אוכל  טעם החיים  לבשל מהספרים
אוכל ביתי מהמטבח של שי-לי
ynet
פורסם: 23.09.12, 00:24
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות ב-8 דיונים
1. עוף עם חמאת בוטנים - ממש מעדן
אלי ,   ירושלים   (23.09.12)

עוף עם חמאת בוטנים זה המתכון הכי להיט אצלינו וזה הכי מצליח עם חמאת בוטנים טבעית של B&D עם המכסה הירוק

2. אי אפשר לאפות לחם קל ללא גלוטן!
גל   (23.09.12)
בכל פעם שאתם רואים מתכון ללחם ללא גלוטן (או קמח לחם שהוא מועשר בגלוטן) אל תנסו אפילו את המתכון.
3. מעדיפה לקנות לחם..........
אביבה ,   מודיעין   (23.09.12)

מוכן.

תמורת 12 שקל(לחם  קל)  או  7.80  (לחם רגיל)  ממש, אבל ממש לא כדאי, ולא רווחי לאפות לחם בבית.

גם ככה עולה בבית:

קמח,שמרים,זמן  אפייה  של התנור לפחות חצי שעה ויותר!!!

אם כבר אני עומדת במטבח, מעדיפה לבשל מס" מאכלים ביחד, מאשר לאפות לחם ביתי.

לגבי שוקי העוף= אנסה לעשות אותם כנראה מחרתיים  לארוחה מפסקת של כיפור, בצילום זה  נראה ייאממיי.......

4. ספר נפלא
גילי ,   תל-אביב   (24.09.12)
הספר עצמו נפלא. לא מורכב, לא מסורבל,פשוט ולענין. כל מתכון בספר תואם במדויק את הציפיות שלנו .הטיפים נפלאים וממש מסייעים להצלחת התפריט. מחכה לספר הבא.
5. יש לך מתכונים ללא גלוטן??? במיוחד לחם לאפיה באופה לחם??
רחל ,   מרכז   (24.09.12)
6. אפשר להשתמש בחמאת בוטנים עם שברי בוטנים
מרינה   (24.09.12)
7. העוף עם החמאת בוטנים
נטע ,   קריית חיים   (24.09.12)
ניסיתי והתאכזבתי קצת ): לא היתחבר לי הטעם כולכך! אל תיפגעי אבל כי זה עניין של טעם...

נשלח מהאייפון שלי הקסום
8. לא נכון
נעה   (29.09.12)
אני אופה לחם מקמח טפיוקה וקמח כוסמין והוא ממש טעים ומאוד אוורירי, אפילו יותר מלחם רגיל
חזרה לכתבה