כלכלה  צרכנות  שיווק ופרסום
טעם של פעם: חפיסת שמנונית
ערן יסעור
פורסם: 07.06.14, 08:50
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 114 תגובות ב-72 דיונים
1. 45?
תוהה   (07.06.14)
לפי הנתונים בסוף הכתבה, במשך כל שנה המפעל משקיע רק 45 שעות ביצירת טבלאות שוקולד.. מוזר..

נשלח מהסלולארי שלי
2. פלסטינה?? באמת
מירית   (07.06.14)
ברצינות????

נשלח מהסלולארי שלי
3. לא קורא כתבות פרסומת
שאלה   (07.06.14)
אבל מה הסיבה שהשוקולד הזה, שהוא די בסיסי ופשוט, עולה 50% יותר משוקולדים מצויינים שמגיעים מאירופה למשל?
יש עליו מס ציונות? מס הסטוריה? או שעלית/שטראוס פשוט מייצרים שוקולדים מפטריות כמהין?
4. סתם שוקולד מגעיל!
חגית   (07.06.14)
משתמשת רק לציפוי לעוגות

נשלח מהסלולארי שלי
5. שוקולד דוחה, לא משתווה
ד   (07.06.14)
לשאר השוקולדים שמגיעים מחו"ל, גם הקטע הזה ששטראוס-עלית לא מאפשרים לשום שוקולד אחר להיכנס לרשתות לא ברור. שלא יחשבו שאנחנו לא רואים את זה
6. שוקולד יקר ולא טעים
דין   (07.06.14)
ככה זה שחברה אחת דורסנית משתלטת על השוק והופכת להיות מונופול.
שוקולד פרה היה תמיד השוקולד הגרוע ביותר של עלית. משפחת שטראוס השתלטה על עלית והורידה מקו הייצור את השוקולדים הטובים יותר.
לא קונה יותר שוקולד של עלית אלא רק שוקולד מיובא כמו מילקה לדוגמה.
7. שוקולד יקר ולא טעים
דין   (07.06.14)
ככה זה שחברה אחת דורסנית משתלטת על השוק והופכת להיות מונופול.
שוקולד פרה היה תמיד השוקולד הגרוע ביותר של עלית. משפחת שטראוס השתלטה על עלית והורידה מקו הייצור את השוקולדים הטובים יותר.
לא קונה יותר שוקולד של עלית אלא רק שוקולד מיובא כמו מילקה לדוגמה.
8. עובדות לא מדויקות
חיים ,   תל אביב   (07.06.14)
מפעל השוקולד הראשון היה רענן בתל אביב בשנת 1924 בשנת 1926 הפך לליברשוקולד הפרה יוצר בליבר באריזה כחולה
9. פרסומת בחסות כתבה.
דניאל   (07.06.14)


נשלח מהסלולארי שלי
10. פרסומת בחסות כתבה.
דניאל   (07.06.14)


נשלח מהסלולארי שלי
11. לפי הכתבה המפעל עובד 4 שעות בשנה?!
בוביק ,   באר טוביה   (07.06.14)
20,000 טבלאות בשעה ו 900000 בשנה ?

נשלח מהסלולארי שלי
12. גם אני קונה
אני   (07.06.14)
את השוקולד פרה , במיוחד את המריר רק לציפוי עוגות אבל למה תמיד לכתוב דברים רעים ולא מפרגנים?? ישר מפלצות המקלדת מתנפלות ורושמות תגובות מגעילות...
איכס, תתביישו לכם!!!

נשלח מהסלולארי שלי
13. לטעמי השוקולד ממש טעים
רותם ,   הראל   (07.06.14)
מעדיפה אותו על פני כל השוקולדים האחרים מהארץ ומחו״ל. אבל מחירו גבוה.

נשלח מהסלולארי שלי
14. שוקולד פרה
לא טעים כמו פעם   (07.06.14)
השוקולד הזה איבד את טעמו הטוב מאז שעלית נבלעה בתוך שטראוס , אני מעדיף שוקולדים תוצרת חוץ או סדרת ספלנדיד שעדיין יש לה את זה.
15. חדשנות ועלית
תומאש   (07.06.14)
אולי יותר מכל חברה שאני מכיר עלית היא החברה הכי מחדשת שםגשתי ומצרפת לזה גם איכות ללא תחרות. תמשיכו לשמוק על הסטנדרט הגבוה ולחדש לנו טעמים חדשים וכפיים. אישית,אהבתי מאודדדד את השוקולד מסטיק.הוא גם טעים וגם מראה על אומץ ויצירתיות.
16. אני אהבתי את השוקולד עם הסוכריות קופצות
מוו   (07.06.14)
מעלה חיוך בפניו של כל מי שטועם.
17. המון סוכר ושומן מעט קאקאו
לא שווה את זה   (07.06.14)
18. אם הם היו משקיעים באיכות כמו בשיווק..
לינדט   (07.06.14)
19. לא איכותי, מעט מוצקי קקאו
ויקר מאו ללא הצדקה   (07.06.14)


נשלח מהסלולארי שלי
20. לא איכותי, מעט מוצקי קקאו
ויקר מאו ללא הצדקה   (07.06.14)


נשלח מהסלולארי שלי
21. חולה על שוקולד מכל העולם
אבי ,   מרכז   (07.06.14)
וזה הטוב ביותר לא יעזור כלום

נשלח מהסלולארי שלי
22. חולה על שוקולד מכל העולם
אבי ,   מרכז   (07.06.14)
וזה הטוב ביותר לא יעזור כלום

נשלח מהסלולארי שלי
23. פרה חולבת
הראל   (07.06.14)
שוקולד הפרה של שטראוס,
הוא הפרה החולבת שלהם,
חבל שהוא כל כך יקר,
אבל אחרת איך יגדילו את הכיס
24. בקיבוץ שלנו
תן   (07.06.14)
בשנות השישים היו בכלבו שלושה סוגי שוקולד:חטיפים בשם "נגה" ו"אגוזי" וחפיסות של שוקולד פרה. היה יופי,לא היינו צריכים שום דבר חוץ מזה.
25. איפה הטבעונים הטרחנים?
עלח   (07.06.14)
26. השוקולד בילדותי
נוסטלגיה   (07.06.14)
החפיסה היתה בצהוב אם אינני טועה ועליו ציור של חייל וחיילת . כשסבתא היתה באה חיכינו שתפתח את התיק ותתן חפיסה

נשלח מהסלולארי שלי
27. השוקולד בילדותי
נוסטלגיה   (07.06.14)
החפיסה היתה בצהוב אם אינני טועה ועליו ציור של חייל וחיילת . כשסבתא היתה באה חיכינו שתפתח את התיק ותתן חפיסה

נשלח מהסלולארי שלי
28. כחלק מתקציב הפרסום של שנת 2014...
TLV   (07.06.14)
שכרה הפרה את ערן יסעור, מומחה לשיווק ולמיתוג, אשר פרסם עליה כתבה יחצני"ת...
29. לא שוקולד, מוצר מעובד מאבקת חלב מלא בסוכר!
ריאליסט   (07.06.14)
כל קשר בין עלית-שטראוס לשוקולד הינו מקרי לחלוטין
30. פרה אדומה שוקולד נהדר ביחוד המריר
ישראלה   (07.06.14)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה