אוכל  עוגה לשבת
בוחשים בתבנית: עוגה בחושה מושלמת
מירי ארזי
פורסם: 03.09.12, 00:52
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 71 תגובות ב-40 דיונים
1. רבע כוס שוקו ציפס מספיקים ל2 תבניות?
מלי   (03.09.12)


נשלח מהסלולארי שלי
2. שאלות לגבי עוגת הגזר
אופה   (03.09.12)
1. כמה גזרים בערך מהווים 220 גר גזר מגורר?
2. העוגה מיועדת לילדים, האם יש תחליף לברנדי להשריית הצימוקים?

נשלח מהסלולארי שלי
3. מחסור בפרטים
(03.09.12)
לא רשום איזה תבנית וכמה תבניות הכמות מתאימה בעוגת הקינמון


נשלח מהאייפון שליך. ת תזקקררגפפ
4. בעוגת גזר אין ג'ינג'ר כמו שכתוב בתמונה!
שרי   (03.09.12)
5. בעוגת קינמון ובעוגת קפה - המתכון הינו עבור תבנית אינגלשקייק
מירב   (03.09.12)
6. כמה זה 220 גרם גזר? כמה זה בכוסות?
דליה   (03.09.12)
7. רק כפית קינמון? לא הגיוני
רונית   (03.09.12)
8. עוגת קפה
חגית ,   צפון   (03.09.12)

 

איך למנוע מהשוקלד צ'יפס לשקוע לתחתית העוגה בזמן האפיה?

9. בעוגת קנמון כתוב תבנית ותבניות. זה אחת או שתיים?
חיים ,   מרכז   (03.09.12)
10. איך ניתן להפוך לפרווה?
אמא לאלרגיות לחלב   (03.09.12)

לגבי העוגת קינמון ועוגת הקפה- מה ניתן לשים במקום השמנת חמוצה על מנת להפוך אותה לפרווה?

יש לי 2 בנות אלרגיות כך שאני לא אופה חלבי...

אשמח לתשובה

11. במה ניתן להחליף את השמנת
אבי   (03.09.12)

במידה ורוצים להכין עוגה פרווה

במה להחליף את השמנת

12. המרה
נינית   (03.09.12)

מירי, בבקשה,

למען שומרי הכשרות ("פרווה"), הבריאות (כולסטרול נמוך), והטבעונות, כיצד ממירים את החמאה שבמתכונים לשמן? והאם הדבר משפיע באופן מהותי על הטעם והמרקם של של העוגה?

תודה.

13. אני מפזר אותם מלמעלה
אורן   (03.09.12)
במקום לערבב. ככה הם רק שוקעים חלקית.
14. אפ הגינגר עושה את כל העניין אז למה הוא לא מופיע בתפריט?
משה   (03.09.12)
15. כחולה צליאק: במה אפשר להחליף את קמח החיטה?
דן   (03.09.12)
16. אספרסו
eli   (03.09.12)
אפשר להחליף את האספרסו בקפה שחור?
17. המטרה של עוגה בחושה
עצלנות   (03.09.12)
שתהייה קלילה בקערה אחת בלי בלנדר וכאלה.. יש מתכונים הרבה יותר פשוטים ותוספות תמיד אפשר לגוון

נשלח מהסלולארי שלי
18. שמנת
מירי ,   מרכז   (03.09.12)
האם השמנת בכמות = ל -1  מיכל שמנת חמוצה ?!
19. היכן משיגים אבקת אספרסו?
ענת   (03.09.12)
20. ואם אסור
מאיה ,   דרום   (03.09.12)
כל כך הרבה שמן איך מירים ובמה? וכל כך הרבה סוכר?

נשלח מהסלולארי שלי
21. תנו לנו מתכון בריא ובלי גלוטן
גד   (03.09.12)
22. עוגת גזר פרווה של אורן בקר
מור   (03.09.12)
תעשו בגוגל, מתכון מנצח. אני עושה עם 1/3 כוס שמן, 1/2 כוס סוכר (במקום 1/2 ו3/4) יוצא מעולה, עסיסי ומתחסל בדקות.
23. שמן קנולה אסון! שמן דקלים מומלץ
(03.09.12)

כנסו לאתר רותם מכוני מחקר. בחיפוש באתר הקליקו שמן דקלים, שם יש כתבה בנושא.

24. From Ruth Sirrkis Is
Cinnamon cake   (03.09.12)
25. המתכונים הראשונים ל 2 תבניות אנגליש קייק?
ניצה ,   מרכז   (03.09.12)
26. יש גבול לעצלנות. אםתחליף המחאה בשמן לא תצטרך
מיקסר. לערבב בשתי ,   קערות זה מינימום   (03.09.12)
27. במקום שוקולד צ'יפס או קוקוס אני מוסיפה ריטלין
דנית   (03.09.12)
טעים ועושה שקט בבית
28. ביצים חמאה וסוכר. מבוקש תחליף בריא
השריף   (04.09.12)
29. הכנתי את עוגת הקינמון יצא - יצא מעולה
נופר   (04.09.12)
החלפתי את השמנת החמוצה ביוגורט עזים ואת אגוזי המלך בפקאן, כי זה מה שהיה בבית..
הכמויות מתאימות לתבנית אינגליש-קייק אחת.
עוגה ממש ממש טעימה - תודה :)
30. האם ניתן להחליף את החמאה בשמן קנולה?
יאנה   (04.09.12)
ברור שחמאה יותר טעים. אבל מאוד לא בריא ומשמין.
מה ההשפעה של השמן במקום? איך העוגה יוצאת?
תודה
תגובות נוספות
חזרה לכתבה