|
|
|
יש רשת גלידה חדשה רולגלידה
גלידה שמכינים במקום טעים מאד ובריא
אני ההיתי בסניף בכפר סבא ומאד טעים
ולא יקר
|
|
|
הקונספט נחמד הגלידה סתמית ולא טעימה
|
|
|
4. לא משלם כל כך הרבה על משהו שאני מחרבן ביום למחרת
מעל 12 שקל לכדור (שזה גם ככה מוגזם) מדובר בגניבה לאור יום
|
|
|
אין על קופסאות הגלידה של 2 ליטר ב 10 שקל ,הכי זול הכי טעים.....
|
|
|
6. מה זה המחירים האלה? השתגעתם לגמרי!
|
|
|
7. לצערי אני בטח לא אוכל להרשות לעצמי גלידות כאלה..אין לי פנסיה
אין לי פנסיה תקציבית. לדעתי רק אנשי קבע, עובדי מדינה ועוד כאלה יכולים להרשות לעצמם את הגלידות האלו.
|
|
|
|
|
9. גלידה פינגווין כפר-סבא לנצח!
להתראות נעורים |
|
|
(03.08.15) |
|
|
|
|
|
|
|
12. נראה פצצה הלוואי ובאמריקה הייתי מוצא מקומות כאלה
מקורי, טרי וטעים.. כמו האוכל בארץ.
|
|
|
13. ביתי לא אומר טבעי !!!
אלה לא גלידות !!! שמנת (במקרה הטוב !) עם חומרים כימיים !
תודה רבה... לא בשבילי !
|
|
|
14. שוב מדינת תל אביב? כבר יצאתם לי מכל החורים.
|
|
|
15. גאגא בחיפה בחוף הים..
גם בחיפה נפתחה גלידריה נחמדה מאד בחוף הים.. ליד המרידיאן.. מומלץ
נשלח מהסלולארי שלי
|
|
|
16. בנק למשכנתאות ומשרד לנכיון צקים בין המתענינים לפתוח סניף ע"י
כדור גלידה 24 קרט , |
שרלוט היהלומנית |
|
(03.08.15) |
|
|
|
17. פייר, התאכזבתי מעלמקל
דינה , |
תל אביב |
|
(03.08.15) |
הרגישה גלידה מאד סינטטית, ללא זכר של שמנת.... נפילה גדולה במחיר מופקע.
|
|
|
18. אתה נכנס לקניות ורואה ילדים עם ההורים אוכלים כמויות אדירות
של ג׳אנק פוד ושותים כמויות אדירות של קולה. אחר כך אתם מתפלאים שיש מגיפה של סכרת.
|
|
|
19. שלא יספרו סיפורים... כולם קונים את אותו בסיס גלידה
|
|
|
האמת? השילוב מושלם והעוגיות תמיד טריות. המקום נופל בשירות. לפעמים הם נוטשים אדם אחד בעמדה, לא עומדים בעומס. אם פתאום אתה רוצה לחזור לקנות מים או אפילו לבקש מפית אתה צריך לחכות שעה. בחוץ יש 2.5 מקומות לשבת והם תמיד מלוכלכים. ההגשה בכוס ונייר חסרת הגיון. זה סתם מסבך את האכילה. תשימו את זה או בכוס קטנה יותר או בנייר גדול יותר.
|
|
|
21. כי אין גלידה מחוץ לתל-אביב?
|
|
|
22. עוד דחיפה של מוצרי יוקר רע
|
|
|
23. נו הגזמת. עובדי מדינה ופנסיונרים גובניקים של הצבא
לא ממש עובדים
|
|
|
24. הגלידות בארץ מלאות סוכר , ממש לא טעימות
מלאות פלצנות ולא מגיעות לקרסוליים של אף גלידריה הכי פשוטה באיטליה או צרפת. בארץ משתמשים בחומרי גלם נחותים ועוטפים אותה בשיווק פלצני
|
|
|
25. המנחה נראת סובלת מהגלידה על המקל
|
|
|
|
|
27. אכלתי ארטיק עלמה מזעזע זה מוקצף במיקסר ומתוק אש
|
|
|
28. יש גם גלידה ביתית, כמו שלימדו בתכנית מתכון בטוח בערוץ 2
|
|
|
|