אוכל  מדורים  יוצאת מהכלים
חם-מתקרר-קר-קפוא: כלים להכנת גלידות
מירי צל דונטי
פורסם: 29.06.12, 00:08
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 29 תגובות ב-24 דיונים
1. קיץ מתוק
vanila   (29.06.12)
מצאתי בחנות של גרובשטיין גם תבניות של מיקי וקיטי והכנו בהם ג'לי עם הילדים
קנינו גם תבנית סיליקון צלינדר שמתאימה להכנת גלידה עם מקל
2. Nה עם ציון המחירים???!
(29.06.12)
3. הסיליקון הזה יתברר כמוצר "בריא" כמו טפלון-שלא תבכו אח"כ
לא נוגעת בסיליקון   (29.06.12)
4. אתם רציניים???????.
ניסן ,   חיפה   (29.06.12)
איך שחכתם את המכונה של GAGGIA? מכונה מצויינת, איטלקיה ואיכותית שמכינה גלידות מצויינות
5. תודה על הסקירה
(29.06.12)
סליחה על השאלה אבל למה אין מחירים<??
6. תבנית לקסטה מלבנית
תמר ,   מרכז   (30.06.12)
היכן אפשר לקנות את התבנית להכנת קסטה מלבנית ומי החברה שמשווקת אותה?
7. היות וב-4 מתוך 5 בתים בישראל יש קיצ'נאייד
(29.06.12)

נראה לי הגיוני להזכיר לפחות את אביזר הגלידה שלהם.

אולי לא מתאים למטבח מקצועי, אבל בהחלט עובד טוב מאוד, אמין, לא יקר ומביע גם לדגמים האמריקאים וגם לדגמים האירופאים של המיקסרים.

8. בא לי הכל
עירית כרמי ,   תל אביב   (29.06.12)
מה עושים שבא לי הכל?
9. פעם שלישית ZOKU!!!!!! מה איתו??
תומר   (29.06.12)
איך לא הוספתם את המכשיר החדש שמוכרים באנטר ולגעת באוכל וכל הרשתות ? ZOKU זה מוצר אמריקאי מדהים להכנת שלגונים וגלידות ואי הכללתו ברשימה עושה עוול למכשיר הכי טוב בישראל היום
10. "התוצאה תתקבל תוך כשעה וחצי לשמחת הילדים"
מסיבות גלידה   (29.06.12)
איזה ילד מוכן לחכות שעה וחצי ?
11. האם זה בכלל כלכלי
דן   (29.06.12)

אין התייחסות לעלות הפקה של חצי קילו גלידת שמנת לדוגמא

אם מיכל של 250 CC עולה איזה -8-9 שקל

או לחילופין איפה אפשר לקנות שמנת מתוקה בכמות גדולה יותר

ועלות נמוכה יותר

12. מירי, האם אפשר לקבל את המתכון לוופלות?
מ   (30.06.12)
13. מכשיר מצויין לגלידה
לללל   (29.06.12)
יש מכשיר מעולה של אמקור לעשיית גלידה דגם ICE1513
14. עוגת גלידה קלי קלות
גילת ,   חיפה   (30.06.12)
חומרי העוגה
2 גביעי קצפת ריצ' מומלץ
5-6 כפיות שוקולד נוטלה מומס
להקציף את השמנת ולהוסיף את השוקולד .כדאי לטעום לקבלת מתיקות רצויה.
לצקת לתבנית מאורכת מצופה ניילון .
יש להוסיף :
אגוזי פקאן סיניים מתוקים עדיף או ( חמוציות /אוכמניות לפי טעמכם האישי)
לקרר במקפיא ( פריזר בלשון העם) לפחות למספר שעות ( 4-5)
לשחרר את התכולה למגש מאורך ( לשחרר את ציפוי הניילון לא לשכוח)
עוגת הגלידה נטרפת בדקות.... שיהיה בתיאבון
15. אני חבר מועצת חברי הגילדה
חי ,   רחובות   (30.06.12)
גילדת החברים חזקה מאי פעם
16. יותר מ-2000 שקל עבור המכונה הראשונה !?!?!?
Radical Dreamer   (30.06.12)
לא תודה
17. במוצרים כאלה, לא משנה המחיר.
צדק חברתי   (30.06.12)
למה זה לא משנה המחיר ? כי זה לא חובה לרכוש כזה דבר ואף אחד לא תופס אותנו בביצים תרתי משמע כמו בחלב, גבינות, לחם, מים, חשמל.

אז לאלה ששאלו מה המחיר ?
אל תדאגו, המחיר יהיה במקום הנכון, כי אם יהיה גבוה מדי, לא יקנו את המוצרים ויסתדרו בשקט בלעדיהם.

18. התבנית לקסטות - כמה זמן חיכית לדבר הז!
אלה ,   רמת גן   (01.07.12)
כמה פעמים ניסיתי לאלתר לבד את הקסטה.
אני מכירה את הבסקוויטים, אבל זה בלתי אפשרי בלי תבנית כזאת. לא ידעתי שקיימת, ועכשיו הולכת מייד לקנות! איזה כיף!
19. יש לי את ה"פרוסט"-מכשיר מקצועי ומעולה
אורית   (01.07.12)
אמנם יקר אבל עושה יופי את העבודה.
הייתה לי לפניו מכונה קטנה, דומה ל"איי-קרים" שהיתה נחמדה אבל ההתעסקות המוקדמת של להקפיא מיכל (למי יש מקום פנוי במקפיא בשביל זה??) או לשים כמות גדולה של קרח...לא בשבילי.
הפרוסט מומלץ בחום!!
20. עצות מנסיון של 20 שנה בהכנת גלידות ביתיות:
עושה גלידה   (01.07.12)

1. אל תיקנו מכונה שההספק שלה פחות מ - 50 ווט. למכונות אלו אין כוח סיבוב כאשר הגלידה מתחילה לקפוא.

2. לבית בהחלט מספיקה המכונה עם הכלי שמקפיאים בפריזר. אצלי הוא יושב שם קבוע. ייתרון נוסף אדיר שלו. אם רוצים להביא למישהו גלידה או לפיקניק, אפשר להשאיר את הגלידה בכלי והוא שומר עליה כמה שעות בדרכים.

3. להקצפת החלמונים השתמשו בכלי מתכת שהקרקעית שלו עגולה לגמרי, בלי פינות או זווית. ההקצפה עם מקצף ידני היא מושלמת.

21. גלידת פרות ללא סוכר וללא ביצים רק פרות
גלידת פרות ללא סוכר ,   מכסיקו   (01.07.12)
אז ככה
הבסיס תמיד יהיה בננות מאוד בשלות כבר שחורות בשום פנים לא זורקים אלא מקפיאים בתוך שקית נילון אטומה או כלי כל שהוא

כגון מקפאים תות או מלון קיווי או כל פרי נוסף

מוציאים מהמקפיא ומשאירים להפשרה קלה מאוד איזה רבע שעה ואז
טוחנים במטחנת הבשר

את המחית הזאת חשוב לערבל כמה דקות לבננות יש תכונה של קצף והמחית מתנפחת ונעשית קלילה

מקבלים מחית שבא הבננות הם הממתיקות

אפשר לגוון וכן להוסיף שמנת וסוכר ומקבלים ממש גלידה בריאה
22. המחיר בישראל שערורייתי!
אורי   (02.07.12)
מכונת גלידה גאג'יה או נמוקס עולות באיטליה 200 אירו = 1000 ש"ח.
בישראל 3000 ש"ח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
23. חבל שאין מחירים בכתבה- שתהיה איזו פרספקטיבה
אם כבר אז כבר   (02.07.12)
24. רכישת המוצרים
רחל ,   ב"ש   (30.07.12)

מה לגבי מחירים?

היכן ניתן לרכוש מוצרים אלו?

חזרה לכתבה