אוכל
טעם החיים
הצנים הצרפתי: הפרנץ' טוסט המושלם
דן קירש
פורסם: 22.07.12, 11:50
תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 53 תגובות ב-33 דיונים
31. אתה פותח בניו יורק?
ליאור ,
ניו יורק
(24.10.12)
מתי? איפה? איך קוראים למסעדה?
lior.paster@gmail.com
נשלח מהסלולארי שלי
תגובה חדשה
32. זאת המסעדה שגובה 53 ש"ח
אני היא
(24.10.12)
לכריך גבינצ עיזים וחצילים?
פחחחחחחחחחחחח, פלצנים.
תגובה חדשה
33. מקום אחד כשר ומוצלח היה קשה לכם למצוא???
נעה
(25.09.13)
תגובה חדשה
תגובות קודמות
חזרה לכתבה