אוכל  יין ואלכוהול
קפצו לה: הקאמבק של הטקילה
ליבי שפרלינג
פורסם: 11.10.15, 18:07
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 9 תגובות ב-7 דיונים
1. VIVA MEXICO
מקסיקנית   (11.10.15)
בטקילה אני לא מבינה אבל האוכל המקסיקניייי ט ע י ם מ א ו ד ד ד
2. אז בוא נדייק
שותה טקילה   (11.10.15)
כהרגלה שמרלינג מדברת הרבה ואומרת מעט. טקילה היא אכו משקה נפלא אבל להבדיל מוויסקי היא לא יכולה להתיישן יותר מ6 שנים אחרת היא מתחילה לקבל טעמים מרים. לגבי פטרון, זה נכון מה שכתוב אבל אדם בעל ידע היה מדייק ונציין כי למרות שהייצור נעשה במקסיקו הביקבוק והשיווק נעשה מארה"ב. באשר ל1800 קוקוס, מעבר לעובדה שמחירו המקסימלי הוא כ220 שקלים, הוא משקה נורא. חלילה איני נגד ליקרים על בסיס טקילה (פטרון קפה הוא משקה מופלא ומומלץ בחום למי שעוד לא ניסה) אבל 1800 קוקוס הוא קוריוז במקרה הטוב. ונקודה אחרונה לדיוק - יש 4 דרגות יישון לטקילה לא 3. שמרלינג פשוט לא מקבלת תמלוגים לציון דרגה שכמעט ולא מיוצאת ארצה - חובן אבוקדו - דרגה בין סילבר לרפוסדו.
3. גם לא יצטרכו לעשות שיט אבובים על הריו גרנדה
צ'ילי פפו   (11.10.15)
אז לא הבנתי למה מדינה שלמה חיה בעוני משווע, אחרים מתעשרים מהברחת
סמים, רצח, חטיפות וגואקמולה, שיגדלו אגבה כחולה, וימכרו טקילה, ומסקאל
במחירים שציינתם, ואפילו סולטן ברוניי יקנא בהם.
4. Tequila corralejo
השתיין   (11.10.15)
טקילה מצויינת, חבל שלא פרסמתם אותה, ממליץ בחום
5. מה עם טאקו טאקו וסומבררו מוקפץ עם ספרייט?
איך שכחתם   (12.10.15)
6. גילה טקילה- מעולה. פה גיליתי את עולם הטקילות
נעם   (12.10.15)
7. מקסיקנה? אל טאקו?
שי   (15.10.15)
שכחתם ?
חזרה לכתבה