אוכל  נבחרת השפים  רפי כהן
רפי כהן מכין טארט טאטן של אפרסקים: שלושה מתכונים
רפי כהן
פורסם: 18.08.15, 09:01
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 13 תגובות ב-4 דיונים
1. תודה על המתכונים. בנוגע לחמאה טבעונית
סתיו   (18.08.15)
יש מתכון נפלא ב-veganbaking.net. לציטין סויה וקסנקטן גאם ניתן לרכוש בעדן טבע מרקט. וכדאי להשתמש בשמן קוקוס בכבישה קרה של Sunline משום שהוא כמעט נטול ריח.
2. איפה יש אפרסקים טובים?
(18.08.15)
הם בד"כ עוברים ישירות ממצב של בוסר למצב של ריקבון.

הפסקתי לקנות, ואני מקווה שעוד יעשו כמוני, אולי אז החקלאים יתחילו לקטוף אותם בזמן הנכון.
3. 300 גרם חמאה במתכון הראשון זאת כמות מטורפת!
ועוד עם בצק עלים ,   מוגזם לגמרי   (18.08.15)
4. איפה?
בן ,   מרכז   (18.08.15)
איפה יש אפרסקים צהובים, כאלה של פעם , עם הרבה עסיס וטעם גן עדן?
כל מידע יבורך!
חזרה לכתבה