|
1. מר בשר
בצלאל , |
תל אביב |
|
(06.07.15) |
ברצוני להודות על הרבה מתכונים נהדרים שפירסמת ואין ספק שתחסר להרבה אנשים, בנוסף תודה אישית שבזכותך ובהמלצתך לאישתי נסענו לפני מספר שנים לאיסטנבול בפעם הראשונה ומאז אנחנו מכורים למקום המדהים הזה ונוסעים מספר פעמים בכל שנה, הרבה תודה, בריאות ותמשיך להצליח. בצלאל
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
2. עצוב לי, המתכונים שלך, רפי, היו הצלחה גורפת בכל ארוחה!
|
|
|
3. האא! בהצלחה לך! ותודה על מאות מתכונים נפלאים , תחסר במדור !
|
|
|
4. תודה, מר בשר. אהבתי את ההומור והנדיבות.
|
|
|
5. כל פרידה היא עצובה אהבתי את מה שכתבת וצלמת.בהצלחה
לא תהיה סיבה לרייר |
|
|
(06.07.15) |
|
|
|
|
|
7. טור האוכל האישי היחידי .
אהרונוביץ שמחנו לקרא.
|
|
|
עכשיו לא ישאר הרבה מה לקרוא בווינט...
|
|
|
טור האוכל שהכי נהניתי לקרוא לאורך השנים. המון תודה!
|
|
|
|
|
תודה על שנים של מתכונים מעולים. כיף לקרוא טור שנכתב על ידי אדם שכל כך אוהב מה שהוא עושה.
|
|
|
|
|
|
|
רפי, מי שקרא את הטורים שלך יכול היה להרגיש כמה אתה אוהב את האוכל שכתבת עליו ואיזה מקום הוא ממלא בחייך. היה תענוג וחבל שצריך להפרד....כל כך רציתי להיות חברה שלך...תחזור מהר.
|
|
|
15. רפי תעשה לי עגל! (שיר פרידה)
רפי היקר/רואה עצמו פטור/בשבילו זה העיקר/קצת לנוח מן הטור/כבר זהב לו הכיכר/התהילה הוא כבר עטור/ינפוש עם רע או מכר/על חוף יישב וישתה לו איזה קוקטייל טוב ולא יידע שמתגעגעים אליו פה! מר בשר היית היחיד, הטורים שלך היו אישיים ונפלאים, המתכונים שלך היו אגדתיים והנהנתנות שלך סוחפת ועשירה בידע. בהצלחה לך איש יקר, בהצלחה לך מר בשר! אני קורא אלמוני אך מסור ומאחל לך כל הטוב שבעולם בדרכך בלי טור זה.
|
|
|
|
|
|
|
18. תודה רבה על הטורים המענגים והמשעשעים.
שמור על הבריאות |
|
|
(07.07.15) |
|
|
|
19. Thanks
Effi , |
Ireland |
|
(06.07.15) |
תודה
|
|
|
|
|
אני תמיד נהנת לקרוא את הטורים שלך, כמובן לא בשביל מתכוני הבשר, אלא כי אתה כותב נפלא, והאהבה שלך לאוכל- מכל הסוגים, ניקרת בכתיבה שלך. שיהיה לך בהצלחה בהמשך
|
|
|
22. כמה חבל! המדור הכי שווה פה עם המתכונים הכי טובים!
האיש יודע לבשל , |
יודע לאכול ולהנות! |
|
(07.07.15) |
נחפש לאן עברת ונעבור אתך.
|
|
|
|
|
|
|
25. תגובה של טבעוני נזעם בעוד 3..2..1.
|
|
|
26. צריך לשכנע אותו להישאר
יונתן , |
הרצליה |
|
(07.07.15) |
|
|
|
27. אני זוכר את ימיך באיטליז של זאב אוסבנסקי בשוק הכרמל
הימים שבשר מיושן נתפס בעיני רוב האנשים כבשר מקולקל, את ההמלצות שלך על נתחים שונים. החלפנו דיעות על מתכונים, את הרוסטביף הראשון שלי הכנתי לפי מתכון שלך, שונה קצת מזה שמופיע פה, עדיין יש לי את המתכון שקיבלתי ממך מודפס במכונת כתיבה.
|
|
|
|
|
29. תודה רפי, היה נפלא, בהצלחה
|
|
|
30. אריאנה עזבה עכשיו גם אתה? מה ישאר לקרוא פה?
| |