אוכל  טעם החיים  סיר שמח - רותי קינן
קינואה תנוע! עושים לקינואה מייק אובר
רותי קינן
פורסם: 18.04.13, 08:42
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 10 תגובות ב-9 דיונים
1. Can I use red qiunoa instead?
me   (19.04.13)
2. עוד כמה רעיונות לקינוא:
(18.04.13)
1. שמן זית, שום, בצל ובטטה מגורדת.
2. שמן זית, שום ומגוון של פירות יבשים.
אפשר להוסיף קוביות קישואים ותפוא יוצא נהדר בתאבון!

נשלח מהסלולארי שלי
3. מכור לבריאות, לא מסוגל לאכול קינואה
א.א.   (18.04.13)

אין לי בעיה לנהל אורח חיים בריא בצורה אדוקה, אבל קינואה אני מאוד מתקשה לאכול! :(

 

וחבל כי דווקא הבנתי שזה מקור טוב לחלבון מלא.

 

אורז חום מצד שני אין שום בעיה...

 

 

4. מעולה ובריא רק מבושל במים במקום אורז:
דני DANY ,   טורונטו, קנדה   (19.04.13)
חמוד מאוד, בריא ומעשי. אכלנו קינואה רגילה ללא כל תוספות בפסח, כליווי למאכלים אחרים.
מעולה ובריא רק מבושל במים במקום אורז:
5. אבל למה הקינואה יקרה כל כך? למה?
(19.04.13)
6. קינואה זה טעים לאללה. רק חבל שיקר בטירוף.
(19.04.13)
7. of course!! ur free to use anytype it will be
great! tasty! ,   wonderfull!   (20.04.13)
magiccc
8. רעיון נוסף- בצל, גזר מגורד וצימוקים!
אורית ,   מרכז   (20.04.13)
נשמע אולי קצת משונה, אבל זה ממש ממש טעים!
מטגנים בצל קצוץ עד ששחום מעט, מוסיפים גזר מגורד, קינואה, תבלינים וציר.
כשכמעט מוכן
מוסיפים חופן צימוקים קטנים שחורים או בהירים. הם מתרככים והופכים את הקינואה למן מלוח-מתוק טעים מאוד.
אפשר לפזר שקדים פרוסים או צנוברים גם.
9. קינואה
גוהר   (01.05.13)

קינואה תרתיחים המים עם מעט מלח, לאחר 5 דקות מסננים מוסיפים 1 גזר מגורד גס לתוך הסיר עם מעט שמן מוסיפים מים עד מעל התבשיל מוסיפים כפית מרק עוף ומביאים לרתיחה ומכבים את האש.

 בתאבון!!

חזרה לכתבה