אוכל  טעם החיים
בשבילם כל יום פסח: מתכונים ללא גלוטן לחג
ynet
פורסם: 17.03.13, 12:55
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 37 תגובות ב-27 דיונים
1. תאכלי את קניידלעך שנראים כך...
תמיש   (17.03.13)
2. האמת, נראה דוחה...סליחה
(17.03.13)
3. איזה מתכונים מעולים!!!
שולי מתל אביב   (17.03.13)
ספר מדהים ויפיפה!
4. מי שאוכל את המצרכים של המתכונים הנל יכול לאכול לחמניות...
אריאל   (17.03.13)
5. אחלה של מתכונים! הגיעו בדיוק בזמן
יונתן ,   ירושלים   (17.03.13)
6. איזה יופי של מתכונים!!
חגית   (17.03.13)
7. המתכונים הללו מופיעים בספר?
שולי   (17.03.13)
נראה מעולה.
8. באמת חיפשתי מתכונים-כל הכבוד על הכתבה
תמר   (17.03.13)
9. כל הכבוד לכותבת!!
מרים   (17.03.13)
חיפשתי לאחרונה ספר בנוגע לאוכל בריאות, אני מארחת בפסח ונכדי אובחן בצליאק, עכשיו בטוח תהיה לי ארוחת פסח כהלכתה. שוב תודה.
10. טלה זה תינוק של מישהו!
גידי   (17.03.13)
11. טחינה א ט י ו פ י ת???
מימית ,   רעננה   (17.03.13)
תגידי, את רצינית? או שאת מתבדחת. חשבתי שהטחינה העברית או הערבית (שכנים שלנו, לא?) הכי טובה . טובבב... אז חשבתי.
הלאה הפלצנות!!!!
וחג שמח כמובן
12. איפה קונים קסנטאן ?
(17.03.13)
13. פסח כשר עם לחמניות גבינה וקבבוני טלה???
דודי, הרצליה   (17.03.13)
בקצב הזה כדי כבר לשים חמץ על השולחן

נשלח מהסלולארי שלי
14. פסח כשר עם לחמניות גבינה וקבבוני טלה???
דודי, הרצליה   (17.03.13)
בקצב הזה כדי כבר לשים חמץ על השולחן

נשלח מהסלולארי שלי
15. כתבה מתלהבת בלי שום דבר חדש
אורן, מרכז   (17.03.13)
גם סבתא שלי היתה מכינה מרק עוף מעוף שלם. קניידלך מקמח תפוחי אדמה זה סתם לביבות במרק. ךחמניות גבינה ניתן למצוא כבר בספרי מתכונים משנות ה-90.
הדבר היחיד שחדש לי בכתבה הזו זה קבבוני טלה מבשר בקר (W.T.F???)
16. כתבה מתלהבת בלי שום דבר חדש
אורן, מרכז   (17.03.13)
גם סבתא שלי היתה מכינה מרק עוף מעוף שלם. קניידלך מקמח תפוחי אדמה זה סתם לביבות במרק. ךחמניות גבינה ניתן למצוא כבר בספרי מתכונים משנות ה-90.
הדבר היחיד שחדש לי בכתבה הזו זה קבבוני טלה מבשר בקר (W.T.F???)
17. סופסופ מתכונים מעניינים
(17.03.13)
שגם נראים מגרים וגם ממש מתחשק להכין... חסר רק קצת אופציות יותר בריאות וגם טבעוניות וזה מושלם. תודה :)

נשלח מהסלולארי שלי
18. סופסופ מתכונים מעניינים
(17.03.13)
שגם נראים מגרים וגם ממש מתחשק להכין... חסר רק קצת אופציות יותר בריאות וגם טבעוניות וזה מושלם. תודה :)

נשלח מהסלולארי שלי
19. אבקת פירה???
הבחור ההוא   (17.03.13)
למה לא פירה אמיתי מתפוח אדמה טרי מהשדה?
עכשיו זה בדיוק העונה של תפוחי אדמה ואני בטוח שבשווקים בערים יהיה אפשר למצוא תפוחי אדמה ('דוד משה' הכי טובים-ואני מודה הקיבוץ שלי מגדל ל'דוד משה').
20. איזה צבע לקניידלך ?? נראה כמו מרשמלו....
אליהו הנביא   (17.03.13)
21. אתגר:קינוחים ללא ביצים לפסח?
אמא לילדה   (17.03.13)
22. לכותבת - ואיפה משיגים את חומרי הגלם המיוחדים ?
ארז ,   מרכז   (18.03.13)
23. מה, באמת בעוף ובקבב אין גלוטן????
ממש ממש מדהים!   (18.03.13)
מגוחך לחלוטין לתת מתכונים שהם מראש נטולי גלוטן. כל הקטע לאנשים שלא יכולים לאכול גלוטן זה האפייה, הלחם וכו'.
זה שאפשר לאכול לאכול סלט ועוף בלי בעייה, זה ממש לא חדש.

מטופש.
24. הייתי בסדנא של עינת, היא כ"כ מקצועית ומוכשרת.מומלץ!
דנה   (18.03.13)
25. השפים כאן הם אוצר גאונים ןמלומדים מאד..
דני DANY ,   טורונטו, קנדה   (18.03.13)
עוד שף בעל פרסים ... טונות של מלח - חכם מאוד ...
מתכון 1, המרק, נתרן עם 650 מ"ג במנה.
מתכון 3, הקבאב, נתרן עם 450 מ"ג במנה.
מתכון 4, לחמניות, ב 4 חתיכות עם 1200 מ"ג נתרן.
בראוניז, ממתי צריך מלח באפייה מתוקה? 40 מ"ג ביחידה.
הסכום הכולל של הארוחה הזו הוא הרבה מאד נתרן = 2460 מ"ג - רק מארוחה אחת ...
- הכל בשם ל"לא גלוטן" או כל שף חכם אחר עם מזונות רגילים ...
 הנה כמה יותר מדי כאשר כל הסכום של 1500 מ"ג הוא מותר ליום שלם! לפני שאתם אומרים שוב שאני משוגע וכו', אני מאוד מציע לכם להסתכל בסעיף הבריאות, במאמר על הכמויות הענקיות של מלח שאתה מכניסים לתוך גופכם והסכנות ...
השפים כאן הם אוצר גאונים ןמלומדים מאד..
26. איזה יופי של הסברים, מתכונים מעולים.
הדס   (18.03.13)
27. לא שמו את התגובה שלי שמוחה על העמילנים הריקים
צליאקית   (20.04.22)
והמשמינים בכל המתכונים
תגובות נוספות
חזרה לכתבה