|
1. אין עגבניות אין עופות מי אחראי לזה ?
למה העם הנאומים שלנו שותק על דברים כאלה הרי מישהו עשה זאת בשביל אינטרס
|
|
|
2. אפשר להשיג עגבניות אפילו טובות רק במחיר קצת גבוה לא נורא
לא יקרה כל אסון אם נאפשר למגדלים להרוויח קצת יותר על העגבניות. אין סיבה להיכנס להיסטריה. יש עגבניות בשוק בשפע, יש עגבניות משומרות, מיובשות, כבושות, מאודות, צלויות, רסק עגבניות, רטבי עגבניות, לא אלמן ישראל אפשר לתסתדר מצויין עם מה שיש
|
|
|
3. מכפת לי. אני אוכל פסטה רק עם סחוג
מפלפל סודני חי. ורוטב אני שם רק גרגירי חילבה איזה חצי קילו.
|
|
|
4. מה שלומכם ? כמה תגובות צריך כדי שהן ייראו ?
|
|
|
5. יש עדיין רוטב עגבניות לא?
|
|
|
|
|
7. אם אין עגבניות — תוכלו רסק
|
|
|
8. יש מבחר קופסאות עגבניות מרוסקות או קצוצות, מצוינות!
|
|
|
9. כמובן שבכל פסטה שמים גבינת פרמזן
|
|
|
10. שחכתם שלפני גילוי אמריקה - לא ידעו מה זו עגבניה?
|
|
|
11. אפשר גם בלי עגבניה
סתם אזרח שקן , |
שרון |
|
(01.10.15) |
נכון העולם משתנה ויש אומרים מתקדם והפרט חושב שאסור להצטמצם - לפני שמונה עשורים ואף פחות לא היו פירות וירקות בכלהעונות והסתדרו עם תחליפים. חבל שהחקלאים מצטמצמים ורווחי המתווכים גדלים - אבל הכל תלוי בנו הצרכנים.
|
|
|
12. קאציו פפה עושים רק מפסטה טרייה
|
|
|
13. יש עוף יש עגבניות יש ביצים...
מה השתגעתם???? חדל פאניקה מטומטמת שאין לה מקום!!! אנשים הזויים!!!! קניתי היום הכל ויש בשפע....!!!! רק סלרי ראשים ועלים מסכנים....מחכים לחורף...לגשם.... :-) אבל הכל יש בשפע!!!!!
|
|
|
14. קאצ'יו זה שם גנרי לגבינה ולא סוג מסוים כמו פקורינו למשל
א.זרח , |
איזור א |
|
(01.10.15) |
|
|
|
15. כדאי להקדיש רשימה למטבח האורפלי הטבעוני
רבים מהקוראים ישמחו. תודה מראש
|
|
|
16. גם ככה משתמשים בשימורים
רוב המסעדות לא משתמשות בעגבניות טריות אלא בשימורים איכותיים תוצרת איטליה שגם איכותיים יותר מטרי וגם חוסכים זמן של חליטה וקילוף אז שלא יבלבלו את המח
|
|
|
לא ראית מה קורה עם מחאת החקלאים.כולם יודעים שרוב הכסף לא מגיע לחקלאים אלא למתווכים שעושקים אותם נותנים להם תמורה זעומה וגובים פי כמה מרשתות השיווק שגובות מאיתנו עוד יותר כדי להשיג רווח. אז למי שרוצה לתמוך במאבק החקלאים ויחזיק מעמד בלי עגבניות ביוקר.. לא לקנות !
|
|
|
18. חמין דה פליקס - חמין של אטריות מאכל של ספרדים ירושלמים
הכי מתאים בוקטיני. אצלנו מרפדים את התחתית בתפו"א. מעל ביצים (חמינדוס)
|
|
|
19. הכי טוב מטבח נאשדידן. שפטה, בשאלו, חאלייה.ועוד ועוד
מצכוני נאשדידן |
|
|
(02.10.15) |
|
|
|
20. הפכנו להיות חזירים
קצת צנע לא יזיק לנו |
|
|
(03.10.15) |
צרכנים לא שפויים של מזון.אפשר להסתדר יופי בלי עופות, ביצים, עגבניות.
| |