אוכל  טעם החיים
הצנים הצרפתי: הפרנץ' טוסט המושלם
דן קירש
פורסם: 22.07.12, 11:50
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 53 תגובות ב-33 דיונים
31. אתה פותח בניו יורק?
ליאור ,   ניו יורק   (24.10.12)
מתי? איפה? איך קוראים למסעדה?
lior.paster@gmail.com

נשלח מהסלולארי שלי
32. זאת המסעדה שגובה 53 ש"ח
אני היא   (24.10.12)
לכריך גבינצ עיזים וחצילים?
פחחחחחחחחחחחח, פלצנים.
33.  מקום אחד כשר ומוצלח היה קשה לכם למצוא???
נעה   (25.09.13)
תגובות קודמות
חזרה לכתבה