אוכל  טעם החיים
תמיד יש בבית: 3 מנות עם חזה עוף
אוריה גבע, "על השולחן"
פורסם: 28.07.13, 01:01
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 14 תגובות ב-8 דיונים
1. מחית מיסו, גראם מסאלה, ממש מצרכים המצויים
בכל מזווה ביתי   (28.07.13)
למה אי אפשר לתת מתכונים נורמליים, שלא דורשים כיתות רגליים בחום של 40 מעלות בין חנויות מזרח רחוק, כדי למצוא את הרכיבים ההזויים האלה?! למה?!
2. התמונה הראשונה
פרגנית הסלעים   (28.07.13)
התמונה הראשונה - מאוד עוזרת להמחיש את התוצאה.... NOT!
3. סילאן יין אדום שמן זית קצת קינמון מלח פלפל שחור מי שאוהב
(28.07.13)
חריף שיוסיף צילי מתוק שומשום להניח עם השניצל במקרר לכמה שעות ולטגן/לצלות על מחבת גריל. או לכתוש ראש שום עם הרבה מיץ לימון מלח פלפל שחור ושוב מקרר ומחבת מעדן מלכים ותבלינים שיש בכל בית.

נשלח מהסלולארי שלי
4. כל עשבי התיבול שיש בבית
צ ,   סדום   (29.07.13)
קוצצים ומערבבים את כל עשבי התיבול שיש במקרר/בגינה: פטרוזיליה, כוסברה, טימין, רוזמרין, נענע, טרגון, בזיליקום
יחד עם שמן זית וקצת מלח ופלפל שחור
מורחים על החזה עוף, מטגנים 2 דק' מכל צד. מוצאים את חזה העוף
שופכים למחבת 1/2 כוס מיץ לימון, ומחזירים את החזה לדקה מכל צד.
5. שניצלה \ השניצל הוא הדך היפה והתרבותית לאכול עוף
אנונימי ,   מרכז   (29.07.13)
יש כאלה שאוהבים בשניצל דק אחר עבה אחר עם פירורי לחם ושלל צורת השניצל מאז ומתמיד
6. פלפל חלפניו טרי? כשתמצאו היכן לקנות תגלו לי
(29.07.13)


7. סערה בים שקט
דהפרטיהז   (19.08.13)
ספר מרתק
8. שנייה אני אוציא מהמקרר את הצרור אספרגוס והאיטריות השחורות
דדי   (22.09.13)
חזרה לכתבה