|
1. איך בא לי לשוב לפריז בתקופת הסתיו וחג המולד!
|
|
|
2. (10 אירו לגרם)??1 gram???
|
|
|
3. אני מזגג אותם בעוף עם דבש ונהנה יותר מהתהליך
|
|
|
זה המקום לזכור טעמים של סבתא?:}
|
|
|
5. שרהל'ה שלנו תדרוש מעתה אספקה שבועית של הממתק ישר מפושון
|
|
|
6. למה מחית הערמונים נעלמה מן הסופרים? חבל
|
|
|
7. חלומי להיות בפריז בתקופת חג המולד ואין לי עם מי
מישהו מרים את הכפפה? |
|
|
(06.12.13) |
|
|
|
8. אני דווקא מעדיפה את הערמונים הקלויים
מלכת הארמון , |
דרום |
|
(06.12.13) |
הכי טעים! לא מתחברת לערמונים המזוגגים, בארץ מוכרים צנצנות של ערמונים מסוכרים וגם ערמונים בסירופ (יחסית מאוד יקר), טעמתי את שניהם, לא התלהבתי יותר מדי. אין כמו ערמונים טריים קלויים, או ערמונים (טריים, שקית או ואקום) שמוסיפים לתבשילים שונים (תנסו למשל להוסיף לחמין ותופתעו כמה זה טעים).
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
9. ושוב............ תודה ליפה על כתבה נהדרת
|
|
|
10. לא הבנתי משהו במתכון. אשמח להסבר
איפה בהרכבה שמים את משחת הערמונים שמתקבלת לנו בהתחלה?
|
|
|
מישהו יודע אם ניתן להשיג מארון גלאסה בארץ?
|
|
|
12. אם אין פיסטוק יוכלו ערמונים
|
|
|
13. ל-10 מחית הערמונים מ-1 משמשת לשלב 2.
|
|
|
14. פראיירים
אלדו אוטולנגי , |
קרית אתא |
|
(08.12.13) |
מי שקונה 'מארון גלאסה' באריזת פאר ארוזה בנייר כסף/זהב הוא סתם פראייר כי הוא משלם המון עבור האריזה היפה והיוקרתית. באיטליה, בכל סופר קונים 'מארון גלאסה' שבורים. נכון הצורה היא סוג ב' אבל הטעם בדיוק אותו טעם כמו באריזה היקרה וזה עולה פחות מחצי. בין כה וכה אחרי הביס הראשון נשארים לכם ביד שברים של הממתק שטעמם כטעם גן עדן.
|
|
|
15. יפה היקרה הסיפורים שלך והמרשמים עונג, מרסי טרבייה
|
|
|
16. אלטאי אכן הערמונים הטובים בעולם
יש כרגע בשוק בעיקר נמכר בצפון הארץ זן חדש של ערמונים שנקרא אלטאי
רשום על האריזה הערמונים הטובים בעולם וזה באמת כך בתור חולה ...על ערמונים הם מעולים מתוקים מאוד מתקלפים בקלות אפילו בשהם עדיין טריים(דבר נדיר בערמונים)ומאוד מאוד טעימים וואלה שווה לנסות(רק מה קצת קטנים בגודל)
|
|
|
17. כצרפתי אני יכול להעיד שיפה עירון מבינה היטב... Bonne chance
הניחוחות של המאפיות של עיר האורות על הבוקר, בקור הצלול... הרוגע האופייני של הצרפתים. האטליזים המסודרים והמעוצבים. מאפיות אם חלון ראווה מקושט, כדאי לבקר.
| |