אוכל  נבחרת השפים  ארז קומרובסקי
תנו לו כבוד: מתכוני חזה עוף צלוי של ארז
ארז קומרובסקי
פורסם: 20.03.15, 10:38
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 47 תגובות ב-21 דיונים
1. הייתי אוכל אתזה ככה איך שזה במרינדה
עם המשרה.   (20.03.15)
2. בשקט בשקט, כשהחלונות סגורים והתריסים מוגפים.....
הסודות הקטנים   (20.03.15)
כל השפיים משתמשים במונוסודיום גלוטמט ( אבקת מרק )
3. הבעייה שאיכות העוף בארץ נמוכה מאוד
יוסי   (20.03.15)
4. חזה עוף ביוגורט וסירופ רימונים, סוף הדרך, יעלה מחר של שולחני
(20.03.15)
5. גאון, גאון, גאון
ורדי   (20.03.15)
6. חלב ובשר
ראי   (20.03.15)
בשר בחלב. זהירות סכנה !
7. יש תמונות של "אחרי" ??
(20.03.15)
8. checken
Dan ,   Fort Lauderdale   (20.03.15)
Lo Barii (unhealthy!)

נשלח מהסלולארי שלי
9. שאני אבשל?ממש לא...יש שפים בשביל זה
@@   (20.03.15)
10. סכנה לא לנסות*
(20.03.15)
זאת הכוונה?
11. נראה לי או ששכחתם לבשל או לטגן את העוף החי הזה?
ירדן   (20.03.15)
איך בדיוק אוכלים חזה עוף חי? ככה? השתגעתם????
12. יוגורט או ריוויון - מרככי עוף הכי טובים שיש- חובה לנסות!
ליאור ,   לונדון   (20.03.15)
13. עשה לי תאבון. ניראה לי שאכין עם לימונים כבושים.
חיים ,   ת"א   (20.03.15)
15. מישהו יכול להסביר מה זה "חזה עוף טרי ומחולק"?
יוסי   (21.03.15)
מחולק למה? לא הבנתי - אלה מתכונים לחזה עוף שלם? או שהוא "מחולק"?!
16. המרכיב היחיד שחשוב
אחד   (21.03.15)
באבקת המרק הוא המונוסודיום גלוטומט. במזרח ניתן לקנות בנפרד לא כאבקת מרק.
17. כדאי להשאיר את העור
שף   (21.03.15)
18. אפילו לא צילום אחד של מנה מוכנה?
בעעעעעעעעעע   (21.03.15)
19. התגובות של הטבעונים כאן כדוגמת ירון לוזון מהפייסבוק
אלכס   (21.03.15)
מדגימים בדיוק עד כמה הכת הזאת מסוכנת לעצמה, לסובבים אותה, ולהמשך הקיום של המין האנושי.
20. מדוע אנו מכבדים את האחר. היא מאמינה שלא לערבב חלב עם בשר בבי
א.א. ,   חיפה   (21.03.15)
בשר. מבחינה דתית, ואני גם יודעת שמאוד לא בריא לאכול את שניהם ביחד. אומרים שמאוד טעים , משהו. לי זה מפריע שהאחרים מזלזלים באלה שקשה להם לראות ערבוב שניהם החלב והבשר. כל הזמן בזילזול. אחר כך מתפלאים למה זה דיבר וקילל כי האחר דיבר בזילזול באמונה של האחר. הבעיה כיבוד האדם קודם כל. לא כל דבר צריך להגיב אנטי. גם האנטי זה נורא.
21. קראתי את המתכונים
(22.03.15)
ועשו לי טוב, עד שהגעתי למתכון הטרף.
22. מתכון ותיק אך תמיד חביב של עוף בוויסקי
ג'וני ההולך ,   במרכז   (23.03.15)
עוף עם וויסקי - מתכון מעולה - הכנתי בבית
מצרכים:
בקבוק וויסקי משובח
עוף צעיר - עד 2 ק"ג
מלח, פלפל, ועשבי תיבול
שליש כוס שמן זית מעולה

אופן ההכנה :
לשטוף היטב את העוף
לשתות כוס וויסקי
לשפשף את העוף היטב במלח, פלפל ועשבי תיבול
לעסות אותו מכל הכיוונים בעזרת שמן הזית
לחמם את התנור ל 180 מעלות
עד שהתנור מתחמם מומלץ לשתות עוד כוס וויסקי
לשים את העוף בתבנית גדולה
לשתות עוד 2 כוסות וויסקי, או שלוש
לסים הטרמוסתת במספר 3
אחרי עשרים דקים להכניס את הציפור לתנור
אחרי חצי שאה להשים בתוך התחת של הציפור כוס וויקי
תיקנס לערון ותשטה אוד כוס מהמיץ של הציפור
לשיר הציפור הבן זונה בטנור
לשתות עוד כוס וויסקי
לטפור- לוושל- לא חשוב
שילח ליזדיין הציפור
לנסות לוצי הציפור השרמוטה בלי לסרופ היד
תשפוח אוד וויסקי בגרון שלך
לנסות אוד פאם לאוציא הציפור קי לא אלך כודם
לארים הקוס ימה של הציפור מהריספה ולנגב אותו עם הסמרתות של הספונגה וללחת לישון
כי כוס אמק נגמר הוווויסקקקי ומי אוהב לאחול ציפור
בבוקר יש הנגאובר קטן ובכיור יש עוף מסריח מוויסקי

תגובות נוספות
חזרה לכתבה