אוכל  נבחרת השפים  רפי כהן
רפי כהן מגיש: בראנץ' של אלופים
רפי כהן
פורסם: 23.01.15, 12:05
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 48 תגובות ב-30 דיונים
1. הוא תותח! כל הכבוד איזה מתכונים!
בשלנית   (23.01.15)
בשבוע הבא אני אכין בוודאות. תודה רפי
2. הרבה מהומה על לא דבר
שפה   (23.01.15)
3. איפה אפשר להשיג סרדינים טריים?
עודד   (23.01.15)
4. אם אני מכינה את זה לבראנץ' עד שזה יהיה מוכן כבר ירד הערב
אני רק שאלה   (23.01.15)
זה אוכל של מסעדות. בלתי אפשרי להכין את זה בבית וחוץ מזה עדיף בראנץ' חלבי ובלי כל המטוגנים.
5. מה שלא תגידו, הבחור מוכשר ומקצוען אמיתי!
(23.01.15)
6. רפאל
אחת   (23.01.15)
בחור מוכשר, תמונות משגעות. ממש רוצה לבוא פעם למסעדה על אף המחיראים. מסקרם בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
ושימותו והקנאים!
7. אלוהים יברך אותך רפי כהן רפאל. ללמוד ממך זה פשוט אושר.
מירושלים   (23.01.15)
8. תודה רפי
תמיר אסולין ,   דרום   (23.01.15)
9. למה הרוטב לסרדינים
סמי   (23.01.15)
לא חריף?

נשלח מהאייפד שלי
10. אני רוצה הכל!! עכשיו!!
מישהי   (23.01.15)
11. איך יודים
כוכב הצפון⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   (23.01.15)
שהחלמון. כתום

נשלח מהאייפד שלי
12. תרד בר ערבי
רמי ,   חיפה   (23.01.15)
למה לא תרד בר יהודי?!
התרד גדל בגליל, האם ה אומר שהגלית לא שייך לנו?
13. ביצים אורגניות כתומות או חלמון כתום זה אוקסימורון!
(23.01.15)
ביצים אלו יהיו עם חלמון כתום מטבען.

ואין שום דבר טבעי ביוגורט או חלב הומוגניים (מניעת הפרדה של השומנים) אשר עברו פסטור. ואם המלצת על אורגני למה לו להמליץ על חמאה איכותית מאלו המיוצרות בארץ?


חוץ מזה, יופי של מתכונים למרות שחלקם ממוחזרים מכתבות אחרות של האיש (כמו הסרדינים והסיגרים למשל). ומכיוון שעונת הסרדינים כעת,אפשר גם לפשט ולהכין סרדינים בחצי שעה. מנקים, מוצאים את האדרה, בוזקים מט מלח גז, שמן זית ומיץ לימון, ממתינים 15 עד 30 דקות ואוכלים בהנאה או משלבים לתוך סלט חסה קרועה ופלחי עגבניה.
14. מלך!!
עודד ל   (24.01.15)
15. פנקייק אוכמניות - מתכון
המלצה לקינוח   (24.01.15)
2 כוסות קמח
1 ביצה
½ 2 כפיות אבקת אפייה
½ כפית מלח
½ 1 כוסות חלב.
2 כפיות חמאה מומסת
כוס וחצי אוכמניות מווקפאות, מופשרות ומסוננות

מנפים יחד קמח , אבקת אפייה ומלח.
בקערה נפרדת , לשלב חלב וביצה להוסיף לתערובת הקמח תוך כדי ערבוב עד שהתערובת חלקה .
מקפלים פנימה בעדינות את האוכמניות.
מניחים מחבת טפלון על אש בינונית.
כאשר המחבת מגיעה לחום הרצוי – נשים כמה טיפות מים ונראה שהן "מרקדות", משמנים אותה קלות במעט חמאה.
בעזרת מצקת או כוס מדידה יוצקים בכל פעם כ-¼ כוס בלילה בעיגולים לתוך המחבת. מטגנים כ-2 דקות, עד שבועות קטנות מופיעות על משטח הפנקייק, השוליים יבשים והצד התחתון זהוב-שחום. הופכים את הפנקייק בעזרת מרית שטוחה, ומטגנים את הצד השני עוד כדקה, עד קבלת צבע זהוב.

המתכון מתוך אתר הפנקייק - http://pancakerecipe.webzai.com/20pancakes
16. טעים
יפה   (24.01.15)
17. סרדינים מחותנים???
סרדינייה רווקה   (23.01.15)


נשלח מהסלולארי שלי
18. בושה שאין מתכון לטבעוניים!
אושרית   (24.01.15)
עד מתי נקופח?
19. חח רק הפוקאצ'ה יום עבודה..
(24.01.15)
20. אני מאוד אוהב לקרוא את הכתבות של רפי, אבל אין מצב שאני נגש
(24.01.15)
למטבח ומתחיל להתעסק 7 שעות בהכנת מנה. המנות שלו נראות טעימות בטרוף אבל כל כך מורכבות עם אין ספור מצרכים.
21. הכל מאוד יקר כולם
אוכלים בבית כי   (24.01.15)


נשלח מהסלולארי שלי
22. ימי רומא האחרונים .... תתבישו , אלפים נהרגים מסביב (רק השבוע
נשבר ה טוטא מכם   (25.01.15)
10 בני אדם נחתכו כמו חמאה באוטובוס ויש פה אנשים ששוברים את הראש איפה מוצאים סרדינים ( אני בס"ה קיויתי למתכון של ביצה מקושקשת וגיליתי חבורה של גרגרנים שהופכת את הצמד הבלתי נסבל גוב-אהרוני לחסידי עולם !)
23. וואו נראה מדהים
(25.01.15)
24. הבצק לפוקצ'ה אם לא אופים באותו יום, באיזה שלב לשים במקרר?
אור ,   תל אביב   (25.01.15)
25. הכנתי את מתכוון של חצילים
שרית   (25.01.15)
ממש יצא טעים מתכון של חצילים אהבתי מאוד
26. טעים
אווה   (25.01.15)
אין על השף הזה.חבל על הזמן.שתצליח בכל מעשה ידך .
27. למה לטגן? אפשר אפוי. במקום בשר יש סויה וקטניות.
שכחתם לציין כמה שמן ,   רותח מזיק לבריאות.   (25.01.15)
28. אל תכנס לכתבות מסוג זה.
יוקה   (26.01.15)
ואל תספר לעצמך סיפורים שרק רצית מתכון לחביתה, אתה הסוג הגרוע של טרול בתחפושת, כולנו בני אדם וראוי ליהנות מהחיים בדרכנו ולבכות או להתאבל בדרכנו, לך מפה, אתה משרה עלינו רוח רעה ויש לנו מספיק מועמדים לבחירות וב"ב שעושים זאת, יאללה, 'סתלק.
29. אחלה תגובה: )
טל   (26.01.15)
30. כמה מים בסהכ? 650 מל
או 890 מ״ל?   (26.01.15)


נשלח מהסלולארי שלי
תגובות נוספות
חזרה לכתבה