אוכל  טעם החיים  מר בשר - רפי אהרונוביץ'
מדריך "מר בשר" לצליחת ארוחת פסח: טיפים ומתכוני בשר
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 25.03.15, 09:43
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 42 תגובות ב-18 דיונים
1. הטיפ הכי טוב זה לעוף מכאן,צפוף בכל מקום וגם יקר מאוד
חילונית   (25.03.15)
2. ולי יש מתכון בו הכנת הבשר לוקחת 5 דקות, בישול 3 שעות
אני ,   מכאן   (25.03.15)
בסיר. רוצים? בבקשה - קונים בשר כתף (כמות בהתאם לסועדים), חותכים לקוביות. בסיר שמים שמן בגובה של 1 ס"מ, חותכים 2 בצלים לפרוסות , מוסיפים לשמן ומאדים עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים את קוביות הבשר, מערבבים עם הבצל עד שהבשר נעשה ורוד כהה - לא לסגור אותו לחום, ואז שופכים על כל 1 ק"ג בשר בקבוק יין יבש, מוסיפים - סוכר מעט, מלח ופלפל, (הסוכר מוציא חמיצות היין), מרתיחים, מקטינים את האש (או הכיריים החשמליים) לחימום הנמוך ביותר ונותנים לזה להתבשל 3 שעות.
לא תצטערו.
3. רפי לא שכל פעם לא טעים, אבל הפעם הכל מעורר תאבון, פשוט נהדר
(25.03.15)
4. גם במקומות המובחרים הסינטה גם כך נקיה ממכסה השומן העליון
בלי טובות   (25.03.15)
דרך אגב, הנתחים הללו ממש לא נגישים לרוב החוגגים. הרוב קונים עוף ולא ברווז ובשר קפוא או נתחים זולים. עדיף שתכינו קדרה עם ירקות שורש ואסדו או נתחים זולים אחרים, במקום לנסות לגרום לנתח כתף להתחפש לרוסטביף.
5. מתכונים של עשירים אנחנו עניים רפי תרד מהאולימפוס יא דרעק
נמאס כבר מהטריפות   (25.03.15)
תמיד אוכל שאינו כשר ויקר
שום דבר ממה שאתה מציע לא מציאותי, הכל כמו אוכל של גויים עשירים
נמאס כבר מהטורים הללו שאין להם קשר למה שקורה בארץ
אל תתנתק מעמך ומהתושבים אחרת הארץ תקיא אותך

לבל את הטור המטופש הזה ויפה שעה אחת קודם
6. אשפר כתובת? כולל מנות בשריות?
אני ,   מרכז   (25.03.15)
7. מתכונים לעשירים בלבד
U   (25.03.15)
הבשר למתוכנים יקר.
הדבר היחיד שאולי זול זה רגל קרושה, אני מת על רגל קרושה
8. שאלה - האם כתף מיושן הוא בשר רך ומתאים לצלי או לחמין?
איילה   (25.03.15)
9. רגל בסופרים הכשרים פי 3 מאשר בסופרים
15שח לקילו   (25.03.15)
ללא הכשרות.
10. רפי תעשה לי עגל!
מעריץ   (25.03.15)
אם בתנור אפוי העגל / אם במחבת טלה רוחש
אם בטעמיו קרושה הרגל / או בקדרת הצלי בוחש
תמיד זה רפי המרנין / חך ודעת ברזיו
וטורו לכל אנין / מקור של עונג לא אכזב!

11. לכמה אנשים מיועדת כמות זו של רגל קרושה?
ע.   (25.03.15)
12. חג שמח לך ולמשפחתך
שלום אדרי ,   ניו יורק   (25.03.15)
ותמשיך לפרסם מאכלים טעימים

נשלח מהסלולארי שלי
13. במתכון הרוסטביף הראשון, מה עושים עם המרינדה?
שאלה...   (27.03.15)
14. רגל קרושה - המאכל האולמטיבי
מישהו   (27.03.15)
כל הדברים הטובים ברגל של הפרה ישר אלינו.
ג'לי ושומן.
(ומי שחושב ששומן משמין וסותם את העורקים (כל הרופאים) מבלבל את המוח. מה שמשמין וסותם את העורקים זה פחמימות)
15. תצביעו ביבי ותלכו ללקט עשבים - אין כסף?? תמשיכו לרעוב
קחו את גורלכם בידכם   (27.03.15)
16. לא חוכמה גדולה להכין מפילה וסינטה...פשוט לא להרוס..
הגדולה -מחלקים פשוטי   (28.03.15)
17. שאלה
אאא   (29.03.15)
איך ניתן להכין את הרוסטביף כאשר זה רק למנה יחידה (יש לי אפשרות לקנות נתחים לרוסטביף של 270 ג' אז נראה לי שזה יספיק)?
תודה מראש
18. הייתם חייבים להרוס עם הרגל קרושה בסוף...
יהודי   (30.03.15)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה