אוכל  טעם החיים
איטליאנה אצל חיים כהן: 4 מתכונים איטלקיים
חיים כהן
פורסם: 11.12.13, 13:38
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 43 תגובות ב-17 דיונים
1. כמה זה במ"ל - חבילה שמנת מתוקה?!
המודד   (11.12.13)
יש אנשים שחיים לפי מידות (וחלקם אפילו לא בישראל) שההגדרה "חבילה" לא שווה כלום...
2. "בשר לבן", הכוונה לעוף?
חיים   (11.12.13)
3. The biscuits MUST be dipped in cognac!!!
(11.12.13)
Absolutely must, there is no exception.

Also 6 yolks is twice as necessary.
4. בשר לבן זה חזיר לא עוף
יודעת   (11.12.13)
5. תשובה למידות
ברהים   (12.12.13)
לבן פירושו בשר חזיר
מל " זה 220

נשלח מהסלולארי שלי
6. לחם מאתמול
מייטק   (12.12.13)
אצלנו במטבח הפולני היו לוקחים את הלחם הישן וחותכים אותו לפרוסות שמים אותן על להבת הגז על אש קטנה ומורידים אחרי דקה.לאחר מכן היינו מורחים רסק עגבניות עם שבבי בצל ושום מחזירים לעוד חצי דקה ללהבה ונוגסים עד הכוויה בלשון.לימים נסתבר שהמטבח האיטלקי קורא לדבר הזה ברוסקטה.מתכון מהיר בלי טירחה וטחינה והמון פרורים.
7. המתכון של הפסטה מהפירורים...
ברק   (11.12.13)
נראה טוב ומסקרן.
חייב לנסות!

8. שאלה בנוגע לטרמיסו - איך מונעים סלמונלה?
עידן דן   (11.12.13)
הקטע עם חלמונים טריים במנה זה בעייתי בגלל חשש לסלמונלה. יש דרך להתגבר על הבעיה הזו?
9. חיים שלנו איך אבדת אצל האשכנזים החילונים, מתי תחזור אלינו?
ניסו   (12.12.13)
10. לא הבנתי, משבלים את השעועית אך ורק בשמן זית?
נועם   (12.12.13)
נראה לי מאוד מוזר, בלי מים ובלי כלום
11. לחם ישן
חיים   (12.12.13)
אמי היתה מכניסה לחם ישן רטוב לבשר הטחון במקום פירורי לחם או קמח והטעם היה משובח מאוד היתה קוראת לזה "קלופס"
12. אצלנו במטבח התימני...
ברק   (12.12.13)
יש מנה שבה חותכים לחם ישן לפרוסות דקות, מורחים חמאה מזוקקת ועוטפים עם זה סיר של ג׳חנון(ככה הג׳חנון לא נדבק לצדדים ומקבל את הטעם של הסמנה).
מסתבר שבמטבח ההגיוני קוראים למנה הזאת: לחם שצריך לזרוק לפח.

13. אין, פשוט אין מצב שבצק פסטה מלחם ישן ייראה ככה
לא הגיוני בכלל   (12.12.13)
14. פסטה מפירורי לחם נשמעת ממש מסקרנת.
אסף   (13.12.13)
15. בייצים לא מבושלות- סכנה.נ ק ו ד ה
א. לב   (17.12.13)
כעובד משרד הבריאות מחלקת בדיקת מזון אני יכול לאמר ללא סייג- אכילת בייצים חיות עלולה להיות מסוכנת...ברור שלא תמיד, ניתן לצאת מזה ללא פגע...מי שחייב לאכול בייצה לא מבושלת- שיתפלל לפני כל ביס. ושתהיו לי בריאים
16. מסעדת תל אביב יפו של כהן מאכזבת, הוא בכלל נמצא שם?
רינה   (06.01.14)
17. מה זה "קליפת פרמזן"??
יוכבד   (10.02.14)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה