אוכל  טעם החיים  מר בשר - רפי אהרונוביץ'
הכל פה נאן: נאן הודי ביתי
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 27.02.13, 09:46
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 31 תגובות ב-17 דיונים
1. בקשה קטנה-גדולה
מעריץ ,   מרכז   (27.02.13)

רפי,

 

אני עוקב באדיקות אחר הטורים וקורא בהנאה.

 

בקשה לי אליך - בשביל במיה במנגו וקארי יש את הטור של רינה פושקשישה.

 

נא חזור לכתוב על ארוחות בשרים, חיים ואדומים.

על מסע נקניקיות ובירה.

 

חאלאס עם הודו והשטויות, מה עם טיול לסקוטלנד או לפירנצה לעדרי הבקר???

 

רוצים חזרה את רפי ולא את מיקי חיימוביץ!!

 

חוץ מזה, תמשיך עם הכתיבה הנהדרת והתיאורים מעלי הריר

2. כייף לכם :) רפי, אתה במדינה שרובה צמחונית...
אורלי שפע   (27.02.13)
אנא כתוב לליבנו הצמחונייות/ים בישראל שאוהבות/ים אוכל הודי .....
ד"ש חמה ותהנו המון.
3. אהרונוביץ ,זה נראה כמו שוויץ!
רונן   (27.02.13)
שתף בשמות מחירים וכתובות בבקשה.
4. תודה רפי, כיף לקרוא.
P   (27.02.13)


נשלח מהסלולארי שלי
5. לחם הודי
ג'י ,   בת ים   (27.02.13)
צפאטי לא מטוגן. מה שמטוגן נקרא "פורי"
6. מפתיעה אותי הביצה במתכון הנאן- רוב הודו לא תאכל את זה
(27.02.13)
האם הביצה הכרחית? אולי זה מה שגורם לנאן להרגיש צמיג כשהוא מתקרר?
אני שואל כדי לדעת באמת, לא כדי לבקר.
מאפים עם יותר חלבון תמיד מתיישנים יותר מהר. זה בדוק.
כשעשיתי נאן (ללא ביצים) והברשתי אותם בגהי מייד - הם נשארו רכים גם כשהתקררו.
7. טנדורי
דקל   (27.02.13)
אכלתי בטנדורי הרצליה ..וממש אכלתי אותה! לא מבין מה עובר עליהם לא אוכל ולא שרות .אתה יכול להמליץ על מסעדה הודית טובה ?
8. מי שרגיש ללקטוז בכלל יכול למצוא מה לאכול בהודו?
אני נאלצת לדעת איך ,   מכינים כל מאכל כדי   (27.02.13)
להגן על עצמי. טיולים בחו"ל זה סיוט. רק פה בארץ אני יכולה לסמוך על השווארמה והפלאפל תודה לאל...
9. כתיבה משובחת מעוררת תאבון.צילומים מקסימים
מה עוד צריך הבן אדם?   (27.02.13)
10. סלוף זה ה...פיתה!
נחלי   (27.02.13)
אפילו פיצה נהדרת יוצא מזה.
יש גם בכרם התימנים ליד הפול של דורון .
מומלץ.
11. אני לא מבין...
אמנון   (28.02.13)
לא ברור לי איך שבועיים שוטטתי באותם מקומות ולא הצלחתי להתחבר למראות כמוך ... ולאוכל על אחת כמה וכמה...
איך אתה מצליח להוציא ממעמקים את המיטב?
משהו אצלך עובד אחרת... בטוח...
אני מקנא!
12. שמחה גדולה וכתבה כרגיל מעולה חבל שלא צילמו אותך כשחריף לך.
pnina   (28.02.13)
13. מאוד טעים. לביבות האורז נקראות אידלי; הסיומת כמו E
(28.02.13)
חבל שלא ניסית את הפייפר דוסה שכשמו כן הוא. דקיק כמו נייר וגדול כמו מגפון, ומגיע עם מספר רטבים או ממולא במחית תפו"א עם צילי, תבלינים ולפעמים אפונים ירוקים.

המטבח בהודו מתחלק לאזור דרומי והצפוני, וכך גם דרגת החריפות של האוכל, ומנות צמחוניות לעומת בשריות (טלה) ופירות ים ודגים. ולא רק - גם גוון העור של התושבים.

איני צמחוני, אבל חובב מושבע של אוכל הודי שלצערי אין בארץ; לא ממש.
14. למה להרגיש רע?
מעריץ ,   מרכז   (28.02.13)

את חושבת שבשר זה רצח ואני חושב שבשר זה טעים לאללה

רפי הוא מר בשר לא מר במיה

 

התגובה כתובה בלשון עדינה ורגועה

 

עכשיו, תסתכלי טוב במוחך הקודח רדוף הפראנויות והפוליטקלי קורקט ותגידי לי למה התגובה שלי גרועה?

 

למה אני צריך רע כשאני מזכיר למר בשר מה שמו?

 

אין לנו על מי לסמוך מלבד אבינו שעל המנגל...

שבת שלום

15. אחלה שבת לברביקיו!!!
(28.02.13)
16. המלצה למסעדה הודית מעולה!
לילי   (28.02.13)
מסעדה מעולה הייתי לא מזמן זה ברחוב ריבל בתל אביב קוראים לה צ׳אנדרה , לא זוכרת באיזה מספר בריבל אבל זה צמוד לקמרה אובסקורה, ממש נהננו בעזרת ה נבוא שוב טאלי סוף !!

נשלח מהסלולארי שלי
17. איפה דני DANY אהובי? למה הוא לא מגיב? כ"כ כולסטרול ודני אין.
דינה DANA ממונטריאול ,   טוקיו , קנדה   (02.03.13)
אני יושבת פה בודדה ועצובה בעירי הנפלאה טוקיו שבמונטריאול שבקנדה שבארה"ב, עצובה ובודדה ושוב לחלופין עצובה ובודדה וחוזר חלילה, הדמעות
( 92% מים 7% מלח ו1% כולסטרול - אכן הדמעות מסוכנות לבריאותי) זולגות מעיני אל תוך פי ועל לשוני הבשרית ( 80% מים, 16% חלבון, 2% שומן ו 2% כולסטרול - הלשון ממש לא בריאה לאדם ואכן נאמר "החיים והמוות ביד הלשון") (אגב, ללשון שלי אין שום יד או זרוע וגם לשמועות על כך אין רגליים).
אכן זולגות-זורמות להן הדמעות, ממשיכות בדרכן הבטוחה אל גרוני ( 50% עצם- השאר בשר מעולה למרק) והלאה אל הושט והקיבה ( 100% חומצות וכולסטרול מהסטייקים מהכתבות הקודמות). ושם נעצרות להן הדמעות המלוחות שנעכלו ע"י בת דודתן החומצה ההידרוכלורית ( 100% HCL אבל CHOLESTEROL FREE).
אך דני דני, שכני מטורנטו שליד לונדון אונטריו, אייך????
עד מתי יזלגו הדמעות (92% מים 7% מלח ו1% כולסטרול) מעצמן?
תגובות נוספות
חזרה לכתבה