אוכל  נבחרת השפים  ירון שלו
נחשף המתכון לניוקי ערמונים של טוטו
ירון שלו
פורסם: 07.10.15, 10:22
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 57 תגובות ב-35 דיונים
1. מנה מדהימה, אסור לפספס אותה על כל מרכיביה המקוריים!
(07.10.15)
2. המנה האהובה עליי ביותר בתפריט של טוטו!!!!!
נויה   (07.10.15)
מקווה להצליח בהכנתה
3. קצת פרופורציות
מיקי   (07.10.15)
מנה יקרה מאוד
4. ד"ש מהעבר
נעמה ,   אצל מנחם באורווה   (07.10.15)
הלוואי וגם מנחם קורא את הטור ורואה את הזיכרונות הטובים ואת ההצלחה שלך
באמת היו ימים יפים
כיף לראות אותך, אפילו שזה רק וירטואלי

נעמה
5. ממב מבעס לקבל מתכונים עם רכיבים קשים להשגה
(07.10.15)
אפשר לחשוב שיש בכל מקום מעדניה עם מחית כמהין (שלא לדבר על המחיר). מודה שנשמע טעים ביותר, אבל כנראה שלא אזכה להכין את המנה הזו.
6. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הזוי   (07.10.15)
7. נראה מעולה, המון תודה!
נועה   (07.10.15)
8. מוצרי חלב מופקים בעינויים. יש לציין תחליפים
(07.10.15)
9. לא להבהל מהכמהין. לא חובה לכלול כל השאר קמח ותפוחי אדמה
דנה   (07.10.15)
לא ניתי מחית כמהין אבל לא נראה ליל שאי אפשר לעמוד במחיר.
אחוז הכמהין הוא בטח נמוך ביותר ואולי יותר תמציות לטעם.
ערמונים בואקום לא יקר וזה בהחלט מתכון שאפשר לעמוד בו.

10. 250 גרם חמאה???
בריאה   (07.10.15)
לא הגזימו קצת?
11. צאו מהסרט זה לא יקר! מדובר על מחית
ענבל   (07.10.15)
כמהין ולא פטריות כמהין!וכן..המון חמאה-רוצים שזה ייצא טעים לא?!מי שבדיאטה/שומר כשרות שיקרא מתכונים של הבבא סאלי לא פה.נמאס מהתגובות שלכם כבר.
12. ריקוטה, חמאה, ביצים... למה ניוקי צריך להיות כרוך בסבל???
(07.10.15)
אנחנו בשנת 2015!! תלמד לעבוד עם מוצרים טבעיים
13. מחית כמהין זה ממש לא דבר יקר
טלי ,   תל אביב   (07.10.15)
תפסיקו כבר לבכות! עגבניות הרבה יותר יקרות ובמחצית מספיק להשתמש בטיפה
14. מאוד לא בריא, בלשון המעטה
אנחנו לא הקיסר ,   ביביהו שנקנה כמהין   (08.10.15)
15. ירון שלו? יקרה הרגע בו תפקח את עינייך...מאוהבת בך
אחת העובדות בטוטו   (07.10.15)
16. זה מתכון בסיסי ולא מדוייק
איטלקי   (07.10.15)
הניקי לא ישמר היטב במקקרר הוא ידבק. השיטה לבשל לפני ולקרר מייד במי קרח ולהכניס לקופסה עם שמן זית
17. אוכל של גויים אין כמו אוכל יהודי אסלי
(07.10.15)
18. אתם בטוחים שהמתכון כשר?
(07.10.15)
19. צריך גם ורסיה טבעונית...
(07.10.15)
20. סתם מתכון שקיים בכל ביסטרו
אני   (08.10.15)
ההתלהבות מטוטו זה 100% פסיכולוגיה
21. הכנתי יצא טעים בטירוף
רחגגרדג   (07.10.15)
22. נראה טעים!
רפי ,   גדרה   (07.10.15)
23. עבודה בעיניים
Raffi ,   אשדוד   (08.10.15)
און כל קשר בין הכותרת לתוכן הכתבה. הכותרת עוסקת בערמונים והמתכון עוסק בכמהין
24. אני חשבתי שזה ניוקי ארמונים,כי מגישים אותה בארמונים של מלכים
מה לא ?   (08.10.15)
למה זה מנה מפוארת כזו של ארמונים
25. כתבה מרגשת
מנחם ,   ירושלים   (07.10.15)
ירון , קראתי בהתרגשות רבה את הכתבה ועלו בי זכרונות נעימים מאוד,אהבתי מאוד את התקופה הזאת ,בחברתך ובחברת אחיך רונן,אלו זיכרונות שלא ישכחו לעולם , מנחם .
26. נעמה המקסימה
שירה ,   ירושלים   (07.10.15)
אבא שלי קרא והתרגש מאוד חיבוקים גדולים שירה
27. לא להפיל את הנכדים על הסבתא, זה ניצול!!אני עייפה
את ילדינו גידלנו כבר   (08.10.15)
28. 1 חלמון?! בסרטון רואים שניים! מה נכון?!
אבי ,   הרצליה   (08.10.15)
29. מסעדה מצוינת ויקרה
רינת   (08.10.15)
30. ניוקי ערמונים זה כשיש ערמונים בבצק עצמו ולא רק מלמעלה
ממש "חשיפה" מרשימה   (08.10.15)
תגובות נוספות
חזרה לכתבה