1. רוחצת את הכרובית, מפרקת לפרחים בינוניים, מפזרת על נייר אפייה, מברישה על הפרחים שמן זית טוב, מפזרת מלח גס, פלפל גרוס וזעתר טבעי/טימין יבש.
לשלוח לתנור ב200 מעלות עד שמשחים. יוצא דיאטתי וטעים!
2. אפשר את אותו הדבר לעשות לקוביות תפוחי אדמה, בטטות, חצילים, פטריות, קישואים, בצל לבן ואדום (חתוכים לרבעים), מקלות גזר ופלפלים, פרחי ברוקולי.
3. אפשר להכין תבנית מעורבת של כל מיני ירקות ויש לכם ארוחה שלמה ובריאה לכל המשפחה.
<P&
ור לרחוץ היטב את כל הירקות לפני ההכנה. בתיאבון!