אוכל  טעם החיים
ויוה טורטיה: אוכל מקסיקני בבית, המדריך השלם
שחר שטרן
פורסם: 19.04.13, 10:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 56 תגובות ב-40 דיונים
1. ממש לא מקסיקני
מקסירני ,   מרכז   (20.04.13)
חבל מאד שזה לא באמת מקסיקני...כמון לא ממש תבלין מקסיקני...שום בגואקמולה....להמשיך.....
2. יצא לי לאכול בוריטו בקליפורניה
דן דן   (20.04.13)

זוועה!!! עם כל השעועית הזאתי בפנים, ממרחים לא קשורים בכלל, כבד כמו 4 קילו חמין של שבת, אוכלים את זה עם סכין ומזלג כי אי אפשר להחזיק את זה ביד כמו טאקו/טורטיה

 

ואז נכנס הראש הישראלי לתמונה.. וואלק אם אני פותח פה שווארמה אני נהיה מליונר ;)

3. והעיקר - כיצד מכינים טורטיה??????
דן שיש   (20.04.13)
4. מתה על אוכל מקסיקני!!!
יאמי   (20.04.13)
5. מומלץ להוסיף לגואקמולה גם אבקת כוסברה
מוסיף המון   (20.04.13)
הכל נראה טוב!
6. שחר אתה מלך
אלפו   (20.04.13)
7. המתכונים פה הם יותר "טקס-מקס" (אמריקאי) מאשר מקסיקני אותנטי
ככה לא עושים טאקו   (20.04.13)
8. איזה כיף שכתבת "גוואקמולה"
(20.04.13)
ולא כמו כל הנודניקים שמתעקשים לומר "גוואקמולי" כי הם חייבים להמציא מבטא או הגייה אמריקאית לכל דבר... :/
9. פגז
גיא ,   ת"א   (20.04.13)
נראה מגניב, ננסה בבית.
10. ערב המאכיבים נמצא בפחיטאס
מיכאל ,   קריות   (20.04.13)

כאשר המנה מבוססת על פלטה חמה של רצועות בשר (בקר או עוץ), עם בצל ופלפל.

במקביל, מכינים שעועית, פיקו די גיו, חסה קצוצה לרצועות, גוואמולי ומי שאוהב

גם שמנת חמוצה.

כ"א לוקח לו טורטיאה, וממלא מעט מכל דבר, מגלגל ואוכל "לפה" אישית.

 

11. איפה אפשר להשיג בארץ חלפיניו/צ'יפוטלה?
(20.04.13)
לא מצאתי בשום מקום
12. מדהים טעים מאוד
אבנר ,   שרון   (20.04.13)
תודה רבה
הסברים ברורים מאוד
פשוט טעים מאוד

נשלח מהסלולארי שלי
13. מסעדה נהדרת מומלצת בחום
שחר ,   מרכז   (20.04.13)
אכלתי ב-טקריה לפני יומיים. הבוריטו היה מצוין. מומלץ לכל מי שמתגעגע לאוכל מקסיקני.

נשלח מהסלולארי שלי
14. האוכל המקסיקני הכי טעים שאכלתי זה של שף רקלה
שרון לוי ,   כפר טרומן   (20.04.13)
מומלץ בחום! אני הזמנתי אותה לעשות קייטרינג לארוע של 150 איש והיה מדהים!
15. כדי לקנות טורטיה צריך משכנתא
יאיר   (20.04.13)
מחיר חבילת טורטיה מוכנה מעל 20 שח
לדעתי לא צריך לעלות מעל 12 שח .....חבל שלא מבינים שאם היו מוכרים לנו טורטיה בזול. היינו קונים גם את הרטבים . או אוכלים מזון כזה על חשבון משהו אחר.
היבואנים לא מספיק יצירתיים כדי לדחוף את המוצרים שלהם. כי לצרכנים יש רעב לגיוון
תודה רבה על הכתבה והמתכונים
16. הגאקמולה נראה כמו סלט חצילים.
דקדקן   (20.04.13)
17. זה הזמן להביא את צ'יפוטלה לארץ!!!
דנה ,   ים   (20.04.13)
עם ישראל מוכן ומזומן לאוכל מקסיקני!
18. זה טקס מקס! לא מקסיקני!!!!
מקסיקנית ,   ישראל   (20.04.13)


נשלח מהסלולארי שלי
19. קילו אורז?????? זה כמות לגדוד.
(20.04.13)
אפשר מתכון לכמות הגיונית?
לא פתחנו מסעדה עדיין....
20. יש את המוצרים המקסיקנים
אילן ,   פ"ת   (21.04.13)
ל-15 ו-11 יש את המוצרים חלפניו וטורטיה במחירים טובים בחברת הייבוא והשייוק א א מטעמים הכי טעים בע"מ טלפון 039302579 יום טעים.
21. געגועיי למסעדת אמיגוס זל בנחלת שבעה בירושלים..אאחח איזה
רפי פלד   (21.04.13)
פהיטה אלוהית רוחשת על מחבט ברזל...

נשלח מהסלולארי שלי
22. הבעיה של הטורטיות הקנויות
אורי   (21.04.13)
הבעיה של הטורטיות המוכנות בסופר, זה הרכיבים שלהם. יש המון חומרים מייצבים, המון Eיים ועוד הרבה כימיקליים.
זה נראה יותר כמו מוצר תעשייתי ולא טורטיה, איפה אפשר לקנות טורטיות נורמליות?
23. הגיע הזמן להביא את צ׳יפולטה וטקו בל לארץ!!!
מאיה   (21.04.13)
24. כל הכבוד שחר שטרן!!!
אלון   (21.04.13)
כל הכבוד אבא'לה, עלה והצלח !!!
נפגש בקרוב ;-)
25. איפה אפשר להשיג צ'יפוטלה?
ג'ולי   (21.04.13)
26. ערב מכסיקני בממפיס ללא נתרן ושומנים
דני,DANY ,   טורונטו קנדה   (21.04.13)
בטיול לאחר סיום השרות הצבאי.נסעתי לארה"ב לטיול מחוף לחוף.הגעתי לממפיס בעקבות אהוב ליבי משכבר הימים ,אלביס פרסלי.בממפיס עבדתי למחייתי בשדה כותנה כמפעיל קומביין,וזאת לאחר שכספי נגנב באיזה בר אפל שבו הזמינה אותי מרגרט-מגי לכוסית.אני חושב עד היום שהיה לה חלק בגניבת הכסף המועט שהיה לי.העבודה היתה קשה מאוד מבוקר עד הצהריים,בשמש הקופחת על ראשי חסר השיער.ערב אחד הזמנתי שתי עובדות מכסיקניות יפות וסקסיות לחדרי בחווה, לארוחת ערב ישראלית.חשבתי להכין שקשוקה, או מה שמזכיר את ישראל.החלטתי להכין פאלפל.קניתי טורטיות שישמשו כלאפה.יום לפני השריתי פול חומוס עדשים אפונה יבשה במים,ולמחרת טחנתי הכל והוספתי פלפל חריף-חלפיניו,ותבלינים מקומיים.טיגנתי את כדורי הפאלאפל .קיצצתי ירקות לסלט בזקתי המון מלח פלפל שמן זית ולימון..חיכיתי שיבואו ,אך הבנות לא באו ,תקעו לי ברז.ואולי טוב שלא באו.כדורי הפאלפל היו קשים כמו אבני בזלת לא טעימים.טוב סלט זה סלט.הוא לא טעים למי שאוהב אותו לא מטובל. אולי בכך שהם לא באו הצלתי את שמה וכבודה של מדינת ישראל ואולי מנעתי תקרית בינלאומית
27. מסעדיה מצוינת
אופיר ,   תא   (21.04.13)
הייתי שם פעמיים , האוכל מצויין והמחירים זולים.

נשלח מהסלולארי שלי
28. מקסיקנה שולטת
משה   (21.04.13)
אוכל מקסיקני הכי אותנטי שיש. גם טאקוריה טובה אבל יותר טקס מקס

נשלח מהסלולארי שלי
29. צ׳ילי צ׳יפוטלה בלוינסקי תל אביב
ירון ,   תל אביב   (21.04.13)
המטבי המכסיקאי הוא מטבח עשיר מאוד ומגוון להדהים ברור שפוגשים אותו במכסיקו וכל אלו שלא אכלו אוכל מקסיקאני במכסיקו שיעמדו בפינה בשקט.
ראיתי את קופסאות הצ׳יפוטלה בחנות בלוינסקי ברחוב החלוצים נידמה לי 16 או 18.

נשלח מהסלולארי שלי
30. א.א מטעמים
א.א מטעמים   (22.04.13)
א.א מטעמים הכי טעים מודעין 8 פת
תגובות נוספות
חזרה לכתבה