אוכל  נבחרת השפים  ירון קסטנבוים
מתכון לתבשיל חג של ירון קסטנבוים
ירון קסטנבוים
פורסם: 04.09.15, 15:55
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 55 תגובות ב-26 דיונים
1. תבשיל מזנב פרה
אריקו   (04.09.15)
אני זוכר תבשיל דומה מילדותי.
אמא שלי ז"ל הייתה מכינה דבר דומה מידי פעם.
אני זוכר עד היום את הטעם המיוחד של התבשיל.
2. יש המון מוצרים טבעוניים שמתקשרים לחודש תשרי
סתיו   (04.09.15)
רימון, תמרים, תאנים, דלעת וכו'. אפשר להכין אינספור מטעמים מהצומח מבלי לאטום את הלב לזעקות הכאב של אחינו ואחיותינו. שתהיה שנה טובה ונטולת צער לכל הבריות.
3. נבוא אליך לקנות את הנתח במחיר של אנטריקוט, נכון ?
נו בטח   (04.09.15)
אתה יקרן חבל"ז
4. חסרה רק תמונה יפה של ראש פרה או פר
תמונה שווה אלף מלים   (04.09.15)
5. יש לי מתכון מצוין לתבשיל קדירה של צב וארנב
פלאוליט מצוי   (04.09.15)
6. ריח הזנב לפני הבישול לא נעים מה עושים?
דנה   (05.09.15)
7. יש סוג שלישי של מארחים
קצת התחשבות ,   לא תזיק   (05.09.15)
כל מי שזוכרים שגם לבעלי החיים יש רגשות ונשמה לפחות כמו לחיות המחמד שיש להן זכויות בחוק. בבקשה תפסיקו לעשות קישור בין מוצרים שמופקים בכליאה ובעינויים בלתי פוסקים ובמוטציות שמעוותות את הגוף ובייסורי תופת, לבין חגים ומסורת ונוסטלגיה. עידן הדלי בפתח.
8. נראה מעולה. אין על הנתחים האלה בבישול ארוך והעצמות זה תענוג
יופי של מדור. תמשיך!   (05.09.15)
9. פרות חשות כאב וצער וגם יש להן רגש אמהי מאד חזק
זה מוכח מדעית   (05.09.15)
10. פרסומת! במסווה של כתבה
cow boy ,   tlv   (05.09.15)
יקר ולא מצדיק
11. כמה שליליות ישראלים?
עמיר ,   שרון   (05.09.15)
בן אדם טרח ושיתף, למה הרוע הזה? תנשמו עמוק, תשתו כוס יין, רילקס... שנה טובה!
12. כמו בפולין
יאק   (05.09.15)
13. למצוץ ולהאנח?! איפה היית ירון כשכתבת את 500 המילים שלך?
צבי צב   (05.09.15)
14. מזעזע
(06.09.15)
15. בתור מי שאוהב בשר
טל   (06.09.15)
נשמע קניבלי משהו...
16. די עם הצביעות. יש חוק צער בע"ח בישראל
חמלה   (06.09.15)
במה מותרים הכלב והחתול מהפרה ? מדובר בחיה נבונה ורגישה שבתנאי הגידול הנכונים תהיה גם חיית מחמד מסורה ואוהבת. עד מתי נראה תמונות של פרות שחוטות פשוטות עור ומבותרות ? איך אתם מרגישים כשאתם רואים תמונות כאלו של כלבים באטליזים בסין ? או שאתם כבר לא מרגישים כלום, וכל מה שמעניין אתכם זה להאביס את הכרס המשתפלת שלכם. העולם מתקדם, תתקדמו גם אתם.
17. לכל הטבעונים המתחסדים על זה נאמר...
(06.09.15)
בכל מדיה אפשרית רואים, שומעים וקוראים על סבל אין סופי אותו חווים בני אדם כתוצאה מאכזריות אין סופית של בני אדם אחרים .

נראה לי ,רק נראה לי שבמצב הנתון העיסוק בסבל של הפרה העגל והתרנגולת היא אכזריות בפני עצמה.
על זה נאמר-''זובחי אדם עגלים ישקון...''
עדיף שתשקיעו מאמץ וזמן בסבל של בני האדם בעולם, בני ארצכם, תושבי העיר שלכם והמעגל של האנשים הקרוב אליכם.(בסדר הפוך)

כשכל הצרות של האנשים בעולם יגמרו, אז תפתחו דיון על הצער של הפרה מהצפון....
18. הטבעונים המתחסדים, אנה הפסיקו להשתמש בחשמל
(06.09.15)
בשביל ייצור חשמל מליארדי דגים מוצאים את מותם בטורבינות של חברת החשמל.
תראו לכולם מה זה, תפסיקו להשתמש בחשמל!
אה, ואם כבר, אל תשתמשו בשום תרופה מוכרת כי כולם, אבל כווווולם נוסו על בעלי חיים.
ואם כבר, תפסיקו גם לאכול צמחים, מחקרים מוכיחים פעם אחר פעם שצמחים מרגישים כאב והם יודעים מתי אוכלים אותם.
19. שיסבירו לנו הטבעונים מה יקרה לכל החיות האלה אם לא נאכל אותן
ברור לכם שהן ימותו ,   לא?   (06.09.15)
20. אדם נשך פרה
שור הבר   (06.09.15)
.. ואפילו לא אחד התייחס עד כה למתכון עצמו ! מדהים !! ולצימחונים-טבעוניים- נטורליסטים : לעגבניה אין רגשות ? - תשאלו את אייל שני !!
21. ובגן העדן ?
דגיג   (06.09.15)
מה תאכל בגן העדן ? לוויתן ? שור הבר ? אתה תישאר רעב כי בטח תגיע לגיהנום !
22. התיאור הוא של גידול עגל חלב, שרבים נמנעים ממנו. לא של כל פרה
אסף   (07.09.15)
23. יש אנשים עם לב של אבן
ויש בעלי חיים ,   עם לב אדם   (07.09.15)
24. מי שומע את החיות כשהן בוכות ?
י   (08.09.15)
אל תשכחו מה עבר על העם שלנו.
25. השאלה היא אם תזונה שאינה כוללת מוצרים מהחי יכולה להיות בריאה
מתלבטת   (08.09.15)
ומאוזנת. לגבי יתר השאלות זה די ברור שהטבעונות צודקת. טענות בנוסח "הטבעונים אוהבים רק חיות במקום בני אדם", "גם לחסה כואב", "הפרות חיות נפלא" הן באמת עלבון לאינטליגנציה. עוד בילדותי בקיבוץ אני זוכרת את געיות הכאב של העגלות כשגדעו להן את הקרניים וצרבו להן מספר בגוף כמו במחנות. ובמפטמות ובבתי המטבחים מן הסתם המצב פי אלף יותר גרוע.
26. ירון השף
גאולה ,   גן יבנה   (03.10.17)
אנחנו אוהבים בשר. לא חובבים . כל מתכון שלך שיוצא פשוט ונהדר ומביא חשק לעוד
וכל כתבה שלך על חלקי הבשר והידע שיש לך נותן תאבון לעוד. נכון לא יצא לאכול אצלך
אבל בקרוב בע"ה נגיע עד אז המשך איש יקר אין הרבה כמוך עניו ומיקצועי.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה