אוכל  טעם החיים
צנים הפלאים: טוסטים משודרגים
ברק אהרוני
פורסם: 18.07.12, 10:01
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 38 תגובות ב-29 דיונים
1. הסוד לטוסט טוב הוא
חובב טוסטים ,   חובבן לגמרי   (18.07.12)
הלחם!! כן כן, אם משתמשים בלחם טרי ואיכותי כל מה שתשימו בפנים יקבל טעם מדהים
2. חם.. למי יש כוח לחשוב על טוסט
אבטיח ,   קררררר   (18.07.12)
3. טעות. לחם מלא אינו מתקרמל בטוסטר. רק רגיל.
שף חובב   (18.07.12)
4. ממש גילוי אמריקה. כל אחד יכול להרכיב מה שבא לו
ללי   (18.07.12)
אין במה שפורסם שום חידוש או תיחכום
5. אחי - אתה חי בסרט. כולה טוסט גבר
איציק ,   חיטיני מדריד   (18.07.12)
6. האם יש לו קשר לישראל אהרוני?
(18.07.12)
7. אני מאוד אוהב את הביקיני של...
ליאו מסי ,   ברצלונה   (19.07.12)
שאקירה ...!
כמעט ולא רואים אותו...

פיקה מסביר שלביקיני יש ריח של מאכלי ים וגווארדה דיינטה

תודו שגם לכם בא איזה ביס...

נשלח מהסלולארי שלי
8. אומרים חאודה! לא גאודה!
(18.07.12)
9. הכי חשוב, לשים נייר אפיה בטוסטר.
טיפ   (18.07.12)
10. יחי הפלצנות .... מה זה "לחם קסטן או פאן דה מי" ?
מיקי   (19.07.12)
11. הדבר הכי טעים- טוסט חביתה
לירון   (19.07.12)
עד כמה שאני יודע זה המצאה שלי.
שמים בפיתה גבינה צהובה, בולגרית, זיתים, עגבניה, בצל (ועוד כל מה שאתם אוהבים)- מתחילים לטגן את הפיתה במחבת 5 דקות על אש נמוכה.
לאחר מכן מערבבים שתי ביצים בקערה, ושופכים את הביצים על הטוסט. ממשיכים לטגן עוד 5 דקות נמוכה כל צד. אז להגביר לאש גבוהה גבוהה לעוד איזה 3-4 דקות ויוצא טוסט חביתה מדהים.
12. יאמי.........
(19.07.12)
13. עכשיו המזווה שלי גדוש בממרח כמהין וסלמון מעושן.
נגמלתי מקוויאר!   (18.07.12)
14. ממרח כמהין..לחם קסטן..הרסתם את הטוסט.
(19.07.12)
15. תוסיפו עגבניות צימוק מתובלות תוספת מדהימה
קרן ,   מרכז   (19.07.12)
מניסיון הולך בכל טוסט
16. גבינת שמנת או דומה בטוסט
אני רק שאלה   (19.07.12)

האם אפשר לחמם גבינת שמנת או גבינה לבנה עם פחות אחוזי שומן

זה לא נעשה איכסי?

17. אם כול סנדוויץ נכין עם ככ הרבה חמאה נגיע למימדי ענק
אליאן ,   תל אביב   (19.07.12)

 

18. נכון לגמרי
מני   (19.07.12)
19. איפה מוצאים ממרח כמהין??????
(19.07.12)
20. לטוסט אין חוקים! כל אחד שם מה שהוא רוצה ומה שבא לו.
כל העירובים תופסים. ,   תבואו עם ראש פתוח   (20.07.12)
והכל טעים!
21. If u r an ignorant be silent......
m   (20.07.12)
22. חששתי שחזרתם בתשובה ושכחתם להביא מאכלי חזיר
יהודי גאה   (20.07.12)
23. איכככססססס!!!!!
נעימה ,   רמת גן   (21.07.12)
פקי עליק באקה ועל הטוסטים שלך, יא איבנל רמאד!!!!
כתבה שלמה בשביל טוסט שאפילו טיזי נאבי לא יתקרב אליהם....
תכינו טוסט כפי שאתם אוהבים באמת, ולא לפי האיבנל בולא הזה שעם יצירתיות כמו שלו אפילו לפתוח גבינה לבנה לא הייתי נותנת לו.... דאך ראסאק!!!
רמאד על הווצ׳אק!!!

24. Gauda Kaas
eli ,   holland   (20.07.12)
לא שמעתי אף פעם על גבינת גאודה (חאודה) עשוייה מחלב עיזים.
25. טוסטים פלצנים!
אורלי   (21.07.12)
קחו לחם טרי, שימו עליו כל דבר, לטוסטר, ויאללה בלאגן....
26. איבדת אותי בשלב הבייקון, ביקיני בת@ת שלי
חילוני תימני   (21.07.12)
27. להפך.. כמה שיותר לחם מיושן, יוצא יותר קריספי
אני   (21.07.12)
28. הריסה ולא אריסה
מימי   (24.07.12)
29. בקיצור ולעניין - הכל טמון בגבינה
גבינה טובה=טוסט טעים   (31.07.12)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה