אוכל  טעם החיים
הפרחים לשמפיניון: 4 מתכוני פטריות
רות אוליבר, "על השולחן"
פורסם: 08.12.13, 08:03
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 7 תגובות ב-5 דיונים
1. לשומרי המשקל אולי עדיף לוותר גם על הג'חנון, ועל החמאה, לא?
אסף   (08.12.13)
מכל השומן והנזק במתכון, דווקא השמנת מפריעה?
2. שתי הערות
עדי   (08.12.13)
א. שומרי המשקל יעדיפו לא להשתמש בעלי מלווח - אפשר להשתמש בכמה עלי פילו או - פטנט שלי - כמה דפי אורז שהורטבו ונוערו מעודפי המים ונמשחו במעט שמן. דפי האורז מעולים גם למילוי פטריות ואפיה בתנור ובניגוד לפילו לא מצריכים הפשרה מוקדמת ולא נתקעים עם עודף עלים שאי אפשר לשמור - בדפי האורז מה שלא נוצל חוזר לארון.
ב. פטנט להסמכת מרקים - שיבולת שועל (קוואקר) לתוך המרק אם יצא לכם דליל מדי. לערבב כל הזמן למניעת גושים כמו שמבשלים דיסה.
3. אם בא לכם באמת לאכול מנה מדהימה של פטריות
שני לוי ,   בית עזרא   (10.12.13)
תגיעו למסעדת ספייס שבמושב אמונים, יש להם מנה של פטריות מוקפצות עם ערמונים... מנת הפטריות הטעימה ביותר שאכלתי מימיי!!!
4. העם רוצה פטריות פורצ'יני=גן עדן. מביאים שקית17גרם במחיר זהב
פטרית פורצ'יני   (10.12.13)
5. חבל שאין תמונה של המתכון האחרון... +שאלה
יעל   (08.02.14)
לא צריך להוסיף מים לתבשיל?
חזרה לכתבה