אוכל  טעם החיים  מר בשר - רפי אהרונוביץ'
פתאום נהייתי רעב: תבשיל מעושנים ועוף
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 19.03.14, 12:44
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 23 תגובות ב-15 דיונים
1. חבל שלא מוזכר עניין החשבון
אלון ,   תל אביב   (19.03.14)
המנות קטנות במיוחד והתשלום גדול ולא משתלם.

סיפור אמיתי: יצאתי עם האישה וזוג חברים לחגוג יומולדת אחרי שקראנו ביקורות מהללות.
את הביקור סיימנו מאוכזבים ומורעבים והתנחמנו בסמבוסק בטאבון ממול לכביש וזה עוד אחרי שהשארנו מעל ל-1,000 ש"ח חשבון.

אנחנו חובבי מסעדות, לא תאוותנים ובכל זאת אוהבים לשלם על דברים טובים אבל מדובר בפלצנות תל אביבית גרידא ושום דבר מעבר.
2. וגם כתובת המסעדה (תל אביב? חיפה? ירושלים? אילת?)
אילן ילין   (19.03.14)
3. מסעדת שילה רחוב בן יהודה 182 תל אביב 03-5221224.
קשה לחפש ב ,   google?   (19.03.14)
4. ערב אחד
(19.03.14)
פרסי ואשתו עשו סיבוב ברחוב. כאשר הם עברו ליד מסעדה, אשתו אומרת לו איזה ריח מגרה בא מהמסעדה. כעבור כמה דקות הפרסי חושב לעצמו, חיים רק פעם אחת, בוא אני אפנק אותה. אז הוא לקח אותה לעוד סיבוב.
5. המרק ההונגרי נראה מעניין וטעים אבל עם המון עבודה להכין בבית
ב.ק.   (19.03.14)
6. אתה גאון.
(19.03.14)
7. שרון הוא שרון כהן, השף המדהים
אורי   (19.03.14)
וההוגה של המסעדה הנהדרת הזו, שנשארת נהדרת כל הזמן. ממש נס שהיא קיימת.

נשלח מהאייפון שליצ טאלמלאק ע עקנ אטטועכאףץ
8. אולי מספיק כבר עם הלא כשר? די
נו   (20.03.14)
9. מסעדה מושלמת לפלצנים מושלמים. אני אוכל במסעדת הפועלים ממול
דון קישוט ,   נתניה   (20.03.14)
אחלה אוכל בעשירית המחיר ואין פלצנים מול העיניים
10. בישול קטניות במלח
כוכב הצפון   (20.03.14)
יש דברים שחוזרים עליהם כמו מנטרה ומעטים טורחים לבדוק. הוספת מלח לא מאריכה את זמן בישול הקטניות, הוא אפילו מקצר כי עוזר בפירוק הקליפה. המתכון עצמו, שכולל בשרים מעושנים מומלחים למכביר, כבר מכיל את הסתירה הפנימית...
11. אתה מצלם (ויפה) את המנות במסעדה ולא את התבשיל שהכנת???
כמו שכתבת בעצמך ,   אוכל מתחיל בעיניים..   (20.03.14)
12. עם שאוכל חומוס ..מה הוא מבין בתבשילים ? חומוס מאכל "לאומי"!
משה עקיקה ,   מעלה זימה   (20.03.14)
13. מתכון הונגרי זה ממש לא.
שלמה   (21.03.14)
סגנון הונגרי זו כבר עניין של הגדרה.
זה לא דומה אפילו בקצת לעוף פפריקש.
אבל ניתן למצוא ברשת מתכונים מוזרים אפילו יותר.
14. אהרונוביץ ,באמת כייף לקרא את חוויותיך.
רונית.   (21.03.14)
קצת יותר פרטים בבקשה ,חוץ מהאוכל מחיר ואפילו עיצוב או תפאורה של מקום. וזה היה מושלם.
15. אולי תבקר פעם במסעדה טבעונית ?
מיכל   (22.03.14)
קצת התחשבות בקוראים שלא לוקחים חלק בשואת בע"ח.
לא יזיק לך.
חזרה לכתבה