אוכל  טעם החיים  שני צמחוני
או ל'אמור: דלעת אהובתי - 4 מתכונים צמחוניים
יוגב ירוס
פורסם: 26.01.15, 11:52
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 15 תגובות ב-5 דיונים
1. איך מקלפים את הדלורית בנוחיות?
רות דנה ,   רמת גן   (26.01.15)
2. מתכון פשוט שבפשוטים
אילן   (26.01.15)
קניתי אתמול חתיכת דלעת גדולה שלמה, דקרתי אותה במזלג פעמים רבות, יצקתי עליה מעט חמאה מלוחה מומסת וסירופ מייפל ולתנור בחום גבוה ל- 20 דקותץ.מעדן! אפס עבודה.
3. אולי די עם מתכוני השף?!?!
(26.01.15)
הם לא מעניינים ולא מתאימים ל-90 אחוז מהגולשים באתר. לרובנו אין את הזמן, הכלים, התבלינים והחשק בשביל המנות הפלצניות האלה. תביאו אוכל של בני אדם, כזה שבשלנים מכינים - בשלנים, לא שפים - ואני בטוחה שיהנו מזה הרבה יותר אנשים.
4. איך לקלף דלעת ערמונים?
(26.01.15)
5. ג'לטין? חשבתי שזה אמור להיות צמחוני.
VEGAN ,   ראשל"צ   (26.01.15)
חזרה לכתבה