|
1. רעיון לשדרוג - במקום דגים להשתמש בטופו מותסס מעדן אמיתי !
|
|
|
|
|
3. אפשר לחשוב שמדובר בחתן פרס נובל.. טבח זה הכל ומסקרים אותו
כאילו הוא איזה משהו חשוב. לך תכין אוכל ואל תבלבל את המוח, זאת התקשורת הרעה שהפכה את המקצוע שלך למשהו שהוא נחשב, אתה טבל ותישאר טבח מתחתית פירמידת הקריירות, המקצוע שלך הוא מקצוע של טיפשים שלא מסוגלים להיות במסגרת אקדמאית
|
|
|
4. ממש שועי עולם. פיני ומרגרט ושאול הקטן
תפסיקו לאכול חיות , |
זה דופק לכם את השכל |
|
(16.09.15) |
|
|
|
5. בבלוג של נטלי הולדינג יש מתכון לקציצות דגים טבעוניות מאד טעי
|
|
|
6. מה רע בגפילטע פיש? כשהוא עשוי טוב זה מעדן
|
|
|
|
|
8. לוקוס וטונה? תתבייש. שני דגים בסכנת הכחדה.
אני אוכל המון דגים, אבל צריך להיות אדם נבזי במיוחד כדי לעודד אנשים לאכול חיה על סף הכחדה. סרדינים, אנשובי, מקרלים ועוד הרבה דגים אחרים היו מתאימים, והם לא היו פוגעים בסביבה. תתבייש.
|
|
|
9. תנסו לטגן תערובת של גפילטעפיש
יגאל , |
שטוקהולם |
|
(16.09.15) |
תראו שיוצא אחלה קציצות דגים או אים אתם רוצים תקראו להם קבבונים.
|
|
|
10. קציצת דגים טבעונית ? המצאתם דג מסויה או טופו ? די למיסיונר
|
|
|
11. עשיתי בדיוק אותו דבר רק החלפתי את הדג בנתח אנטריקוט
יצא אחלה קבבונים ,עם טחינה מעןלה
|
|
|
12. אין שף כמו ירון שלו
מיכל , |
תל אביב |
|
(17.09.15) |
ואין מסעדה כמו טוטו
|
|
|
13. המתכון הוא נהדר ומעניין, אבל אני חושב שחסר צעד חשוב:
DANY - דני , |
TORONTO - טורונטו |
|
(18.09.15) |
המתכון הוא נהדר ומעניין, אבל אני חושב שחסר צעד חשוב: המרכיבים המוצקים צריכים להיות מועברים במטחנה ולאחר מכן להוסיף את השאר תוך ערבוב. - ל"חכמה" עם הטופו, זה מכיל הרבה כימיקלים מרעילים מעיבודו, אבל כמובן שזה מצדיק את הסיבות הקדושות שלכם ... ו, כמובן שאת לא עוסקת בעינויים של הקופים עבור שמן הקוקוס שלכם המלא בשומן רווי. ..
|
|
|
14. אפשר אתה מדגים גם כן אין עושה סטייק ?
הכי טוב רואה איך אתה מדגים ...יודע טוב-טוב
| |