אוכל  נבחרת השפים  רפי כהן
צלעות טלה בקלי קלות - מתכון של רפי כהן
רפי כהן
פורסם: 24.09.15, 08:33
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 161 תגובות ב-61 דיונים
1. איזה יופי של תמונות שמעוררות תיאבון! נפלא!
(24.09.15)
2. עושה חשל לאכול ישר מהמחבת! בתיאבון!
(24.09.15)
3. טלה זה כמעט בנאדם. הדנ"א שלנו מאד דומה
(24.09.15)
4. כבשה זה אמא.
טלה זה תינוק   (24.09.15)
5. כבשה פועה בוכה בדיר
זה בנה הקט ,   אשר אבד   (24.09.15)
ישוב טלה אל חיק האם,

ישכב בדיר וירדם,

והכבשה תישק אותו

והיא תקרא אותו בשם.

6. אלוהים לא סולח בכיפור!!!
על המתתו של טלה רך   (24.09.15)
7. מאיפה תביא חצילונים בימים אלה? בקושי יש חצילים טובים בשוק
חצילו ,   חצילון   (24.09.15)
8. אפשר הגדרה יותר מדוייקת ל"עד שמוכנות"?
מיקה   (24.09.15)
5 דקות? 10? 15? מי שעושה פעם ראשונה ואין לו מושג צריך לדעת למה לצפות, תגיד בערך כמה זמן צולים מכל צד
9. צלעות טלה
קרניבור גאה   (24.09.15)
נו יאללה ,תגובות מצחיקות של אוכלי חסות , כמה רע זה לאכול בעלי חיים ושלטלה הקטן יש רגשות .

אחחחחח כמה אני אוהב צלעות
10. אני לא טבעונית אבל היכן עובר הגבול ?
קצת התחשבות בבקשה   (24.09.15)
טלה זה כמו גור כלבים קטן וצמרירי שאוהב לקפץ בחצר ולשחק עם כדורים. זה כמו לאכול צלעות של כלבלבים.
11. זוועת עולם, גרגרנות וריקנות אין קץ
רצח תינוקות   (24.09.15)
12. רק משהו אחד אני רוצה להבין...
רותי ,   פתח תקווה   (24.09.15)
המנה שנראית שם בצלחת (בכל אחת מהצלחות) - רק אני בטוחה שזה מספיק בדיוק לאדם אחד? ואולי גם זה לא? כי זה נראה מדהים, אבל מעט מדי אוכל... :) כמה רצוי ומומלץ לתת לאדם בארוחה כזו? 3-4 צלעות או שאני מגזימה? ודה.
13. למה לטגן? אין תנור?
אבו חרטיטא   (24.09.15)
14. כשאני חושב על הטלה
דן   (24.09.15)
ממש לא בא לי לאכול את זה.
זו בהחלט מנה טעימה אפילו מאוד טעימה,
אך המחשבה שמקפדים חיי טלה רק כדי שיהיה לי טעים, עושה לי רע מוסרית ומצפונית.
לו היו שואלים אתכם כשהטלה החי לפניכם האם הייתם רוצים ליטול את חייו, בשביל ארוחתכם, אני רוצה לקוות שחלק לפחות היה מוותר על הארוחה ומותיר את הטלה בחיים.
חומר למחשבה.

נשלח מהסלולארי שלי
15. בטח, כי באמת כולנו קונים צלעות טלה, מה לא?
איתי י-ם   (24.09.15)
16. טבעונים מפגרים, באים להתגרות מתמונות של בשר ואז מטרילים :)
יוסי   (24.09.15)
17. צלעות טלה... בהוראות של המתכון צריך להיות קודם כל
שושנה ,   מרכז   (24.09.15)
" לקחת משכנתא בשביל לקנות צלעות טלה" וזה רק ל-2 אנשים
כל כך יקר שאפשר לעשות את כל החג לכל בני המשפחה עם עוף ויעלה פחות מחצי...
18. תפסיקו להאניש את הבהמות! אחרת מה מותר האדם מן הבהמה?
(24.09.15)
19. וטבעוני זה ממורמר
תגובה למספר ארבע   (24.09.15)
שמעדיף בהמות על פני בני אדם
20. גם מדוזה זה שבעים אחוז אדם
למספר שלוש   (24.09.15)
המדוזה 90 אחוז מים ואדם שבעים אחוז מים, שבעים אחוז אותו מרכיב, ברוב גופינו אנחנו מדוזה!
21. נראה מדהים. אהבתי את הרעיון של החצילונים עם הצלעות.
פשוט וטוב   (24.09.15)
22. אין לי אלא שבחים לרפאל, ואין לי אלא רחמים לכל הפועים התועים.
רפאל ,   זה הוא שמי   (24.09.15)
למה תועים? כי הכותרת זועקת "צלעות טלה"!! אבל היצר הקרניבורי לא נותן להם מנוח, ואני לא מקנא במלחמתם נגד מה שהוטבע בדנ"א שלהם מיום לידתם, אותו הטביעו בתועפות אידיאולוגיה המנוגדת למאות הדורות הקרניבורים אשר בלעדיהם הם לא היו באים לעולם.
זה שם... זה כל הזמן שם... מפעפע ומבעבע ולוהט...
אז מי אנחנו שנמנע מהם את הסיפוק לפחות לקרוא על...אם לא לאכול את...
ומי אנחנו שנמנע מהם לפעות בטוקבקים כדי להרגיע את מצפונם על הסיפוק הוירטואלי מבשרו הנימוח והמעודן של טלה רך?
לא ככה? כי אחרת איך תסבירו שלמרות הכותרת הברורה הם עדיין נכנסים במטרה לשלוף לנו את הצלעות העסיסיות בכוח מהפה? אנחנו נחזיק חזק בשיניים!!

ולרפאל הגדול מכולם, יישר כוח מרפאל הקטן שימשיך לפקוד את מסעדתך.
23. כבשים חשות כאב וצער ויש להן רגש אמהי מאד חזק
חמלה   (24.09.15)
24. בלי שמץ של בושה,רעד,יראת חיים - מפרסמים צלעות טלה-תינוק.
בשר וחלב =   (24.09.15)
התעללות,סבל,כאב, רצח,רישעות ומחלות לצרכן
25. נסו את המתכון הזה עם תפוז במקום לימון. מפיל.
שנוקי   (24.09.15)
26. אני לא טבעונית אבל לטבוח טלה קטן זה נראה לי מוגזם
עדי   (24.09.15)
אני לא מבינה איך אפשר לקחת את התינוק של הכבשה בידיים ולשחוט אותו. כתבות כאלו רק מייצרות אנטגוניזם ומביאות למצב שתעשיית הבשר תיאסר בחוק.
27. מתגעגע כבר לכל מי שהיה יורד עליי שאני אוכל לא כשר
(24.09.15)
טבעונים קצת נמאסתם

נשלח מהסלולארי שלי
28. מי שומע את החיות כשהן בוכות ?
ואתם חובקים ידיים ,   בלי הושיט עזרה   (24.09.15)
29. אשרייך רפאל (רפי ) כהן !
חמוסטה   (24.09.15)
תראה מה זה צרות עין , המקטרגים הפינמו וסותמים את הפה ופתאום קמים טיבעונים נגדך ...

אל תראה אף אחד ממטר ותמשיך לעשות אחלה אוכל ולפרסם את המתכונים שלך .
30. למה בשמן זית?
איתן   (24.09.15)
הרי ידוע שחימום שמן זית לטמפרטורות גבוהות יוצר חימצון של השמן, מה שמייצר חומרים מסרטנים.
תגובות נוספות
חזרה לכתבה