אוכל  טעם החיים
תמיד יש בבית נודלס ביצים
מיכל מוזס, "על השולחן"
פורסם: 02.06.13, 08:29
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 35 תגובות ב-15 דיונים
1. תנו אופציה צמחונית מעניינת...
Berch   (02.06.13)
אולי מישהו יתיחס אליכם
אחת.. לפחות...
2. רוטב צדפות
יוסי   (02.06.13)
יש לך תחליף פחות פלצני לרוטב צדפות????
3. מה הקשר שתמיד יש בבית נודלס, אם שאר הרכיבים לא בבית?
מישהי מהצפון ,   צפון   (02.06.13)
מירין? רוטב צדפות? ממש לא נמצאים באופן קבוע בכל בית.
4. ביצעה במוקפצים
ציון ,   גוש דן   (02.06.13)
מישהו יודע למה מוסיפים ביצה לפני הקפצת הירקות? מוסיף לטעם?
5. למה
אורפאוס ,   נתניה   (02.06.13)
אינני מבין למה ללמד אנשים לאכול אוכל לא בריא ועוד לתת לכך פירסום.

נשלח מהאייפד שלי
6. תתעורר זה האוכל הי בריא
ישראלית בסין   (02.06.13)
כאחת שגרה בסין זה האוכל הכי בריא לא יסתם ירדתי המו במשקל..מיליארד סינים א טועים
7. מיכל, לא "חלבוני ביצים" אלא חלמונים.כמו פסטת ביצים איטלקית.
ט"א   (02.06.13)
8. ביצה במוקפץ איכססססססססססססססס
דינה ,   חיפה   (02.06.13)
לא שמעתי על ביצה במוקפץ
9. יש רוטב צדפות כשר למי שמעוניין בטבע עדן מרקט
טולי   (02.06.13)
למה לתקוף ששואלים
10. לא הבנתי:
אריה   (02.06.13)

" פשוט מטגנים בקצרה נודלס יבשות בשמן עמוק, עד שהן הופכות זהובות, טעימות ופריכות."

אבל בכל מתכון רשום:  

" 200 גרם נודלס ביצים, מבושלות לפי הוראות היצרן".

אז מה לבשל ואח"כ לטגן? או שניתן גם לטגן בטרם בושלו?

11. איפה דני כשצריך אותו. דני תתעורר
קביבו   (02.06.13)
12. יודעים מה הכי בא לי?
שרין   (02.06.13)
הכי בא לי שמעתה והלאה תמיד יתנו אפציות חלפיות למי שממאן לזלול בשר של חיה. לי עושה גועל כשאני חושבת על יצור חי שמולקים אותו, מפשיטים את בשרו המדמם ועצמותיו מנוצותיו/פרוותו... ונוגעים במוות.. ואוכלים את המוות...
13. על כן, זה הידע הסיני הגדול... בעניני המלח !:
דני DANY ,   טורונטו, קנדה   (02.06.13)
לכל האידיוטים כאן, שהם נגד מה שאני אומר, אני מציע לכם לקרוא את המאמר כא במדור הבריאות, כן הבריאת ן:
"דו"ח: מהי מדינה שמנה בעולם, ואיפה ישראל" ואני מצטט: "מומחים כבר זמן רב מכנים את ההשמנה מגיפה ומאשימים את מזון העתיר שומנים, סוכרים ומלחים שנמכרים במחירים זולים הרבה יותר מאלטרנטיוות בריאות, וכך מתפשט במדינות עניות ותורם לעלייה באחוזי השמנה. ".
לשף מלא ה "ידע" וה"מלומד", מי שנותן את המתכונים כאן:
מתכון 1, יש מ"ג נתרן 1500 בכל מנה! זה כבר ממזון אחד, כאשר הסכום הכולל המוצע לכל 24 שעות הוא כבר 1500 מ"ג???
מתכון 2, 2000 מ"ג נתרן לכל אחת מ 2 המנות או 1000 מ"ג לכל אחת מ4 ...! ממש מדהים בידע !
על כן, זה הידע הסיני הגדול... בעניני המלח !:
14. הכל כלול
אודליה   (03.06.13)
לא רק בבית. בעלי הולך איתי לכל מקום.
15. להקפיץ את הביצים,זה מה שאני תמיד אומר לאשתי
(03.06.13)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה