אוכל  טעם החיים
מארי אקלר: פחזנית למקצוענים
רועי ירושלמי
פורסם: 30.05.13, 15:59
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 28 תגובות ב-12 דיונים
1. מתכונים מאוד נחמדים, אבל "מאסטר" ו"גאון" -
דני DANY ,   טורונטו, קנדה   (30.05.13)
לא צריך להשתמש במלח - הוא חיב לדעת כיצד לחלץ את הטעמים מהשימוש הנכון של המרכיבים. אני בטוח שהמתכונים האלו יהיו מוצלחים בלי המלח...
2. מה קוטר המזלף שמשתמשים לאקלייר? תודה.
דר ,   חו"ל   (30.05.13)
3. אוי זה האהבה שלי
אני מתה!!!   (30.05.13)
4. איך מורחים את הפונדנט ?
אני   (30.05.13)
5. יאמי. מוכנה לטעום בכל עת!
אפי   (30.05.13)


נשלח מהסלולארי שלי
6. מזל
מתוקה ,   ממתקית   (30.05.13)

יש לי מספר "יתרונות" אחד מהם שאני מאוד אוהבת לאכול והכל, אבל אני שונאת, שונאת ולא יודעת לבשל, לאפות וכו...

אני רק חושבת מה היה קורה לי אם הייתי אוהבת ויודעת לבשל ולאפות...בום...

ולכל התמהים הילדים שלי קצת מקטרים (-:
7. מה הקשר ?????????????.היכן הפאנצ' ליין ?..
ריצ'ארד וג'וליה   (30.05.13)
8. נראה טוב, גם אני רוצה ....
שלומית   (31.05.13)
9. מאיר דנון נראה כמו "הרע" מהסרטים המצויירים.
משה חיפה   (31.05.13)
איך מצלמים דבר כזה?
10. דווקא האקלר היותר מקצועני נראה פחות טוב
לא מעורר תיאבון   (31.05.13)
כל מיני "גבעות" עם מין ציפוי מוזר עליהן. לא נראה טוב.
האקלר הפשוט נראה יותר שווה.
11. 260 גר ביצים??? תגיד כמה ביצים...
ישראלי   (01.06.13)
12. מי שמוכן למדוד סוכר ומלח ביחידות של גרמים בודדים שיהיה בריא
אכיש   (02.06.13)
חזרה לכתבה