|
1. אין על אנטריקוט, ולמי שמבין עניין כבש.
חיים פעם אחת, תהנו.
בשביל סוג של הנאה זה על האש בבית עם 700 גרם אנטריקוט ו150 גרם צלעות כבש. ואם אין כוח אז סטייק אנטריקוט 250 גרם במסעדת שף.
|
|
|
2. לא נישאר מה לאכול ולישתות חוץ מעשב ומיים
מהההההההההההההההה |
|
|
(08.04.13) |
|
|
|
3. למה אין לינקים למאמר המחקר עצמו
כמה פעמים שחישפתי את המחקרים שעליהם אתם כותבים ובסוף מסתבר שמדובר במחקר חובבני של 10 נבדקים ללא קבוצת ביקורת
|
|
|
|
|
1. כמה קרניטין יש בגרם בשר? 2. כמה קרניטין זה מעבר לכמות הנסבלת על ידי הגוף? 3. האם ההשפעה היא נצברת או רק כאשר אוכלים הרבה בשר באופן קבוע?
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
6. אוקיי אז מעלה כולסטרול - אז מה? זה אבולוציוני לאכול בשר
אני לא מחקה למחקרים תזונתיים של מדענים כאלו ואחרים, יש תשובה אחת להכל - האם המסקנות עומדות במבחן אבולוציוני או לא.
ובמקרה הזה אני פשוט זורק את מסקנו המחקר הזה לפח, שיגלו גם עוד אלף תהליכים שאנו עדיין לא מכירים.
הטבע עשה בשבילנו את העבודה ולא צריך להתיימר להכיר את כל התהליכים המורכבים של המטבוליזם ולצאת בהצהרות טיפשיות ומתיימרות שיוצאות כנגד התזונה האנושית ב3 מיליוני השנים האחרונות - בשר.
אבולוציה מעל לכל מחקר ודיאטנית. התשובה האבולוציונית פשוטה - אנו מותאמים מצויין לאכילת בשר ועשינו זאת בהצלחה 3 מיליון שנים. נקודה.
|
|
|
7. אכן מערכת העיכול
ביולוג , |
מעבדה |
|
(09.04.13) |
האנושית מותאמת לאכילת בשר, אך כדי לאכלו יש לצודו, כלומר לרוץ כמה קילומטרים טובים. המאמץ היחיד שעושה האדם המודרני כדי לאכול בשר הוא סיבוב המפתח בסוויץ' כדי להגיע לסופר ולקנות את הבשר. המחיר של נוחות זו הוא מה שמתואר בכתבה. אם לא היינו מתערבים בתהליך האבולוציוני באמצעות הרפואה והטכנולוגיה המודרנית אזי כל חולי הלב וסתומי כלי הדם היו נעלמים מהנוף האנושי. מסקנה: אכלו פחות בשר או אכלו כרצונכם, אך רוצו עשרה ק"מ לכל ק"ג בשר שנאכל. רק בריאות!!
|
|
|
אותו קרניטין שדחפתם לנו בכמויות מאז סוף שנות ה-90 כחומצת האמינו הפלאית ששורפת שומנים?
מה יהיה תגידו?
יד ימין לא יודעת על אמת ימין.
|
|
|
9. הכתבה והצילום של הסטייק עושים לי חשק לסטייק
ב.ק. , |
רעב-לבשר-נא |
|
(08.04.13) |
|
|
|
10. מספיק כבר. תאכלו במתינות, תהנו מהחיים.
|
|
|
11. על איזה משקאות אנרגיה מדובר?
בדקתי מה המרכיבים ולא מצאתי את החלבון הנ"ל, ובעצם כמות החלבון במשקה (אחד מהפופולרים) היא 0. על מה מדובר?
|
|
|
12. האם בהודו פחות התקפי לב? אם לא ממצא מיותר
איציקידאנה , |
דלהי |
|
(09.04.13) |
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
הצרפתים אוכלים ושותים כבד מאוד וחיים יותר ,ממוצע התקפי הלב שם נמוך ובמנת כבד אווז יש יותר כולסטרול מרבע פרה קטנה . הכל בראש מתי תבינו,יוצרים לכם התקפים כאלו ואחרים ואתם בולעים ומותקפים באמת.
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
14. בגלל זה אני לא נוגע בבשר אדום
|
|
|
15. נאכל רק חסה ועוד 5 שנים נגלה
שהיא רוויה בכימיקלים |
|
|
(08.04.13) |
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
16. זה טעים וזהו. נחיה פחות 5 שנים אפשר לחשוב
נשלח מהאייפון שלי
|
|
|
17. מה ההבדל בין קרניטין לל-קרניטין
ל-קרניטין הומלץ פה באחת הכתבות למי שרוצה לרדת במשקל
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
18. אוכלי הבשר בדרך להכחדה
טבעונות עכשיו!
|
|
|
19. כנסו ולמדו משהו חשוב על אבולוציה
אבולוצינית אנחנו אוכלי בשר. אין לנו מערכת קיבות כמו לבע"ח צמחוניים ומערכת השיניים שלו מאפיינת אוכלי בשר (ניבים ושיניים טוחנות)
האדם הקדמון היה צייד שניזון מבע"ח קטנים וגידולים עונתיים. חקלאות התפתחה בשלב הרבה יותר מאוחר ורק אז התחילה גם אכילת פחמימות. יש עובדות שאי אפשר להתווכח עליהן. ולגבי סתימת כלי דם, בל נשכח שעד לא מזמן (עד המאה ה-19 למשל) תוחלת החיים לא היתה גבוהה. בני אדם לא אמורים לחיות עד גיל 80. מטרת האבולוציה היא להיוולד, להתרבות ולפנות את הדרך לדור צעיר יותר. הרפואה הקדמה שינו את המצב.
|
|
|
20. תשתו יין אדום. זה מנטרל את זה.
תשאלו את , |
הצרפתים |
|
(09.04.13) |
|
|
|
אפילו לתרגם שתי פסקאות קשה לכם בצורה נורמלית?
|
|
|
22. לא יעזור כלום. בשר זה טעים וזהו זה
מוכן לקחת סיכונים |
|
|
(08.04.13) |
|
|
|
23. באילו משקאות אנרגיה מדובר?
|
|
|
24. למה שמים קרניטין במשקאות אנרגיה?
|
|
|
כעת אני מבין שאסור לאכולי מוצרי חלב ובשר אדום. האם כך פני הדברים?
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
26. אחד אומר הבשר לא טוב, אחד החלב ועל זה כתוב:
"שומר פתיים השם "
כלומר שהקב"ה גם את הפתי הוא שומר (אולי מתוך תקוה שיום אחד יתפקח).
|
|
|
אסור לאכול בשר גם בגלל שהבשר משפיע על המוח ועל המצב רוח והפיעלות של האדם לרעה.
|
|
|
לא נוגע בבשר ודגים כבר ארבע שנים.
|
|
|
לפחות שזה יהיה ממשהו שנהנים ממנו...
חג מנגלים שמח לכולם!!!
|
|
|
30. חכו שבוע ויתברר שחוסר קרניטין מסרטן או משהו כזה...
| |