בריאות  דיאטה
כתום עולה: למה בריא לאכול אפרסמון
מרב מור-אופיר
פורסם: 12.11.14, 09:19
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 98 תגובות ב-47 דיונים
31. אבל בגבולות המותר
בריא בריא   (12.11.14)
32. הקליפה קשה לעיכול ויכולה
שוש   (12.11.14)
לגרום לחסימת מעיים.
34. אין לנו צורך ב "תזונאית קלינית עם תואר שני יועצת מדעית למועצ
Dany ,   Toronto   (13.11.14)
אין לנו צורך ב "תזונאית קלינית עם תואר שני יועצת מדעית למועצת צמחים" לספר לנו לאכול עוד פרי אחר. אנחנו אוכלים את זה, בנוסף לכל פירות העונה ואת אלה המיובאים, ללא סיבות מדוע זה בריא - כל הפירות בריאים (לא קוקוס - השומן הרווי).
אז יש לנו אנשים כמו 22, 29, 30, 32 וכו ', עם ההערות המטופשות שלהם - משהו שם למעלה אינו בסדר ... וכעת היא העונה.
הם עולים Cad 2.85 $ / קילוגרם. לפעמים הם 3 או 4 לדולר. כמו כן יש לנו את אלה המופחתים - 6 / דולר. אלה הם קצת בשלים מדי, אבל הם בעלי הטעם הטוב ביותר!
35. לא מאחל לאיש את מה שעברתי בעקבות אכילת אפרסמונים
א   (12.11.14)
אחרי אכילת 6 אפרסמונים (קטנים בלי הקליפה), מערכת העיכול נסתמה ובבית חולים עברתי טיפול כואב מאוד על מנת לפתוח אותה. אם אתם אוכלים, אז רק 1 או 2.
36. מת על אפרסמונים
א   (13.11.14)
אני אוכל כל יום כ-6 אפרסמונים עם הקליפה ולא היו לי שום בעיות בעיכול,
אולי אנשים אוכלים אותם כשהם לא בשלים וזה מה שגורם לבעיות.



37. החקלאות המודרנית הרסה את האפרסמון כפי שהרגה את העגבנייה!!!
(13.11.14)
האפרסמון הכי טוב בצורת אגס (הצד הרחב כלפי מטה) עם קליפה דקיקה. להבדיל מהפחוס הנמכר בשווקים שכדי להשיג חיי מדף ארוכים והבחלה מבוקרת פותח עם קליפה עבה ולא אכילה.

הבעיה כמו תוצרת אחרת, שמה שטוב מופנה לייצוא ולנו משאירים את הבררה.
38. לא עושה שום חסימת מעיים אם אוכלים אחד ביום.
כל כך טעים ובריא   (13.11.14)
39. אני מגדל אפרסמונים ו
יוסי   (13.11.14)
ודעו לכם שהוא עובר תהליך הבחלה (אחרת הוא לא יהיה אכיל). לא ברור אם כתוצאה מתהליך זה נשמרים כל הויטמינים

נשלח מהסלולארי שלי
40. שמעתי שהפרי הזה מזיק למעיים
(13.11.14)
לפי מה שכותבים בתגובות הוא חוסם מעיים אני בכל מקרה לא אוכל בכלל את הפרי הזה והוא גם נראה לי כמו עגבנייה בצבע כתום שזה דוחה אותי
41. צורך ב "תזונאית קלינית עם תואר שני יועצת מדעית למועצת צמחים"
Dany ,   Toronto   (13.11.14)

אין לנו צורך ב "תזונאית קלינית עם תואר שני יועצת מדעית למועצת צמחים" לספר לנו לאכול עוד פרי אחר. אנחנו אוכלים את זה, בנוסף לכל פירות העונה ואת אלה המיובאים, ללא סיבות מדוע זה בריא - כל הפירות בריאים (לא קוקוס - השומן הרווי).
אז יש לנו אנשים כמו 22, 29, 30, 32 וכו ', עם ההערות המטופשות שלהם - משהו שם למעלה אינו בסדר ... וכעת היא העונה.
הם עולים Cad 2.85 $ / קילוגרם. לפעמים הם 3 או 4 לדולר. כמו כן יש לנו את אלה המופחתים - 6 / דולר. אלה הם קצת בשלים מדי, אבל הם בעלי הטעם הטוב ביותר!
42. בכל פעם שמפרסמים על פרי מסויים=יש חשד שיש עודפים והם רוצים
נ.כהן להתפטר כמה שיו ,   מהר=במקום להוריד מח   (13.11.14)
43. אפרסמון,ברוסית נקרא חורמה, ויש תבשיל דגים נקרא חריימה,
מנו ,   נתניה   (16.11.14)
44. פרי טעים בטרוף.
(23.11.14)


נשלח מהסלולארי שלי
45. כמה אפרסמונים צריך לזלול ביום כדי להשיג את האפקט הבריאותי ?
(25.11.14)
46. אכלתי אפרסמונים עד שלאשתי נסתמה מערכת העיכול מאפרסמון שלא
ע ,   ישראל   (25.11.14)
קיבל מספיק מים בגידול, כיוון שבלי כסף לא מנתחים בהדסה אשתי חיכתה לתורה ולמזלה הסתימה נפתחה לבד. מאז הפסקנו לאכול אפרסמונים לתמיד. לא שווה נתוח ובטח לא אלפי ש"ח לכירורג.
47. מדובר במוקש בטן.
(06.12.17)
48. אפרסמון = סגולה לגוף בריא ועור בצבע ברונזה
פרופסור אפרסמי   (06.01.19)
לפי המומחה הידוע צחי אחיתופל, אפרסמון עושה טוב... למגדלים ולמשווקים
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה