אוכל  טעם החיים
עוגת הבית
תהל בלומנפלד, "מסלול"
פורסם: 15.08.13, 06:12
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 120 תגובות ב-51 דיונים
31. המלצה חמה
יסמין ,   רמת גן   (16.08.13)
בשבילי אין כמו הקונדיטוריה של גל. אפילו המשפחה שלי מצרפת אומרים שהמאפים שלו יותר טובים מבצרפת. הקרואסונים הכי טובים שיש. ידיים ומתכונים של זהב.
וספירא לטעמי בתור בריסטה הקפה הכי טעים שיש. לא משקיעים בקצף, כי אין צורך, בדיוק כמו באיטליה, האספרסו מעולה שזה הכי חשוב והחלב בול בטמפרטורה. העוגות מקסימות בפשטותן פשוט יציקות של טוב.
שניהם תמיד יהיו הפייבוריטים שלי בכלל בארץ.
32. איפה אוטמזגין??????????
אורלי ,   הרצליה   (16.08.13)


נשלח מהסלולארי שלי
33. אין ואין ואין על חיפה עיר הולדתי
חיפאית בדם   (16.08.13)
כיום אני גרה באיזור המרכז אבל ליבי ליבי בחיפה. אנשים חמים ומקסימים, חופים מדהימים והכי חשוב הפשטות והריחות של פעם, של שנות ה70 המוקדמות עדיין מפעמים בה.
34. מישהו מכיר קונדיטוריות מעולות באיזור המרכז ?
(16.08.13)
35. מישהו זוכר את מאפיית הבייגלה הרומני בהרצל?
ע   (16.08.13)
אני חושבת שאפילו הייתה יותר מאחת. סבתא הייתה מביאה בשקית גדולה בייגלה רזים עם מלח ובייגלה שמנים ורכים עם שומשום... איזו נוסטלגיה מתוקה!
36. אין כבר העוגה הרבה שנים
משה ורטהיים ,   חיפה   (16.08.13)
37. לייבל ברחוב ארלוזורוב עוד קיימת?
לייבל ברח' ארלוזורוב ,   עוד קיימת???   (17.08.13)
לייבל ברחוב ארלוזורוב עוד קיימת?
38. הזכרתם העבר וההווה - העתיד הוא קונדיטוריה גל, הנשיא 131 חיפ
א   (16.08.13)
קורסונים אמיתיים כמו בפריז
מאפים ועוגות מדהימות

אבל - גם כל היתר כבודם במקומם מונח. מוסדות מיתולוגיים ומכובדים עם קהל לקוחות שהולך שבי אחריהם.

כל הכבוד לכתבה המפרגנת



נשלח מהסלולארי שלי
39. חיפה מקרה אבוד
שוקי חיפה   (17.08.13)
לא חשוב מי ראש העיר. חיפה עיר מוכת אבטלה.אין תעסוקה ולכן מרבית הצעירים עוברים למרכז. העיר חולה-נעזבת.
40. אין על הקונדיטוריות הוותיקות שני וגודשטיין
אנני צפון   (17.08.13)
עד היום כשאני מגיעה לחיפה לעיתים רחוקות, בעיר התחתית אני הולכת לשני ובהדר לגולדשטיין - שם שתי האחיות מכירות אותי ואת אמי ז"ל אישית. לא מחליפה באף אחד אחר. נסו ולא תתאכזבו
41. אין על קונדיטריית גולדשטיין!
חן   (18.08.13)
42. אין מתחרים לטעם המאפים הממכר של מיקי שמו, עם "תבלין" של רגש
תמיד בטעם של עוד... ,   מיקי אופה בחן ואהבה   (18.08.13)
43. האם קריפס עדיין קיימת? היתה הכי טובה לפני 40 שנה כשהייתה
רוני ,   ת"א   (18.08.13)
בקומת הקרקע במרכז הכרמל ליד הבאולינג. לאחר שהמבנה התמוטט הם עברו משם.
היה שם מאפה מיוחד "באומקוכן", שהיה מאפה שמרים על גליל שנתן לו צורה של עץ עם שכבות לבנות וחומות. הם הפסיקו לאפות אותה לפני שנים רבות.
44. מה הפלא ש"ספירא " מצוינת.הבעלים יאיר רפפורט בן קרית חיים
ילד שכן ,   רחוב כ' קרית חיים   (19.08.13)
45. of
(20.08.13)

נשלח מאייפון שלי
46. הור ברחוב אוסישקין פינת ביאליק, על יד הכיכר - רמת השרון!
Claire ל32 ,   poleg   (11.09.13)
47. מי זוכר את משקה הצוף ברחוב הנביאים? מתגעגעת
חיפאית לשעבר   (30.09.13)


נשלח מהסלולארי שלי
48. קונדיטור אגדי העוגה חיפה
זהבה שלום ,   רחובות   (15.09.14)
העוגה של שנות ה-70 זה פריז עם ידי הזהב של מוישה. קונדיטור אגדי אנין טעם.חבר אתה חסר...
49. קונדיטורית המזרח שירות לא אדיב
אחת   (20.10.16)
המוכר שם היה ממש גס רוח! ביקשתי שכית כדי לקנות בקלאווה אחת או שתיים לבתי בנוסף למגשית כנאפה, הוא שאל אם אני באה מהשטחים ושעגבניות מוכרים בשכיות , הוא מוכר רק במגשים. ברור במגש זה שוקל יותר וגם ממלאים יותר והמחיר עולה בהתאם. לגבי מי שמבקש שכית זה אומר שהוא בא מהשטחים לדבריו , אז בכל קונדיטוריה מכובדת יש שכיות נייר ואפילו בפריז אורזים מאפים וקרואסונים בשכיות נייר .אגב הכנאפה לא היה לא חם ולא טעים. כלומר כנאפה לא טעים עם שירות ממש לא אדיב .
50. קריפס
חנה רוזנשטיין-קריפס   (24.11.16)
שלום,
אני בתו של ולטר קריפס ז"ל ושמחתי לראות שזוכרים אותו ואת מעשי ידיו,
חנה
51. גולדשטיין וספירא
יובל   (27.01.19)
קונדטוריית גולדשטיין וספירא נסגרו זה מכבר.
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה