כלכלה  צרכנות  חדשות הצרכנות
מארטיק למגנום: האבולוציה של הגלידה בישראל
מירב קריסטל
פורסם: 03.05.13, 15:35
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 391 תגובות ב-242 דיונים
61. רק האגן דאז פרלינים!
בועז   (03.05.13)
הגלידה הטובה ביתר שכסף יכול לקנות! הרבה יותר עשירה ומפנקת מכל גלידה אחרת, תטעמו ותבינו שאין עוד כמוה בכל השוק, כולל כל הגלידריות האלה שמשחקות אותה איכותיות ומוכרות לנו גלידה שהיא כאילו שמנת אבל מלאה שומן צמחי! (במיוחד אנדרי = זוועת עולמים!)
62. גלידה גלטו טבריה !
הטבריני ,   טבריה   (03.05.13)
הגלידה הכי טעימה ! והכי משובחת מחומרים טבעים ומתקון סודי מקרפיזני באיטליה
63. כלום לא השתנה בטעם שלנו, פשוט החלו לייצר זיבורית בטעם דוחה
מלי   (03.05.13)
אין כמו הגלידות של פעם משום שהיה להן טעם. כיום גם גלידת שמנת משאירה שיכבה של שומן בפה, משום שהיא מכילה שומן צימחי. הטעם כבר לא מה שהיה, הווניל היה ווניל השוקולד היה שוקולד. כיום מוכרים לנו זבל יקר ואנ כבר מזמן לא אוכלת גלידה רק בגלל הטעם המגעיל. גם הפטל של פעם בקיוסקים עם הגזוז, היה בטעם גן עדן לעומת הפטל של היום, חסר טעם ומתוק עד בחילה.
64. עאלק היום כל אחד קונה בן אנד ג'ריס". במחירים הגבוהים האלה
ממש לא !   (03.05.13)
היית מת

נשלח באמצעות דואר יונים
65. איו פשוט אין על הדלי-קרים
נעה ,   ראשלצ   (03.05.13)
ובאופן אישי אני גם אוהבת גלידה פיצוץ של מקדונלדס
66. פונטש בננה איכס!!!! איך אנשים היו יכולים לאהוב את הג'יפה הזה
קטמון   (03.05.13)
67. בן אנד ג'רי לוקח את כולם
(03.05.13)
68. גלידות אריה זכתה בליגת האלופות
ערן ,   רמת השרון   (03.05.13)


נשלח מהסלולארי שלי
69. מתגעגע לגלידת מונקו
החזרתם אותי אחורה   (03.05.13)
70. עכשיו כל התעשיתיות זבל
רן   (03.05.13)
במקום חלב - אבקת חלב. במקום חמאה - שומן צמחי מוקשה (חלקית חח...). במקום שמנת - תוספות של סיבים ומייצבים למיניהם. במקום שוקולד - צימקאו.
אני זוכר שלפני שנתיים הפנטזיה החלבית הייתה עשויה מחלב, היום כבר לא.
גם המגנומים ואלו שמתיימרים להיות איכותיים יותר הם על הפנים כי רוצים לשמור על חיי מדף גבוהים כדי שלא יהיו הפסדים אז מכניסים להם סיבים ומייצבים שמתיימרים להיות טבעיים ובריאים אך באים על חשבון רכיביה האמיתיים והיקרים יותר של הגלידה ובכך מגדילים את נפחה ומורידים משמעותית את עלותה לחברה.
גם ביוגורטים זה ככה, מוסיפים סיבים שהם זבל שחברה אחרת רוצה להפתר מהם ובכך מדללים אותם ומוכרים במחיר של יוגורט רגיל.
71. גלידת שמנת בשנות השמונים - הירקון פינת טרומפלדור
ילדה בשנות השמונים ,   תא   (03.05.13)
חצי וניל חצי שוקו. הטעם המיוחד שלה נשאר בפי עד היום
72. בקיצור, בישראל כדור גלידה יקר יותר מכדור אקדח :-)
יגאל@@   (03.05.13)
73. אך איפה הגלידה בקרטון?
הראל   (03.05.13)
יצרני גלידה חביבים: אהבנו את הגלידה בקרטון. היינו חותכים בסכין, נועצים מקל וקיבלנו גלידה על מקל. החבילה נעשתה קטנה ותפסה פחות מקום במקפיא!. היום, בקופסאות הפלסטיק, כשנשארת כמות גלידה קטנה היא מתייבשת ומגעילה והקופסה עדיין תופסת מקום רב במקפיא - תפסתם?? נסו להוציא מהדורה מוגבלת של גלידה בקרטון וראו את תגובת הצרכנים.
74. שומן צמחי זו לא גלידה
בני   (03.05.13)
"הציבור העדיף גלידות זולות" - מה זה השטויות האלה?, פשוט היצרנים הפכו לגזלנים.
מה שמוכרים כיום זו לא גלידה. להחזיר את גלידות שנות השבעים והשמונים!!!!!
75. אל תקנו מגלידה באר שבע - כנסו
ירון ,   באר שבע   (03.05.13)
כדור גלידה 14 שקלים ( כדור קטן )

בנוסף עד לפני 5 שנים הם לא היו מעסיקים אתיופים.פשוט היו מתביישים שהם בלין ( בחזית )
76. כנסו... ותשכילו במעט
נתי ,   דרום   (03.05.13)
בתור אחר שעובד בנסטלה, אז רק שתדעו שמה שכתוב בכתבה הוא נכון לגמרי , תעשיית הגלידות עשתה מהפכה בשנים האחרונות בארץ, וכך גם נסטלה.

לגבי אהדתכם לגלידריות למינהן, הגלידות והכדורים שאתם אוכלים במגוון טעמים בגלידריות הם כמעט ולא הכנה עצמית במקום, של בעל הגלדרייה!
רוב הטעמים הם מוצר של נסטלה הנמכר למגוון לקוחות, בעלי גלידריות, מסעדות,בתי קפה ומלונות.... אז רק שתדעו , לא כל הגלידריות בארץ באמת מכינים את טעמי הגלידה שלהם בעצמם.
77. אני זוכר בילדותי בבת ים את האוטו גלידה עובר ומנגן. אוטו צהוב
חיים   (03.05.13)
והיינו הולכים וקונים את הגלידות בקרטון עם שקית צהובה.
באים וחותכים פרוסות פרוסות ומלקקים את הקרטון מהגלידה שטעמה היה הרבה יותר טוב משהיא היום.
78. היום אני קונה יופלה במחיר של גלידה
יוסי   (03.05.13)
79. גלידה פנטזיה
שולה ,   מזרח תל אביב   (03.05.13)
בעשור הקודם הבעלים שלי עשה ניתוח להוצאת שקדים, ובמשך שבוע יכל לאכול רק גלידה פנטזיה. הוא מילא את המקפיא, ואני פעם אחת שהוא לא היה בבית קפצתי ופתחתי ואכלתי לו את הכל
80. אף גלידה קיקיונית בארץ לא מתקרבת לרמה של האגנדאז
וגם בן אנד ג'רי לא ,   מה גם שלא יודעים   (03.05.13)
כאן בפרובינציה לאחסן את הגלידה בטמפרטורות המתאימות. בן אנד ג'רי בסופר תמיד רך. אבל החכמולוגים כאן יודעים יותר טוב מכולם.
81. הכי אהבתי פעם את קוביות הגלידה הקטנות
(03.05.13)

שבאות בקופסת קלקר לבנה.

 

אף פעם לא הבנתי איך אפשר לקחת מהקופסא קוביות בודדות, במקום לחסל את כולה.

 

 

82. די עם הוניל!
--   (03.05.13)
אני לא אוהבת את נסטלה, הגלידות שלהם מתוקות מדי.
בן & ג'רי'ז יקר מדי.
אני אוהבת את הגלידות של שטראוס, אבל כבר שנתיים הם מביאים אותה בטעמים מעפנים.
מתוך 13 טעמים אופציונליים (ה-אנד מור שלהם מאוד טעים אבל יקר, והדיאט והסורבט מחוץ לרפרטואר שלי) - 5 הם וניל.
וכל היתר - כל היתר.
לפני כמה שנים היתה להם יופי של גלידה, שוקולד לבן ולימון. הורידו אותה.
השאירו וניל, וניל, וניל, וניל, וניל עם עוגיות ווניל בומבה, וחוץ מזה יש להן אגוזים-פיסטוק ו-2 טעמים של שוקולד.
אני מגיעה לסופר, ובסוף לא קונה כלום.
83. אחלה פרסומת עשית לעסק שעוד לא נפתח. כשאגיע לשם אבקש את אורי?
חוזה עתידות   (03.05.13)
84. אני אוהבת למרוח את הכלי של ר.
שוש ,   אילת   (03.05.13)

בוניל של נסטלה.

זה מבוא מקדים נפלא לסכס

85. מתגעגעת ללימבווווווווו
אניני   (03.05.13)
86. אין גרוע מ"גלידות" ריאו, השד יודע מה בתוכם מתחפש "לשוקולד"
מרכיבים אנמים פשוטים ,   באיכות ירודה ביותר   (03.05.13)
87. אני למשל "מקפיא"את שטראוס בקיץ Deep Freeze במחאה על המחירים
לא קונה גלידות שטראו ,   הקיץ טעים בלי שטראוס   (03.05.13)
88. קנינו מכונת גלידה,גמרנו עם גלידה קנוייה
אנלין   (03.05.13)
ומאז מכינה גלידות וסורבטים בעצמי,עם שמנת אמיתית,ביצים טריות ותוספות אכותיוות.גמרנו עם הגלידה הקנויה

נשלח מהסלולארי שלי
89. איך לא הזכירו את גלידה-דלי האגדית
משגלידה   (03.05.13)
ו
90. בשנות ה-60 היה קרחון עגול בצבע צהוב אדום!
חגית   (03.05.13)
טעם מדהים!!! עד היום זכור לי הטעם! איזו חברה תרים את הכפפה ותחדש אותו שוב???

נשלח מהסלולארי שלי
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה