אוכל  טעם החיים  מיכל וקסמן - בואו לאכול
אופנת מנגו: מתכוני מנגו ירוק
מיכל וקסמן
פורסם: 18.06.13, 08:29
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 19 תגובות ב-15 דיונים
1. חופן עלי כוסברה, שלמים ללא גרעינים ?
ורדה   (18.06.13)
מה זה ?
2. אני מצטער מאוד אבל הסביח של עובד הוא בגבעתיים!!!!!!
ביצה וחציל 20שח?!?!?   (18.06.13)
3. לרוץ על הכול!!!!!!!!!
סביח   (18.06.13)
עובד זה בגבעתיים!!!!! אני בשוק שכל הזמן הזה חשבת שזה ברמת גן..

כנראה אתה בחור של 1-0 סולידי
4. חבל על המנגו
קמצנית   (18.06.13)
5. איך מכינים צ'טני מנגו?
אמילי ,   פ"ת   (18.06.13)
היתה לי חברה הודית בשם ג'ויסי מסיל והיא הביאה לי פעם צ'טני מנגו. היה טעים!
6. "קטפנו מנגו מהעצים" - לא מנגאוים!!
ברבים וביחיד   (18.06.13)
היום בשופרסל דיל ברמת גן: 18 שקל לק"ג; למה מה קרה? על ק"ג זיתים כבושים במשקל העולים 15 - 24 שח, ביקשו כ-30 שקל ומעלה
7. אשמח לקבל מתכון פשוט לצ'טני מנגו טעים
רומן   (18.06.13)
8. מת על עמבה, אבל היא מסריחה את כל המקרר!
ממש נורא.   (19.06.13)
הכל נדבק בריח הזה.
זרקתי.
9. אנחנו אוכלים רק מנגו מקסיקני ולא נוגעים באלה מ:
דני DANY ,   טורונטו, קנדה   (18.06.13)
אני בטוח שגם לגרסה המסחרית של מתכון -1 אין כל כך הרבה מלח! לא פלא שיש כל כך הרבה "טעם", אבל זה רע מאוד לגופנו. טבחים טובים יודעים כיצד לחלץ טעמים מהמרכיבים ... 2 כפיות מלח ל 2 מגו? ולאחר מכן מכן עוד מהאבקה? ולאחר מכן אפילו להוסיף עוד - טירוף מוחלט! זה בישול ביתי, זה?בדיחה מוחלטת!
שאר המתכונים הם בסדר גמור.
יש לנו שפע של מנגו עכשיו, למרבה הצער רבים מדי הירוקים. אנחנו אוכלים רק מנגו מקסיקני ולא נוגעים באלה מברזיל, אקוודור ופרו, כי יש להם טעם בדילול ! המנגו מג'מייקה יותר מדי יקר!
10. תבלין מנגו הודי הוא בעצמו מנגו מיובש וכורכום
amchoor   (19.06.13)
11. רק אותי השורה הזו הצחיקה?
:)   (19.06.13)
"פלפל ירוק חריף: 1 גדול או 4 תאילנדים או סודנים קטנים"

צחוק בצד, נשמע טעים. אני בהחלט מתכוונת לנסות.
12. צטני מנגו ירוק בסגנון יהדות קוצין
אוסנת   (20.06.13)
2 מנגו ירוק קלופים.
2 כוסות קוקוס (רצוי קצוץ טרי)
ראש גינגר טרי
חופן שיני שום טריים
5 פלפלים אדומים ( אפשרי מיובשים)
תבלינים:
2 כפות סוכר
1כף מלח
2 כפות חומץ/ 1/2 כף מלח לימון.

טוחנים היטב הכל.

צטני זה הוא בסיס להכנת בשר ודגים , ניתן לאכול אותו כתוספת לחביתה או לאורז לבן.

בתיאבון.

נשלח מהסלולארי שלי
13. מנו ירוק לא בשל
אלי אלטשולר ,   דרום   (24.06.17)
מחפש להשיג כ-10 ק"ג מנגו ירוק ,לא בשל. לצורף בישול מיוחד.
מוכן להגיע לקטוף.
14. עאלק מלח ים. תגידי מלח
אורן   (20.03.18)
פלוצים קטנים
15. אחלה כתבה
בני כלילי   (30.06.19)
מתי תלמדו לפרגן ולא לתת ביקורת מטופשת כמו השורה מצחיקה אותי, אומרים מנגו ולא מנגואים, נו באמת אחלה כתבה, אחלה מתכונים, תמשיכי כך תני בראש...

חזרה לכתבה