אוכל  נבחרת השפים  רפי כהן
רפי כהן חוזר: כך תכינו קציצות לשבת
רפי כהן
פורסם: 03.07.15, 09:06
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 61 תגובות ב-54 דיונים
31. קציצות
עופרה   (12.07.15)
אפשר להכין בתנור זה יוצא מעולה
32. איפה התבלינים המרוקאיים ?
בן דוד ,   צפת   (17.07.15)
אימי שבאה מהתפוצה של רפי כהן מוסיפה כורכום וראס אל חנות !!!רפי נהיית אשכנזי ...?
33. פשוט להתענג
v1 ,   sharon   (22.07.15)
השף רפי ,המתכונים ההסבר הטעמים פשוט עונג כל מתכון מנצח תחזקנה ידך ואל תיפול ברוחך
34. ל Sara Engel, זה המכון ותודה לרפי. התנשאות אינה מתכון אהוב.
א   (22.07.15)
ראשית, מי שאוהב בשר ובעיקר חובב בישול יכול להרשות לעצמו מדי פעם לחטוא.
שנית, מי שקונה בשר טרי של אדום אדום, סביר להניח שמקבל בשר טרי לא מוזרק (אחרת יחטפו ייצוגית).
שלישית, יש מחשבון מזון באינטרנט והקלוריות מהמרכיבים השונים במתכון גבוהים (גם ללא בדיקה כמות הקלוריות כפולה ממנת בשר סטנדרטית).
רביעית, כגרובית אני מעדיף שתשתפי אותנו בדברים מיוחדים ונחמדים, כמו רפי.
35. אין מצב !!! שלא שם רסק עגבניות במתכון קציצות בשר
יפעת   (23.07.15)
36. לאן נעלם שמן תירס של "MAZOLA" המעולה? של וילי פוד טעם לוואי
יקר אבל שווה   (05.08.15)
זרקתי פעמיים אוכל שטוגן בשמן תירס ה"חדש" של וילי פוד - אולי עדיף שלא "יחדשו" וישאירו מוצר שלא היו בעיות בשימוש מבלי שינויים. אולי מצאו דרך להוזלה בייצור אבל אני כבר לא אקנה את המוצר ה"חדש"!
37. תודה! תענוג להיזכר במתכונים מהבית
ronit   (06.08.15)
38. במתכון חצי ליטר שמן.. ראיתם?? אני בהלם.. חצי ליטר??
אני   (12.08.15)
39. אפשר לשלב עם הודו טחון
אמי   (13.08.15)
40. לך תכין לעצמך חתיכת מורעב אוכל שרצים
חיה גולדברג   (12.08.15)
41. רפאל- מסעדה שאף פעם לא נופלים איתה
rgrg   (17.08.15)
כמה טוב שיש אותך רפי כהן
מקצוען אמיתי היחיד שבאמת יודע להחזיק מסעדת גורמה לאורך שנים
ועדיין להצליח להביא לציבור הרחב במחירים הגיונים לרמה שכזו
42. תוספת כף וחצי סולת לתערובת הבשר במקום הלחם משדרגת את הרכות.
תמיר ,   נגב   (19.08.15)
43. והצמחונים/טבעונים - ירעבו?
(20.08.15)
44. שהמיר שלהם לא יעלה על 50 ש"ח? קניתי אתמול אנגוס צוואר
א   (21.08.15)
צוואר טרי שעלה 79.90 לקילו!! (קוראים לזה 80 ₪)
איפה בדיוק יש בשר ב-50 ₪? באיזה דוכן צדדי מפוקפק? ללא קירור אולי?
45. הקציצות ברוטב לימון נשמע פגז
יערה ,   כרכור   (25.08.15)
מאוד אוהבת אוכל לימוני אבל שתי כוסות מיץ לימון? זה לא יוצא חמוץ מידי?
46. כמות לימון
מיקי ,   ירושלים   (01.09.15)
האם אין הכוונה לשתי כפות ולא שתי כוסות מיץ לימון בקציצות עוף?
47. הקציצות המרוקאיות המסורתיות אינן מטוגנות אלא מבושלות!!!!
מסעודה   (02.09.15)
אם תכינו קציצות כמו במתכון אני ממליצה שתכניסו למים חמים עם ירק לפי בחירה ותבשלו ללא צורך בטיגון (1/2 ליטר שמן..השתגעתם)
באחריות! כך מכינים קציצות אצל מרוקאים וזה גם בריא וגם טעים
אפשר להשתמש בכל ירק (אפונה- שעועית ירוקה תפוחי אדמה קישואים) צניחים בתחתית הסיר, שמים מעל את הקציצות מביאים לרתיחה ומבשלים כחצי שעה. מסננים מיתרת הנוזל ומתבלים בשליש כוס שמן עם 2 כפות פפריקה או כורכום מלח פלפל והרי לכם מזון מזין ולא שמן
48. חצי ליטר שמן זית מישהו נפל על הראש
(13.09.15)
49. רוצה לתת לכם את הטיפ שלי , לאחר השלב של הכנת הקציצות-
צביה ,   ללא טיגון יוצא נפלא   (21.09.15)
לוותר על הציפוי והטיגון. יש שתי אפשרויות
1. להכין סיר עם רוטב כמו שאתם אוהבים וכשמתחיל מעט לרתוח, להוסיף לאט קציצה קציצה לרוטב.
2. אפשר להניח את הקציצות על מגש מצופה ברדיד ניילון, עם רווח בין קציצה לקציצה, אם יש צורך לעוד שכבה, להניח עוד רדיד ניילון, לאחר מכן לעטו, בנייילון , להכניס למקפיא. לאחר שהקציצות קפאו ניתן להפרידם ולהכניס לקופסא, הם לא ידבקו יותר! מתי שרוצים - מכינים רוטב ושמים קציצות ישר מהמקפיא לרוטב. יוצא מעולה!! אני מכינה מראש קציצות עוף דג ובשר ותמיד יש לי מוכן במקפיא. אין צורך לצפות ולטגן. בתיאבון.
50. מה עם קציצות צמחוניות, רפי ?
גיא   (22.09.15)
51. אין עליך
(18.12.16)
אתה 10
52. פשוט מעולה! הילדים ליקקו את האצבעות! (השתמשתי בפלפל רגיל)
עדי ,   תל אביב   (28.01.17)
53. קמח תירס??? עלי זעתר???
ניר   (12.08.18)
האם קמח תירס = קורנפלור ???
ואיפה משיגים עלי זעתר טריים ????
54. התגעגענו
רזאל   (14.02.23)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה