|
1. העולם נחלק לשניים
בשבילי מלוח, תודה. |
|
|
(22.07.12) |
אוהבי מתוק ואוהבי מלוח.
|
|
|
2. אתם עושים צחוק? העיקר כאן זה הלחם. בבקשה מתכון ללחם
רעב , |
מתכון ללחם |
|
(22.07.12) |
העקר מתכון לקונפיטורה הבאתם לנו. תודה רבה על כתבה מגרת חושים
|
|
|
3. הפרנץ' טוסט של מסעדת זוני בירושלים - חלום
שי מנסדורף , |
ירושלים |
|
(22.07.12) |
כן, זה המתואר כאן - פשוט המאכל הטעים ביותר עלי אדמות. יש דברים בירושלים שאי אפשר למצוא בתל אביב :)
|
|
|
|
|
אם תטעמו את הפרנץ' טוסט של הזוני פעם אחת- נפלתם. זה ממכר ביותר. ואת זה כותבת דווקא אוהדת מלוחים.
יש משהו בלחם שהם אופים שם שפשוט מעורר תענוג צרוף!!! מאז, כל פעם שרק אומרים פרנץ' טוסט אני נשבעת שמרגישים את בלוטות הטעם מתחילות לעבוד ולפנטז על המרקם המעולה של הלחם הזה.
יישר כח דן!!! ושיהיה המון המון הצלחה!!!!
|
|
|
אני בכייף יכול לרדת על 2 כאלו !!!
אחלה מנה, אחלה מסעדה.
אולי קצת יקרה לטעמי
|
|
|
7. מה זה ההסבר הזה להכנת ביצים עלומות?
מי שלא יודע להכין ביצים עלומות, יקבל מהמתכון הזה ביצים קשות. איפה מוסבר שצריך לשבור את הביצה?
|
|
|
Sound wonderful, Best of Lock, Baji
|
|
|
ביצה מעט חלב הרבה זעתר. לטבול ולטגן בשמן זית. גם טעים וגם בריא! אצלנו פותח כמעט כל שבת בבוקר. אפשר עם גבינות צאן וירקות.
|
|
|
10. איפה קונים לחם קסטן ?
|
|
|
11. אכלתי כזה בתאילנד ברחוב 15 באט 2 שקלים. חלום!!! מוכן במקום ו
ובפשטות הורגת.
|
|
|
12. PAIN PERDU! לא פרנצ'טוסט
לא הבינו על מה אני מדברת פה בצרפת כשביקשתי פרנצ'טוסט....אז אם אתם מבקשים את זה בצרפת תדעו מה השם הנכון
|
|
|
13. פרנץ טוסט
פנינה , |
קרית חיים |
|
(22.07.12) |
אין כמו הפרנץ' טוסט של זוני. אין כמו זוני אין כמו דן וענת בעולם!!!!!
|
|
|
14. את הפרנץ' טוסט שלכם מזהים מקילומטרים..
ערן , |
כבר לא ירושלים |
|
(22.07.12) |
כבר מהתמונה הקטנה היה ברור לי של מי הפרנץ' טוסט. כמה שאני מתגעגע לזוני :-)
|
|
|
15. הבנדיקט הכי טעים שאכלתי
שארלוט בקרית חיים , |
אח״י אילת |
|
(22.07.12) |
גם הפרנץ טוסט אין עליהם
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
16. לא צריך להשתגע אפשר פשוט
לקחת חלה שבת מתוקה ביצה חלב סוכר וניל וזהו מושלם עם סירופ מייפל קנדי אמיתי
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
17. בייצים עלומות, הגרסה הקלה
את הביצה להכניס לתוך מצקת ואת המצקת לטבול בעדינות במיים הרותחים ורק אחר כך לשחרר ולעטוף את החלמון בקלות
|
|
|
18. pain perdu
moi , |
quel que part |
|
(22.07.12) |
Envie de passer a votre resturante. vous donner envie de manger. .
|
|
|
19. אוהב מתוק בסוף
לשלושה , |
ממש אוהב מלוח ותמיד |
|
(22.07.12) |
כן, כן.
|
|
|
20. לא יהיה יותר קל פשוט להזריק כולסטרול ישירות לורידים?
סתם צוחק, אני רק רואה את רשימת המרכיבים ומזיל ריר...
|
|
|
21. צריך לציין לטובה את הקונדיטורית המדהימה
מכורה לפרנץ' טוסט , |
ירושלים |
|
(22.07.12) |
ענבר, שמכינה את הפרנץ' טוסט האלוהי הזה!!!
|
|
|
22. אחחחח זה נראה מעולהההההה
אסור לפרסם דברים כאלה. הלכה לי הדיאטה!
|
|
|
23. Ynet נא להקפיד על העברית-"הקרסט (השוליים הקשים)"=קרום
"טופינג" ? = תוספת ! , |
התאנגלזות מאוסה |
|
(22.07.12) |
|
|
|
24. על פרגון שמעתם?
פנינה ורפי משעלי , |
קרית חיים |
|
(23.07.12) |
לכל הקנאים: כמה קשה לפרגן? זה פשוט אוכל טעים ומיוחד. תחשבו שאתם הכנתם אותו ותרגעו....
|
|
|
25. אם אפשר אשמח לקבל את המתכון שלהם
אכלתי בהרבה מקומות, וזה המקום היחיד שמכינים אותו באמת כמו שצריך. ניסיתי להכין בבית לפי כל מיני מתכונים ולא הצליח. מה הסוד?
|
|
|
|
|
27. אכן מכורה מעיין
גם מכורה , |
ירושלים |
|
(23.07.12) |
חחחח תכלס אין על הקונדיטורית :)
|
|
|
28. מרוב ציפויים וקשקושים הלך כל הטעם המקורי
סתם התברברות מוגזמת |
|
|
(27.07.12) |
הכי טעים זה לחם מטוגן פשוט, עם סוכר וקינמון מעל. כל השאר סתם קשקוש.
|
|
|
29. זוני והפרנץ טוסט - מדהים! שווה! טעים!
ליאור שדה , |
ירושלים |
|
(26.07.12) |
אכן כן, מנה מדהימה. באדיבותם של דן וענת טעמתי את הפרנץ טוסט המהמם. תאמינו לי אני חולה מתוקים - שווה! שווה! שווה!
|
|
|
30. אתה פותח בניו יורק?
ליאור , |
ניו יורק |
|
(24.10.12) |
מתי? איפה? איך קוראים למסעדה? lior.paster@gmail.com
נשלח מהסלולארי שלי
| |