלא ????? מה זה??
יפה   (03.07.12)
ממציאים על המקום כל מיני שטויות  ייתכן מאוד שהמתכונים נהדרים אבל לא צריך להגזים ולבלבל לאנשים את המוח סתם  אני מכינה כופתאות כבר שנים  וסלטים וכו" מבורגול  לא שמעתי ולא ראיתי בורגול מלא זאת המצאה לקחת יותר כסף?
23. העיקר זה המילוי
מוריה ,   נתניה   (03.07.12)
המילוי, הוא הפנימיות של הדבר,

לכן כה חשוב לתת מילוי ראוי

נראה מופלא!
24. שיראל את שפית
שרה רוז ,   מרכז   (03.07.12)
נראה טעים מאד ! אני מחכה תמיד לכתבות שלך !!
25. למרות כל הנודניקים כאן, תודה על המתכונים :)
אלון ,   רחובות   (03.07.12)
26. אלרגית לסויה!!!!!!! מה עושים??? זו הסיבה שאני לא טבעונית
לילי   (03.07.12)

פשוט למי שלא צורך סויה צריך לעמול כל הלילה ולהנביט ולדוג אצות וזה ממש ממש קשה! לא משוגעת על בשר אבל יותר קל לבשל בשנייה חזה עוף על האש...

חובבת ירקות מושבעת אבל לא יכולה עם כל הטרחה הטבעונית, מה עושים? ומוצרי חלב יכולה בלי, רק בקפה זה בעייה לא יכולה לשתות חלב חיטה/אורז/כוסמין

27. כמה זמן נשמר פסטו במקרר?
תוהה   (03.07.12)


נשלח מהסלולארי שלי
28. כתבה מדהימה!
שני   (03.07.12)
מחכה כבר לקנות ממרכים ולהכין מתכונים
29. אליפות - מתכונים מעולים - מהתנסות אישית!
אגדה   (03.07.12)
30. אין על המתכונים האלו
רותי   (03.07.12)
תקשיבו אפילו אני שגרועה בבישול עם מתכונים של שיראל אורגד קצרתי הרבה שבחים
תגובות נוספות
חזרה לכתבה