אוכל  טעם החיים
ארוחת שאריות: 3 מתכונים
מורן לידור
פורסם: 14.09.15, 08:30
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 17 תגובות ב-12 דיונים
1. שקשוקת הדג גזעית
(14.09.15)
2. שקשוקת הדג יצאה סוף הדרך .
מישהו   (14.09.15)
3. שאריות זה הכי טעים
(14.09.15)
4. זהו, בישלתי את שקשוקת הדג לצהרים, טעם גן עדן, לא נראה שישאר!
(15.09.15)
5. שאריות אוכלים כמו שהן
א   (15.09.15)
אני לא מבינה למה צריך להמשיך לטרוח, הרי הכל בושל והוכן לקראת החג. לא צריך להרוס שאריות של אוכל חגיגי וטעים.
6. לי נשאר גפילטעפיש מאתמול ,עשיתי ממנו חריימה
אחד   (15.09.15)
ומהחריימה עשיתי שקשוקה כמו במתכון
אכלתי את זה עם החלה שנשארה (עד שהורדתי ממנה את הדבש)
7. זה חריימה עם ביצים....
שקשוקה   (15.09.15)
8. אני עדיין משמשת בשאריות מארוחת ליל הסדר
(15.09.15)
9. ואחרי זה קילקול קיבה
ימית   (15.09.15)

10. לרעיונות שלכם תוסיפו טופס 17 מהרופא.....
תל- אביבית   (15.09.15)
11. לי נשאר קצת מכל דבר אז שמתי בבלנדר את הכול
(15.09.15)
ואז עשיתי מזה שקשוקה.יצא די נורא
12. Erezshw@bezeqint.net
שוורץ דליה   (14.01.18)
מה ניתן לעשות עם שאריות של ירקות מעודים בתנור
חזרה לכתבה