אוכל  נבחרת השפים  ירון שלו
דגים מטוגנים: להביא את הים לצלחת
ירון שלו
פורסם: 26.08.15, 09:07
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 16 תגובות ב-11 דיונים
1. להמליץ לאנשים לאכול בייבי דגים? גם כן "מבין בדגים". תתבייש.
(26.08.15)
לא אוכלים דגים צעירים! אכילת דגים צעירים זאת הדרך הבטוחה להכחדת מינים שלמים.

על החתום, אדם שאוכל דגים לפחות פעמיים בשבוע.
2. מי דיבר על דגים צעירים? יש הרבה דגים קטנים
Hila ,   כפר שמריהו   (26.08.15)
אתם סתם מתחממים ומתנפלים עליו.
3. תצלמו הרבה תמונות של מנות הלוקוס להראות לנכדים- ייכחד בקרוב
ליאור ,   לונדון   (26.08.15)
פשע נגד הים והטבע, חובה לאסור דיג לוקוסים לכמה שנים
4. לא אוכל מטוגן, דגים מטוגנים??? מה פתאום!
(26.08.15)
5. הטחינה השחורה הפכה להיות להיט אצלנו בבית
עידו ,   תל אביב   (26.08.15)
אוהב את הטורים שלך וטוטו חזרה בענק!!! תמשיך ככה!!!
6. איך מטגנים דג שיצא יבש וקריספי ולא רטוב ומתפורר?
מי יודע?   (26.08.15)
7. ספינות המכמורת מנקות את הים...אסורות לשימוש במדינות מערביות!
ואצלנו, אפריקה...   (27.08.15)
8. לא חבל לטגן דגים??? הנה דרך יותר טובה:
(27.08.15)
תפלט את הדג ותכין פרוסות יפות.
תכין תערובת קטנה של אבקת שום אורגני עם פלפל אדום קטן יבש מרוסק באצבעות, קצת פלפל שחור ומעט מלח.
ערבב את הכל
לפזר מהאבקה על הצד של הבשר ולעסות טוב.
מעט מאד שמן זית במחבת. לאחר שהשמן חם מאד, תניח את הדג במחבת בצד של העור... תן לו כמה דקות עד שתראה שבשר הדג מסביב התחיל לשנות צבע.
בשלב הזה כמעט ואין שמן במחבת....
הפוך את הדג כך שהעור יהיה למעלה.
לחץ מעט את הדג במחבת.
אחרי דקה או שתיים תאכל.
אני עושה את זה לדג הליבוט (אני לא יודע אם יש בארץ), סלמון טרי (מהים לא מגידול)
מנה שקל מאד להכין, בריאה וטעימה.
עזוב אותך מטיגון דגים בשמן עמוק וכו....
9. האם הבלילה מתאימה גם לפירות ים?
נועם ,   תל אביב   (27.08.15)
ולכל המלעיזים די כבר!!! כאילו הוא אחראי על זה שאין דגים בים
10. מצפה לטור השבועי של הבשר המדמם. בסוף יהיו רק מתכוני חסה
חזרזיר   (27.08.15)
11. לוקוס במחיר של 140 שקלים לקילו זה לא מחיר שפוי למעמד הביניים
עקרת בית   (28.08.15)
חזרה לכתבה