אוכל  טעימה מהגליל
שווה לקום בבוקר: ארוחת בוקר נוסח ראש פינה
מאת השף ברק חי-חורש
פורסם: 12.05.15, 11:29
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 5 תגובות ב-5 דיונים
1. נקבל גם צלחת, שלא נצטרך לאכול מהנייר ומקופסת הפח?
אני רק שאלה ,   ואם נבקש יפה   (24.05.15)
2. בשביל מה לשים טון פלפל שחור על חביתה? לא הבנתי!
(28.05.15)
3. לא הבנתי איך עושים את הסלט
שף   (28.05.15)
4. ככה אני אוכל לכשאעבור לעבוד בבניין. לא תודה
טל   (02.06.16)
5. אתה צודק.יש הכל בארוחה: דגים גבינות שמן זית זעתר סלט ולחם
א   (09.03.17)
חזרה לכתבה