אוכל  טעם החיים  שני צמחוני
אדום עולה: ארבעה מתכוני סלק
שאול בן אדרת
פורסם: 06.07.15, 12:27
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 12 תגובות ב-8 דיונים
1. טעים רצח
יאיר מזרחי ,   אזור   (06.07.15)
שאול האוכל הטוב ביותר
2. כל המתכונים הולכים נהדר עם יוגורט!
(06.07.15)
3. מאאה מדהים!!! תוד
טבעונית   (06.07.15)
4. מטבח טבעוני במיטבו. כל הכבוד
סתיו   (06.07.15)
5. מרק סלק חמוץ - להוסיף קובה לותר על השום
נעמה ,   תל אביב   (07.07.15)
והרי לכם קובה סלק ממש טעימה.
6. שמן כמהין
יאיר מזרחי ,   אזור   (07.07.15)
מישהו ניסה שמן כמהין והאם זה נותן את הטעם האמיתי
7. עוד לא ניסיתי
עירית   (07.07.15)
כמובן שעוד לא ניסיתי עדיין את המתכונים, אבל כן ניסיתי לאכול בקימל בגלבוע. מקום יפה אבל בזה נגמר היופי. שירות גרוע, מנות יומרניות ללא שום טעם טוב. ניסינו מגוון, הכל ״ כאילו״ אבל לא ממש.

נשלח מהסלולארי שלי
8. מעולה, הטעם בפי עוד לפני שהכנתי.
רחל   (07.07.15)
מקווה להכין!!
חזרה לכתבה