על פי המתכונים של השף קאופמן והגשתי ל-12 מאורחי פלטות מדהימות במגוון טעמי הפרגיות שהציעה השף (כמה קל להכין את המנות). אין אחד מהאורחים שלא התענג על הטעמים. לצד הפרגיות פלטות ירקות טריים ושני סלטים מבושלים שהביא האורחים והייתה חגיגה של ממש אצלי בחצר + טפטופים של שמחה וצהלה בצהלה. חג שמח ועוד מתכונים מנצחים בבקשה
תמרהינדי, פלפל סצ'ואן וכוכב אניס - אני נוסעת על השטיח המעופף שלי מייד לערבות אגרבה לרכוש במטבעות זהב את הרכיבים.מה שאין בחצי חינם הגדול - לא נחשב כרכיב הגיוני למתכון הבנתם ?!
14. ניסיתי את ה "שיש טאוק לבנוני" קצת מאכזב לדעתי בטעמים שלו
א
(06.03.15)
.הרוטב מיונז שום לימון, כמה שהוא פשוט, היווה שידרוג רציני לטעם.\
הנה מתכון פשוט שתמיד יוצא לי טוב על הגריל ואפילו על מנגל חשמלי:
1. שמן זית 2. דבש 3. תבלין פילדלפייה 4. מלח פלפל
לא דורש השרייה ארוכה (לפעמים הכנתי ללא השרייה בכלל), כנראה הדבש עושה עבודה מצויינת ומדביק את התבלינים כמו שצריך.
לפעמים אני מגוון ומוסיף סויה, ושמן שומשום ו/או שום.
ניסיתי לצלות חזה עוף, פחות התאים, מתאים מאוד לפרגית.
אגב, פילדלפייה זאת תערובת שנמכרת כמעט בכל חנות תבלינים. לשים לב שהיא לא טחונה דק מידי. מתאימה מאוד גם לתפוחי אדמה בתנור אותו המתכון אך ללא הדבש אבל רצוי להוסיף שום.