אוכל  טעם החיים
עוגות של חורף: 4 מתכונים לעוגת תפוזים
ynet
פורסם: 30.11.12, 03:49
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 48 תגובות ב-35 דיונים
1. נו באמת...
(30.11.12)
המידות לביצים מזעזעות...
2. איכס.
(30.11.12)
3. איך בדיוק שמים חצי ביצה???
ענבר   (30.11.12)
4. 3.5 ביצים ?!?!?
shinshann   (01.12.12)
מה זה לעזאזל 3.5 ביצים? איזה מתכון הזויייי !!
5. המממ נראה שיש לכם טעות במתכון הראשון
אור   (01.12.12)
כשכתבתם 3.5 ביצים התכוונתם ל-3.5 חלבונים?
כי אחרת אני לא יודעת איך מקציפים ביצים... מקציפים את החלבון בד"כ.
ואם התכוונתם רק לחלבון, אז מה עם החלמון? זורקים אותו ? אין לו שימוש בעוגה הזו?
המתכון מאוד לא ברור.
6. בזבוז כסף משווע !
יניב   (01.12.12)

הפרודקטים עולים הון..!! גינג'ר, אבקת שקדים, חומץ אורז..לפחות 70 ש"ח כל עוגה..

 היום עוגת הבית במבצע 10 שקלים ואם תתעקשו על משהו איכותי תשלמו 35 ש"ח, נכון לא ביתי..אבל הרבה יותר זול ולפעמים טעים..בתיאבון

7. עוגות תפוזים זה מגעיל
Me ,   tel aviv   (01.12.12)
8. 3.5 ביצים? 1.5 ביצים? אתם עושים צחוק?
ערבה   (30.11.12)
9. מה זה 3 ו1/2 ביצה?? איך אפשר לחלק ביצה?
שני   (30.11.12)
10. מה נסגר איתכם? מה זה 3 וחצי ביצים???
נעמה   (01.12.12)



נשלח מהסלולארי שלי
11. המורה הכי מדהים
ליאה   (01.12.12)
תומר כבירי מוכשר בצורה מדהימה. היה לי הכבוד להיות תלמידה שלו לפני מספר שנים.

נשלח מהסלולארי שלי
12. 1/2 ביצה ?
(30.11.12)
איך בדיוק משתמשים בחצי ביצה?

נשלח מהסלולארי שלי
13. שונא עוגות עם תוספות שלתפוז/לימון וקליפוז של שניהם
לא לתפוז/לימון בעוגו ,   תל אביב   (01.12.12)

אולי עניני טעם חושבים שזה טעים אך אני לא אשכח את הגועל שחטפתי בגיל 5 כשהגישו לי עוגת כרם וניל עם קליפת תפוז.

 

14. סליחה...אבל איך אני שמה חצי ביצה?! למישהו יש
פיתרון?   (30.11.12)
הרסתי כבר תבנית ביצים שלמה בגללכם!






אחת קונילימל
15. בעוגת גינג'ר- ביצה וחצי,חומץ אורז.סירופ תירס?מה החרטא הזאת ?
(30.11.12)
16. פלצנות לשמה- בכל העוגות,
(30.11.12)
17. זנגביל- לא ג'ינג'ר. דברו עברית
עברייה   (01.12.12)
18. בכתבה הבאה:
דינה ,   סיר הרוטב   (01.12.12)
הסבר מה זה 1/2 ביצה, איך מודדים את זה, ולמה 3 מתוך 4 העוגות להלן דורשות את התהליך המורכב הזה.
19. חצי ביצה? 20 מיליגרם?
ישראלה ,   צפון   (30.11.12)

דחילאק תתחיל כתוב מתכונים לבני אדם רגילים נורמלים ואוהבי אפיה =  מה רע בביצה שלמה או כוס או כפית או אפילו חצי כפית.

את העוגות הטעימות שלך אני כנראה לא מתכוונת לאפות.

20. יפה שהתחלתם כתבה על עוגות חורף בעוגה קיצית
חורף חם   (30.11.12)
21. מה נסגר עם החצאי ביצים? מי עושה את זה בבית?
(30.11.12)
22. זהירות!טעויות בכמויות
אופה   (01.12.12)

המרות הכמויות בין הגרמים לכוסות שגויות!!

125 גרם (כוס + כף) סוכר

150 גרם (3/4 כוס) סוכר

23. תגלו קצת גמישות...
תמי ,   תל אביב   (02.12.12)
הכנתי הערב את העוגה עם הקוקוס עם 3 ביצים, ויתרתי על החצי... לא קרה לי כלום היא יצאה טעימה מאוד, מתוקה מידי לטעמי, אך האורחים ממש נהנו ממנה. בקיצור, לא להתרגש כשיש כאלה מתכונים, אפשר לגלות טיפת גמישות..

נשלח מהסלולארי שלי
24. למה לעודד עוגות במקום אכילת פרי טבעי??
סתם מישהי...   (02.12.12)


נשלח מהסלולארי שלי
25. תודה על הצעתך, אשמח מאוד למתכון שברשותך
fisher60   (02.12.12)
תודה שהצעת מתכון אחר, מודה לך מראש אם תוכלי בבקשה להעלותו כאן.
26. אז שתפי
תפוזינה   (02.12.12)
27. נראה יותר כמו לחמים מאשר עוגות
שנף   (02.12.12)

כל הכיף בעוגת תפוזים כזו, ובכלל בעוגה בחושה, זה האוויריריות!!

כאן בתמונות זה עוגות חנק....בעע

28. אפשר עזרה בבקשה? במתכון הראשון..
הודיה ,   חיפה   (02.12.12)

 

אחרי שמקציפים את הביצים עם הסוכר לקצף יציב, גם את השמן מוסיפים תוך כדי הקצפה במיקסר?

 

29. איך העוגות יצאו כל כך...מוצקות?
555   (02.12.12)
30. לכל המתלהמים על החצי ביצה
תלמידת פטיסרי   (02.12.12)
רוב המתכונים האלה הם לקונדיטוריות בהן עושים כמויות גדולות של מתכון על מנת לקבל כמות גדולה של עוגות בבת אחת, כשמנסים לחלק את המתכון המקורי הגדול לכמות של עוגה אחת מה לעשות שזה לא מתחלק לשלמים בלבד ולכן נוצר מצב של חצי ביצה. לא תורה מסיני למדוד חצי ביצה-שוברים את הביצה, טורפים ושופכים רק חצי מהכמות או לחילופין תעשו 3 ביצים או 4 לכאן או לכאן זה לא ישנה את המתכון בצורה קטסטרופלית. קאפיש??
תגובות נוספות
חזרה לכתבה