כלכלה  צרכנות  חדשות הצרכנות
מארטיק למגנום: האבולוציה של הגלידה בישראל
מירב קריסטל
פורסם: 03.05.13, 15:35
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 391 תגובות ב-242 דיונים
121. "האגן דאז" הכי טובה, אבל המחיר בארץ פי 3
דנה ,   USA   (03.05.13)
אני קונה "האגן דאז" ב 2.50$, אבל לא בניו יורק, שם זה 5.00$ !
122. ויטמן דונאלד דק , משגעגעגע את כל הילדים..."
מיכל ,   שבט יזהר   (03.05.13)
שכחתם את טנה נגה ו..."ויטמן דונאלד דק , משגעגעגע את כל הילדים...
123. כן, כן, בטח. צימקאו איכותי, שומן צמחי איכותי
רונה   (03.05.13)
מה ששכחתם להסביר זה למה העובדה שהמרכיב הראשוני בהרבה גלידות (לה קרמריה, קרמיסימו ודומותיהן) הוא מים. בטח תגידו שחשוב לשתות מים וככה הגלידות עוזרות לנו.
אני מתה על גלידה, אבל מסרבת לגעת בגלידות הנחותות הללו, שמלאות במים ובשומן צמחי. אם כבר גלידה, אז רק גלידוה איכותית שעשויה משמנת. ואם רוצים לשמור על המשקל - סורבטים. מבחינתי - האגן דאז והסורבטים של שרון (חברה אמריקאית, שנמכרת בחלק מרשתות השיווק). בלי תחליפים, בלי "ליד". רק הדבר האמיתי.
124. מים, אבקת חלב ושומן
גלידה אמיתית- משמנת   (03.05.13)
נסטלה וקרמיסימו הם לא גלידות, אלא תערובת של מים, סוכר, אבקת חלב ושמן צמחי. וככה גם הטעם - מתיקות יתר שמנסה לחפות על הטעם, ואין שום קשר לגלידה.
יחד עם זאת קרמיסימו עדיין עדיפה על גלידות נסטלה, שהן ממש קרח מגעיל.
125. פלומביר
בני   (03.05.13)
רוצים לטעום וניל אמיתי?
תנסו את פלומביר הרוסית. לא תחזרו עוד לטעם המגעיל של הסוכר הלבן שמוכרים לנו בתור וניל
126. בימים ההם... לא בזמן הזה
מתגעגעת   (03.05.13)
תלמידים מרמת השרון שלמדנו בהרצליה היינו הולכים ברגל הביתה כדי לחסוך את דמי הנסיעה ולקנות ארטיק אצל דב במרכז רמת השרון. לפעמים היינו משלמים לדב בתלושים של מד"א שערך כל אחד מהם היה חצי גרוש.
127. מכיש להכנת גלידה ביתית-היכנסו!
חובב גלידה ,   רעננה   (03.05.13)
אין על מכשיר להכנת גלידה ביתית,מכינים רק מחומרים איכותים בבית,ללא צבעי מאכל,חומרים משמרים או "שומן צמחי" מוגדר בכתבה כתוספת חביבה שברור לכל שזה בלוף.יש לי מכשיר בבית של חברת H&D מוצר זול יחסית שיוצר חוויה לי ולכל הילדים והכי חשוב אני יודע מה נכנס להם לגוף-תוצר טעים ובריא.
128. עכשיו מרוששים אותנו
נוקה   (03.05.13)
עם גלידה מגעילה של זבלונים טוב נו זה בהתאם לשם, ב 12 ש" ח חוצפה , נכון לא חייבים לקנות ואני עובדת על זה נורא קשה עם הבן שלי . הרבה רמאות נהפכות
129. מי שאכל גלידה באיטליה, הגלידות בארץ לא טעימות לו
סטודנטית   (03.05.13)
אחרי שטועמים גלידה אמיתית באיטליה, מבינים איזה זבל מוכרים פה בארץ איכס...
הלוואי שהייתי יכולה להביא איתי גלידה מאיטליה לארץ!! הגעגועים

נשלח מהסלולארי שלי
130. פונץ בננה
Perry NYC ,   New York   (03.05.13)
פונץ בננה בקרטון זה אליפות.
חלום רטוב, טעים ונטוף נוסטלגיה.
״הפגנה להחזרת הגלידה בקרטון״.
פרי


נשלח מהסלולארי שלי
131. הרגתם אותי!!!
בא לי גלייידה!!!!   (03.05.13)
132. גלידת ״אריה״חוצפה של 12 שקל כדור כנסו
ליאורה ,   מרכז   (03.05.13)
בהיותי ילדה בשנו 50 פלוס אריה גלידה עם עגלה קטנה בחוף השרון בהרצליה רק חיכו שיקנו אבל שיש יורשים משנים מחירים

נשלח מהסלולארי שלי
133. בן אנד ג'ריס והגן דאז.אלה הגלידות המנצחות.
מישמושון   (03.05.13)
כל השאר בעע. במיוחד הזבל שמוכרים בגלידריות.
134. גם שווארמה כבש אין היום. גם לא פרגיות, רק הודו דוחה
תרנגול הודו ,   מדינה חרא   (03.05.13)
למה כולם רוצים לעשות קופה גדולה עלינו. קונים חמור בחצי שקל לפיתה ומוכרים בעשרים שקל. איפה התקופה של פעם שפיתה היתה עולה 4 שקל??
135. גם בגלידות המחיר בארץ מעל לכפול
אני   (03.05.13)
בהשוואה לאירופה...

