אוכל  טעם החיים  מיכל וקסמן - בואו לאכול
העוף שם פס: קדירת שוקיים עם דלעת ערמונים
מיכל וקסמן
פורסם: 10.12.13, 09:03
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 8 תגובות ב-6 דיונים
1. ממש מעורר תיאבון! ננסה בשבת
(10.12.13)
2. רק חבל שעולה 18 שקל לקילו
לי ,   חיפה   (10.12.13)
דלעת ערמונים יקרה מאוד וחבל.
3. עם דלעת ערמונים אפשר לעשות המון דברים טובים. למה לקלקל עם
חיה מתה? חבל   (10.12.13)
4. דלעת ערמונים טעים טעים בריא בריא
חולה על הדלעת   (10.12.13)
5. המממ...ללקק את האצבעות!
יהודה   (12.12.13)
יצא מושלם!
הדלעות יצאו רכות ומתוקות, העוף יצא רך ביותר.
החלפתי את הרכז רימונים בליקר קסיס.

מתכון מנצח!

נשלח מהסלולארי שלי
6. מה קרה, אף אחד לא קונה את הדלעות האלה? הכל בכמויות של משפחה
מרובת ילדים.   (12.12.13)
חזרה לכתבה