|
1. מחית מיסו, גראם מסאלה, ממש מצרכים המצויים
בכל מזווה ביתי |
|
|
(28.07.13) |
למה אי אפשר לתת מתכונים נורמליים, שלא דורשים כיתות רגליים בחום של 40 מעלות בין חנויות מזרח רחוק, כדי למצוא את הרכיבים ההזויים האלה?! למה?!
|
|
|
התמונה הראשונה - מאוד עוזרת להמחיש את התוצאה.... NOT!
|
|
|
3. סילאן יין אדום שמן זית קצת קינמון מלח פלפל שחור מי שאוהב
חריף שיוסיף צילי מתוק שומשום להניח עם השניצל במקרר לכמה שעות ולטגן/לצלות על מחבת גריל. או לכתוש ראש שום עם הרבה מיץ לימון מלח פלפל שחור ושוב מקרר ומחבת מעדן מלכים ותבלינים שיש בכל בית.
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
4. כל עשבי התיבול שיש בבית
קוצצים ומערבבים את כל עשבי התיבול שיש במקרר/בגינה: פטרוזיליה, כוסברה, טימין, רוזמרין, נענע, טרגון, בזיליקום יחד עם שמן זית וקצת מלח ופלפל שחור מורחים על החזה עוף, מטגנים 2 דק' מכל צד. מוצאים את חזה העוף שופכים למחבת 1/2 כוס מיץ לימון, ומחזירים את החזה לדקה מכל צד.
|
|
|
5. שניצלה \ השניצל הוא הדך היפה והתרבותית לאכול עוף
אנונימי , |
מרכז |
|
(29.07.13) |
יש כאלה שאוהבים בשניצל דק אחר עבה אחר עם פירורי לחם ושלל צורת השניצל מאז ומתמיד
|
|
|
6. פלפל חלפניו טרי? כשתמצאו היכן לקנות תגלו לי
|
|
|
|
|
8. שנייה אני אוציא מהמקרר את הצרור אספרגוס והאיטריות השחורות
| |