נשלח מאיי שם...
136. הגלידה בסופרים גועל נפש במחיר בומבסטי
mark   (03.05.13)


נשלח מאיי שם...
137. צ׳רי גרסייה יוחזר לאלתר
אבי ,   גבעתיים   (03.05.13)
הטעם הכי שווה ושלא יבלבלו לכם את המוח...
איך יכול להיות שצירוף של דובדבנים וניל ושוקולד, לא ימכר. . .
כמו שאמר פעם קומוניסט אחד: קונספירציה של קפיטליסטים

Regards, Avi Ulus
138. בן אנד ג'ריס
יאיר   (03.05.13)
תסתכלו ברשימת הרכיבים:
חלב טרי, שמנת טריה, ואח"כ כל היתר (ואין הרבה.

לעומת זאת, גלידת "שמנת" של נסטלה:
מים, חלב כחוש, סוכר ואז אולי שמנת (אחוז קטן.

גלידות מרגרינה אין טעם לאכול.
139. שום דבר לא דומה לגלידה "פינגוויון" הנצחית בכפר סבא.
אהבת מילדות.   (03.05.13)

 

140. אין על גלידה מונטנה
תומר   (03.05.13)
אף פעם לא אהבתי את הגלידות שבאות בקופסאות פלסטיק,ואת האמת גם גלידריות למיניהם אני לא ממש אוהב ששמים את הגלידה בתוך המכסה פלסטיק.זה לא באמת מגן על הגלידה ותמיד בעלי המקום מקררים את הגלידה כך שמביאים אותך אתה פשוט נקפא

אין על גלידה מונטנה

כוס אחת של גלידת וניל עם סירופ תות,אגוזים,שכבת סירופ שוקולד מעל וקצפת שאין בשום מקום בארץ.
חבל שסגרו שם את המקום בגלל השיפוץ בנמל,אבל מה ששמעתי לא יפתחו אותה יותר.כל כך חבל
אני זוכר שתמיד הייתי בא ביום חול המקום היה שומם ואולי רק ביום שבת היה לקוחות.חבל שאין להם סניף כלשהו במרכז תל אביב במקום כל ה1000 בתי קפה שם,או שהם לא התרחבו מחוץ לתל אביב
141. גלידת ״חלום ליל קיץ״ מלפני 25 שנה
מיכל   (03.05.13)
הייתה פשוט חלומית!!!

נשלח מהסלולארי שלי
142. 52: בסופר לידי, מכרו ביום א' אריזה של 10 קרחונים ב 17.90 ש"ח
במחירי חזירות ,   אין ביקוש לקרחונים   (03.05.13)
עם מחיר מבצע של 2 אריזות ב 20 ש"ח

למחרת המבצע בוטל, המחיר נהיה 17.90 ש"ח לאריזה אחת

היום חיפשתי וראיתי את הקרחונים של שטראוס קבורים
מתחת לערמות של גלידות אחרות. המחיר 17.90 ש"ח לאריזה

143. בן אנד ג'ריס - מנטה צ'יפ
יעל   (03.05.13)
אם מישהו מבן אנד ג'ריס קורא את התגובות: בבקשה בבקשה הפיצו את גלידת המנטה צ'יפ שלכם בכל הסופרים וחנויות המכולת. בהרבה מקומות אפילו לא שמעו עליה, ובכלל אי אפשר להשיג אותה ברוב המקומות אליהם אני מגיעה.

בבקשה בבקשה - עבדו על על ההפצה שלה.

ממני שמאד אוהבת את המנטה צ'יפ של בן אנד ג'ריס
144. דלי קרים גלידה מגעילה
דלי גועל   (03.05.13)
145. בן אנד גרי
חובבת גלידה   (03.05.13)
שישווקו יותר בן אנד ג'רי קינמון!! טעמתי פעם וזה פשוט מדהים!!!
מתגעגעת לטעם
146. מת על צ'רי גארסיה חבל שכמעט אין להשיג
אסף ,   rehovot   (03.05.13)
147. ואני חשבתי שלגלידות הקרטון היה טעם טוב רק בגלל הנוסטלגיה
גלידות שמנת!   (03.05.13)
מסתבר שלא סתם החיך מתגעגע. אם פעם הסטנדרט היה גלידת שמנת היום הסטנדרט הוא שומן צמחי. היה טעים פה פעם עם מוקה וניל ופונץ׳ בננה בקרטון....

נשלח מהסלולארי שלי
148. אני קונה בחנויות המפעל של פלדמן- קרטיב בשקל
בגבעתיים וברמת גן   (03.05.13)
הולכת עם צידנית קטנה, ממלאה אותה בכל טוב - יש שם את כל המותגים פופולריים,לא רק פלדמן, והכל יותר זול משמעותית!! וגם... לוקחת קופסת 2 ליטר פונץ׳ בננה פלדמן שהרבה יותר טעימה מהטעם המקביל של שטראוס ועולה רבע בערך.
ולא, אני לא מגיבה מטעם החנות, רק מנסה לעשות שירות לציבור בר״ג (הרא״ה) ובגבעתיים (כצנלסון - לדעתי הסניף הזול יותר).
אל תהיו פראיירים.

נשלח מהסלולארי שלי
149. שומן צמחי מסרטן
א   (03.05.13)
והוצא מן החוק בארצות המתקדמות. כמו כן הגלידות בארץ מתוקות מדי עם המון סוכר. זה לא בריא, ואנשים שאינם ילדים מתקשים לעמוד במתיקות הזאת. יש לייצר קו גלידות פחות מתוקות. כמו כן הגלידות יוצאות מהמקפיא קשות כאבן (בקרמיסימו הן רכות יותר אך כאמור הן משומן צמחי)
150. טירוף המחירים
שלומי ,   רעננה   (03.05.13)
כדור גלידה ב 14 שקלים לאן הגענו חרם על הגלידה בקיץ הזה יפתור את הבעיה

נשלח מהסלולארי שלי
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה