אוכל  טעם החיים  מר בשר - רפי אהרונוביץ'
מר קבב
רפי אהרונוביץ'
פורסם: 21.04.15, 10:26
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 41 תגובות ב-24 דיונים
1. אני המום,
(21.04.15)
כל המתכונים הם כשרים. מר בשר, בתשובה חזר.
2. כל המחלות הקשות באות מזה וגם התאכזרות מטורפת לחיות
מזעזע   (21.04.15)
3. מתקפת טבעונים בעוד 3..2...1...
דנה   (21.04.15)
4. שדרוג מגניב לקבב
נאורי ,   י-ם   (21.04.15)
לאחר שנים של הכנת קבבים "רגילים",
החלטתי להשתעשע מעט,
אז כך יצא הדבר:
לוקחים תות וחותכים לחתיכות קטנות,
יוצרים קומחה בקבב (כמו בקובה..)
ממלאים בכמה חתיכות תות,
מטבלים במעט (הרבה) טבסקו)
סוגרים את הקבב (שוב, כמו קובה!)
מניחים על רשת הצליה.
ומחכים לפיצוץ של טעמים :):):)
5. אין על הקבב של בורצ'ו מיפו. רק להוסיף פטרוזיליה.
הדר ,   ירושלים   (21.04.15)
6. הו רפי... רפי...
אמנון ג   (21.04.15)
המילים שלך הן התבלין האולטימטיבי לקבב שאנסה לגלגל כאן בצפון הרחוק... בבוא יום העצמאות... יישר כוייח!
7. תודה רבה,מעולה
(21.04.15)
8. הכי פשוט והכי טעים, מתכון
(21.04.15)
בשר צוואר
בצל גדול קצוץ דקדק
פטרוזיליה וכוסברה קצוץ דקדק
אבקת סודה לשתייה
מלח
פלפל שחור גרוס גס
חגיגה!

9. אחלה מתכונים. מעורר ת י א ב ו ן!
יופי   (22.04.15)
10. לא הבנתי את תפקיד הסודה בקבב ה"רומני".
(21.04.15)
סודה ללא נוכחות חומצה לא עושה כלום. סתם אבקה יבשה.
כדי לקבל תסיסה שתיצור אווריריות צריך להוסיף חומץ, לימון, מיץ עגבנית וכו.
ואגב 2-3 שיני שום על קילו בשר זה לא בשכונה בכלל של קבב רומני. תריך להתחיל בראש שום ולטפס משם.
11. שכחת קבאב עיראקי
רועי   (22.04.15)
תוספת של 100 גרם לייה כבש טחונה ביחד עם קילו בשר טחון להשתדל לטחון ביחד טחינה גסה עושה פלאות לקבאב ואם אפשר לתת לאנשים טיפים איך המוצר לא יתפרק על המנגל בשיפודים גדולים וארוכים ולא רק בקציצות
12. שמישהו ירים את הכפפה
שחר   (22.04.15)
ויגיד מה הסוד של בורצ'ו
13. על מה ולמה החג הזה הפך לחג הבשר????!!!!!! תחשבו על זה
מרב ,   ירושלים   (22.04.15)
14. מתכון לקבב טבעוני
מנחם   (23.04.15)
לוקחים את החבר הטבעוני שחופר לכם טוחנים אותו ועושים על האש

בתאבון
15. קבב עם בהרט,
יהודי   (22.04.15)
פטרוזיליה וסומאק הכי טעים והולך טוב עם טחינה

נשלח מהאייפד שלי
16. דווקא המיטשי עשוי עם הרבה בשר ושומן חזיא
g   (23.04.15)
17. ש"יסלחו לי", אבל ממתי "מלכות" הטבעונים, אתם עוסקים בבריאות?>
DANY ,   TORONTO   (23.04.15)
ש"יסלחו לי", אבל ממתי "מלכות" הטבעונים, אתם עוסקים בבריאות? איך זה שאתם לא מתעסקים בתוספים במזון הטבעוני - כל הכימיקלים? אינו העיקרון ה"חייתי" שלכם, הסיבה החשובה? ו, איפה הדאגה שלכם עבור הקופים המעונים?
אבל, אם אתם כן רוצים לדבר על בריאות בבשר - כן, הוא לא בריא, אבל גם אין צורך לאכול אותו לעתים קרובות מדי. למעשה אנו אוכלים אותו לעיתים נדירות מאוד, אבל אנחנו כן אוכלים בשר - אני בז לכם, טבעונים מזויפים !!!
18. עשיתי את הרוסי עם חרדל ומיונז. יצא נהדר
(23.04.15)
וגם את קבב הבית שיצא טעים אבל לא מיוחד.
19. הבשר טחון בטחינה כפולה? הסבר?
דן ,   הרצליה   (23.04.15)
מה זאת אומרת? מבקש הסבר לבשלן מתחיל שכמותי...
20. הסר קבב הסר קבב
wevw   (23.04.15)
21. איזה כיף היה לזלול בשר ביום העצמאות
אורן ,   רעננה   (24.04.15)
קנינו אנטריקוטים, צלעות טלה, קבקבים, נקניקיות צוריסוס, כנפי עוף. לא צריך סלטים, בשר נטו על האש ישר לפיתה. היה מטורף לא יכולתי לזוז שעתיים אחרי קילו וחצי בשר.
הטירוף חזר!
22. חיות אומללות
לא לאכול   (24.04.15)


נשלח מהסלולארי שלי
23. קבב עיראקי
מנשה כדורי   (04.07.15)
הכי טעים אצל יחזקאל מאור יהודה. אם אתם בדרום אז אצל י
ליונל פופסקו בבאר שבע.
24. אז על תוכל, ישאר יותר לנו (:
איש על ,   הירח   (10.07.15)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה